Jump to content

UrgeLoL

Medlemmer
 • Content Count

  11772
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2667 :)

About UrgeLoL

 • Birthday 05/14/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og hvor finner du disse påstandene? Selvfølgelig finnes det i begge leirer, men du skal få vanskeligheter med å overbevise meg over at det ikke er en enorm overvekt av apple motstandere som spammer det meste av apple relaterte tråder. Se f.eks usbc til nye iphone diskusjonen.
 2. Mulig merket ikke har så mye å si, men det er 10/12 personer her inne som spammer alle artikler angående apple/iPhone i bortimot hver eneste artikkel. Har helt sluttet å forvente noe fornuftig diskusjon rundt emnet til artikkelen.
 3. Hvordan kan du si dette? Er du utdannet innen dette? System messig har jeg selv null snøring. Men det faktum at alle enheter kan oppdateres for å tette sikkerhetshull på kort tid anser jeg som bra for sikkerheten. Enig? At det ikke kan lastes inn apper uten appstore anser jeg som positivt for sikkerheten. Enig? Hva skiller android og ios ellers? Hw messig har jo iPhone e vært veldig sikre så der tror jeg nok de trekker det lengste strået.
 4. Jo de er det. Og en av grunnene til det er at når slike feiler som dette oppdages så ordnes det Med en patch i løpet av kun kort tid. Om du må ha en plattform hvor dette aldri skjer så blir du nok fri for telefon og alle andre elektroniske dingser som kjører sw.
 5. jeg er i allefall glad for å se en utvikling i riktig retning!! Og synes telias begrensing er bedre enn chili’s sin begrensning. Men det er for meg og mitt bruk. Var chilikunde en måned, men dårlig samtalekvalitet, lang oppkoplingstid osv fikk meg til å bytte igjen.
 6. Sikkert sist han hadde en skjerm som ikke har glass foran displayet. Blir spennende å se ripebestandigheten på disse brettbare oledskjermene.
 7. Nei det er jo ganske nytt ennå, men det tvinges nok frem støtte for det hos alle når det skjer nettendringer som krever det.
 8. Er i allefall glad for at apple ikke gikk for microusb når de gikk til lightning, for dårligere kabel er det vanskelig å lage. Men nå har ligtning vært i 6,5 år. Blir litt styr å bytte men mindre enn før siden man lader trådløst både i bil og hjemme.
 9. Nå er jo dette med ladesykluser dessverre en del av teknologien som i dag brukes. Man kommer ikke utenom det. Og om batteriet varer 2/3 år eller 5 år før det er betydelig svekket kommer jo ann på brukeren og bruksmønsteret. F.eks i familien er det en iPhone SE, den holder fra mandag til fredag på en lading, dermed forventer jeg at batteriet i den vil vare i mange mange år. I min iPhone som lades hver natt uavhengig av hvor mange % som er igjen så forventer jeg at det varer 1 til 2 år før den er merkbart svekket.
 10. Er det kun iPhone som slår seg av om batteriet er svekket? Javel ja, hvordan kan du dokumentere det?
 11. Stygt å lyve vet du. Sannheten er jo langt fra din påstand. I 2017 lanserte apple ios 10.2.1 hvor de gjorde det slik at i de tilfeller hvor batteriet ikke kunne levere nok strøm til full ytelse, noe som resulterer i at telefonen slår seg av, så ville den throttle ned ytelse. Det Apple gjorde galt da var å ikke si i fra om denne funksjonen slik de til slutt gjorde i desember 2017. Det skjedde altså ikke ved nylansering, har bare vært en del av ios de siste to årene. Greit at du hater Apple men det er jo mulig å holde seg litt til fakta.
×
×
 • Create New...