Jump to content

Ulleboy

Medlemmer
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Jeg har FMG3542. Nettet har vært helt feilfritt, frem til for ett par uker siden. Får ta kontakt med Altibox.
 2. Hei! Har Altibox hjemme, med 500/500, og samt TV fra dem. Sliter med at nettet til tider blir veldig treigt, og at jeg må restarte routeren. Noen måter å fikse dette på, evt bytte router? Hva slags router velger jeg, og hvordan setter jeg opp dette? Ulleboy
 3. Kjøpte selv nettop switch med Super Mario Bros. U Deluxe. Meget synd at de ikke klarer å komme med nye spill i denne serien, istedet for å fóre på med remakes.. Har jo Mario Maker, men såvidt jeg vet, så er det ikke sammen co op mulighetene der? Spiller co op lokalt.
 4. Har selv en 2017 MBP med det nye tastaturet, har hatt den i snart 2 år, og kan ikke si jeg har merket noe til problemer. Eneste problemet jeg har hatt, er at en del som «styrer» hardware feilet, så macen fant ikke igjen batteriet. Fikk byttet dette på garanti. Har også en 2013 MBP retina som fortsatt funker fjell, til tross for at batteriet har svulmet. Økosystemet til Apple er jo egentlig helt fløte, når jeg ser hvor godt synkronisert min MBP, IPad Pro og IPhone X er!
 5. Det vil si at Macen vil ikke ha problemer finne igjen backup'en hvis det ligger andre filer der?
 6. Er det sånn at hvis jeg bruker TimeMachine til å ta sikkerhetskopi av min Mac, så kan jeg ikke bruke den HDD'n til noe annet? Eller kan jeg bruke den til å ha andre filer på også?
 7. Noen som har erfaringer med Outlander PHEV? Hva burde man passe ekstra på?
 8. Det lukter ikke eksos fra kjøleveskebeholderen? Hadde en sabb hvor jeg sprakk toppakningen, og eksosen gikk rett i kjøleveska, da ble det voldsomt trykk i dispenseren. Ikke sikkert dette har noe med saken og gjøre, men kan være greit å sjekke.
 9. Er en Hyperdrive klone jeg har. Men når den lader samtidig som jeg kjører HDMI ut til TV'en blir den latterlig varm, og er redd den kan skade Mac'en. Kan fint være 10-15cm kabel ut til "dongelen".
 10. Tenkte på en jeg kan "dokke" med, med mulighet for ekstern skjerm via HDMI, 2x USB 2.0 eller 3.0 er fint, og kanskje 2x USB-c. Minnekort lesing er intet must for min del. Og selvfølgelig at den kan lade Mac'en via den.
 11. Tips til USB-c adaptere til MBP? Har 2017 utgaven med 2x USB-c utganger. Kjøpte en klone på Wish, men synes den blir litt i varmeste laget når laderen kobles i, og er redd dette skal gå videre inn i Mac'n.
 12. Prøvd å bytte batteri? Mine lasere blinker når de nærmer seg behovet for nye batteri.
 13. Jeg fikk installert en Mitsubishi Kirigamine HARA 6,6 i en enmannsbolig på ca 150kvm i 2015, og er stor fornøyd! Huset vårt er meget varmt om sommeren, da vi har nesten flatt tak på hele boligen, (alt på ett plan) og vi ikke har noen form for loft (taket inne følger taket ute). Så den funker like godt på varme som den gjør på nedkjøling! På kjøling om sommeren bruker den også overraskende lite strøm også. Utedelen ble festet på brakett som ble skrudd i grunnmuren, og har ingen form for vibrasjoner i muren/huset. Innedelen er meget god, med mange valgmuligheter i hht. innstillinger av luftstrøm, osv. Den kan også se om det er folk i rommet og justere seg etter dette, da mange er ømfintelige for trekken man kan få fra pumpen. Den har også en "purify" funksjon, som brenner støvet som kommer inn i pumpen, og vi har merket at det blir mindre husstøv etter at vi slo på denne. Alt i alt de beste 20k jeg har investert i siden jeg kjøpte hus.
 14. Vet ikke om det kan være til hjelp, men har du sjekket i Aktivitetsmonitoren at det ikke er noen program som ligger å trekker strøm?
 15. Greit nok, men når man skal skru gips og stendere fra ugrei vinkel kommer nok en kubbetrekker til kort, dessverre
×
×
 • Create New...