Gå til innhold

Den offisielle Gran Turismo 5 tråden


UrgeLoL

Skal du kjøpe GT5?  

465 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe GT5 når det kommer ut?

    • Ja, ved launch
      250
    • Ja, men ikke med en gang
      95
    • Kanskje
      40
    • Muligens når det blir billigere
      26
    • Nei
      54


Anbefalte innlegg

Ja, du må bruke samme bil. Anti-skid på og ABS på en samt racing medium. :)

Hvordan er det ellers med oppgraderinger?

Ellers kjørte jeg Nürburgring på 7.06.406 med SLS AMG i går. Racing medium. Gud for en bil. :)

Kunne noen prøvd seg på denne? Vil gjerne vite hvordan jeg ligger an. Arcade -> Time trial. Gi tilbakemelding. :)

Jeg antar at det er snakk om SLS AMG '10? Med full tuning (tror jeg hvertfall. Har like under 840HK) klokka jeg inn på 6.49.745. Tror ikke jeg ville klart veldig mye bedre, men kanskje om jeg fikk en bil med perfekt oppsett av en med litt mer peiling enn meg :p

 

Trodde jeg gjorde meg forstått her? :p

 

Bilen skal være stock, velg den under Arcade mode -> Time trial. Og det er jo bare én SLS AMG blant Arcade-bilene: 2010-utgaven. Som sagt tidligere: På med racing medium, anti-skid og ABS på en.

 

Mot tiden 6.49.745 syns jeg at runden min var formidabel med stock og håndkontroller. Men savner at flere tar utfordringa, vil vite hvor jeg står. :)

 

Tror jeg kjørte SLS AMG her om dagen, da ble tiden 7.30 ca. uten antiskid, ABS på 1.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har sittet lenge å sett på den der. Skjønner ikke hvorfor han ikke har blitt diska. Jeg dulter jo såvidt borti også blir skjermen grå også hever jeg tv'en ut vinduet..

 

Ikke gi opp! Du klarer det. Bruk minst mulig brems og kjør fort! :xmas:

Akuratt DET julenisse-smileyet ga meg håp! Jeg SKAL klare det! Jeg bare må!! ..Med en gang jeg er ferdig med lekser -.-

Lenke til kommentar

Klarte den endelig selv! Fy **** for noe drit. Så får jeg prøve meg på Lotus greia da. Den er vel enda værre.

 

Der ER værre :)

Er visst det. Er heldig om jeg kommer igjennom tredje sving :new_woot:

Satt hvertfall 2 timer i strekk før jeg klarte den :hrm:

Oida :ohmy: Tror ratt jeg bare driter i den ass :thumbdown:

Lenke til kommentar

Du kan treffe kjeglene ;) Og som sagt så gjør det ikke noe om du dulter forsiktig borti noen av bilene bare ikke kast deg foran og hogg inn bremsen. Da smeller de inn i ræva di og du blir diska.

 

Ang Furai'en som ble nevnt litt lenger opp. Den bilen har vært en av de jeg har brukt mest i spillet. Fikk den tidlig da jeg begynnte ganske fort med b-spec. Har brukt den helt opp til like the wind hvor jeg ikke klarte å holde følge lenger. Har en tendens til å alltid gjøre minst 1 feil iløpet av et race og det holder ikke med Furai'en i like the wind da løpet er altfor jevnt

Endret av Revox
Lenke til kommentar

Bare sett opp traction til 8, ikke brems for hardt i svingene og ikke vær redd for å komme litt borti de andre så går den greit.

 

Brukte 3-4 forsøk.

 

Når det gjelder den Lotus-eventen, så løste det seg for meg da jeg begyndte å bremse uten å ha løften foten helt fra gaspedalen - bilen holder balansen mye bedre da - og i tillegg tjente jeg de siste par sekunderne ved helt å slå traction control fra slik jeg faktisk kom fortere rundt og ut av svingene enn tidligere.

 

Jeg kjører ellers normalt med traction på 2-3 stykker, så det var ikke intuitivt at slå det helt av for lotus'en..

Lenke til kommentar

ser flere av dere her sliter med nascar løpet på ringen (seasonal events). jeg kjøpte racing soft og tuna littegrann, blant annet camber til 3/2 og noen små endringer på understellet. tror ikke jeg modda toppfarta noe spesielt.

 

tok løpet på første forsøk med en snurrings på slutten av første runde. tok igjen lederen på den lille sletta der du starter når du kjører siste seksjonen av banen i sls løpa på special events.

 

med skid recovery slått på så klarte jeg like the wind ganske greit med mazda furai også.

 

og jeg er ikke så flink akkurat. hadde ikke sjans på rx7 løpet føre de fjerna restriksjonene og har så langt gitt opp å få gull på alfa løpet i special events. og da jeg endelig fikk surra meg over mål i redbull x2010 løpet så var jeg ca 40 sekunder bak gull :p

Lenke til kommentar

hvilken challange er det dere snakker om? har ikke sett snurten av no redbull challange og har nettopp gått opp til lvl 25...

 

noen som forresten har et godt tips til en billig bil til JGTC eventen? castrol supra er nevnt, men den koster jo knappe millionen og jeg sparer til formula GT bilen!

Bare grus på med litt special events og kronene ruller inn. Vet jo ikke hva du har brukt penger på tidligere (og dermed ikke hvor mye du har nå), men etter å ha kjørt Seasonal 1 og 2 så handla jeg inn FGTen min.

Endret av LtdEdFred
Lenke til kommentar

Kjøpte Formula Gran Turismo-bilen på online dealership i går etter å ha tatt en mengde temmelig enkle seasonal events. Den bilen er i hvert fall helt rå, aldri vært borti bedre veigrep og bremseegenskaper. Første test på Ring kom på under 6 minutter og det var med mye knoting.

 

Kostet i underkant av 5 mill men er verd hver en credit :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...