Jump to content

tigerdyr

Medlemmer
 • Content Count

  2466
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2158 :)

1 Follower

About tigerdyr

 • Birthday 11/20/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16630 profile views
 1. Jeg reagerer også på påstanden om at han har tatt ansvar. Han er reelt bare lei seg for han ble tatt og kalder egne forsetlige handlinger for "uheldige vurderinger". Et av lyspunkterne i et ellers veldig trist valgresultat er at KrF er ute og godt er det. Når det så er sagt, vet vi jo allerede at ordningen også misbrukes av folk fra AP og SV, og sandsynligvis fra alle andre partier også. Han her gikk bare ett steg for langt i misbruket.
 2. tigerdyr

  Sprøyteskrekk

  La til en lenke i mitt svar til en artikkel som tar for seg problematikken og har forslag til både den som setter stikket og patienten.
 3. tigerdyr

  Sprøyteskrekk

  Høres veldig spesielt ut. Har du virkelig aldri fått tatt en blodprøve? eller fått bedøvelse hos tannlegen? Å bli stikket med pfizer/moderna er som ingenting å regne i forhold til det å få tatt en blodprøve. Du merker det knapt nok og er ferdig på 2 sekunder. Eventuelt se den andre veien og slå en prat av med den som stikker deg. Se eventuelt https://sykepleien.no/fag/2021/01/koronavaksinasjon-frykt-sproyter-kan-dempes-med-enkle-tiltak
 4. Hva ville være poenget med reklamer for de som allerede ville stemt på det aktuelle partiet?
 5. Møtte opp på et valgsted i dag ba dem sjekke og alt var OK, så da fikk jeg stemt.
 6. Om ellers EQE etterhvert kommer med det største batteri og awd, så er det bestemt en bil som kan friste.
 7. Ja det var ikke moro med en slik kostnad 3 måneder etter å ha flyttet inn i nybygget enebolig, men slet veldig med innetemperaturer på ~30 grader i hele huset (takket være et tett hus og for mange store vinduer), så noe måtte gjøres og fort. Nesten 20K av de var for elektrikker for nye kurser og så var det 5-6K for betongfundament til 2 av de som ikke kunne henge på veggen.
 8. Joda, men det koster jo også lidt. Jeg har hele 4 enkeltstående luft-luft varmepumper i huset mitt som er ~220 m2. Det kostet ~110.000 kr alt inkl. Det vil ta mange år før det eventuelt er tjent inn igjen, men det positive er så at jeg nå lett holder perfekt innetemperatur året rundt i hele boligen og det er verd litt det også.
 9. Tvertimot, det har stor verdi. Kanskje anlegget ditt ikke fungerer for jeg har ingen problemer med varmegjenvinningen. Selv når der er -20 ute, holder tilluften fortsatt godt 20 grader (har normalt rundt 23 inne om vinteren). Det lite tapet er marginalt og vel verd det. Er også en glede å bytte ut filtrene hver sesong og se hvor mye støv og dritt de fjernet fra luften. Eneste ulempe er at viftene ikke har noen imponerende levetid for å se det pent. Fikk byttet begge etter bare 3 år (på garantien heldigvis).
 10. tigerdyr

  Elbil-tråden

  7 turer, antar de skal tilbake også, så 14 * 350 kr på dagtid = 4.900 kr per måned og plus bortkastet tid på venting + besværet med barnestoler osv.. nei, det er både billigere og mer praktisk å eie egen bil for de pengene istedet.
 11. tigerdyr

  Elbil-tråden

  Tror ikke noen kjøper hyperbiler for kjøreegenskaberne. Som Clarkson engang sa, fritt fra hukommelsen, "supercars are for messing with G-forces; hypercars are for messing with G-strings."
 12. Vanskelig å si. Du skriver ikke hvor gammel du og dermed for lang tid der er til du kan gå på pensjon. Der er egentlig kun ett parti der tar hensyn til pensionisterne og det er FrP, men er du både ung og ufør og har kommet frem til at du aldri kan tenke deg å jobbe i noen som helst kapasitet, så er kanskje SV partiet for deg.
 13. Har jeg sagt det? Det jeg skrev er at LO bestemmer ganske mye omkring arbeidsplassen din, forutsatt du faktisk har en jobb da. De vil jo til og med bestemme over arbeidsbetingelserne til de som ikke er organiserte.
 14. Er det LO du snakker om?
 15. Så kun venstresiden må prate seg imellom?
×
×
 • Create New...