Jump to content

Veritas_

Medlemmer
 • Content Count

  4635
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

249 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ikke helt som du spør etter. Men her er det 14% til 74% på 30 min (Minutt 5 til minutt 35). 33 mil ekstra. Modell 3 Lært meg en ting, må forberede litt for at ladingen skal være super. Snakket om det har vært lite, så var ikke helt forberedt når jeg fikk bilen. Lav prosent på batteriet. Må være ganske varmt batteri. Og så synker det ganske fort ved 40%. Så tregt ved 80% at jeg ikke kommer til stoppe der de fleste gangene.
 2. Har da ikke det? Men bil må en ha uansett. Så da ble det sånn. Tenkte bare han kunne få høre hvor tullete han høres ut for andre ?
 3. Ønsket en diesel som gikk 5000 km på en tank og lot meg trekke 4100 kg på tilhengerfestet med B-sertifikat. Fant ikke det, men må ha en bil allikevel, så da ble det en tesla istedenfor. Men det er bare mine ønsker.
 4. Fyyyyy faen for noen semier. CL-trofet til England i år!
 5. Kan jo forstå hvorfor motstanderlaga (fansa) ikkje liker suarez ?
 6. Hadde effektiviteten blitt enda 25% bedre hvis de hadde gått ned til 19"?
 7. Kan like godt si du gjør like mye skade uten choke så lenge du treffer. 110 og 110. Kan "snipe" med choken, men krever opplading via ads som tar tid og lager lyd.
 8. Er iallefall aimbots og wh ute å går. Peacekeeper er notorisk lett å bomme/småtreffe med. Du får jo opp tallene ved treff Choke gjør ikke mer skade. Spennende å se hvor ille det blir etter hvert.
 9. To bein av bakken og knotter. Heldig vil jeg si.
 10. De hadde warcraft 3 reforged og world of warcraft classic. Det er ikke «ingenting», selv om jeg er enig i skuffelsen over diablo immortals. Når det gjelder helt nye spill annonserer ikke blizzard dette før de vet sånn ca når de kan lansere det. Det betyr nok at selv om de jobber med flere nye titler nå, er de nok minst 2-3 år unna. Sånn har blizzard alltid operert. At de gir ut 10-15 år gamle spill en gang til er ganske mye ingenting.
 11. 260 stk på 6 år. Er nok ganske mye annet tull som overgår dette. Bare bekrefta dødsfall, men allikevel.
 12. Ikke ofte jeg ser på uavgjort som seier. Men happy i dag
 13. Samme tullet her. Sportskanalen ble til sport to. Og med ca 1mbit/s nett så blir det vglive ?
×
×
 • Create New...