Jump to content

tigerdyr

Medlemmer
 • Content Count

  2107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1858 :)

About tigerdyr

 • Birthday 11/20/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14898 profile views
 1. Hvis jeg forstår deg rett er total kjøpesum + oppussing = 3,3 (lån) + 0,89 (innskud) = 4,19 ? Deler dere lånet 50/50, bør hennes eierbrøk bli (3,3 / 2) / 4,19 = 39%
 2. Og 'særlige grunner' er godt presisert? For en vanlig dødelig ser det ut til å kunne være hva som helst. Ser at reglerne ser ut til å avvike noe fra dem i .dk, for der er grundregelen 20% av inntektsforskjellen, så om mannen har en inntekt på 100K/måneden og eks-konen 0, så må han pent avlevere 20K/måneden til eks-konen i bidrag.
 3. Nettopp og der er vel ingen der faktisk tror på at der vil skje en reell vurdering på noe som helst tidspunkt. Ren proforma.
 4. Det er risikosport for en velstående mann å gifte seg med en kvinne der "ikke eier nåla i veggen". Selv om du skulle få beholde det du tar med inn, blir al inntekt og formuestigning på hus og andre verdier i den perioden noe som skal deles og da kan mange ende opp i en likviditetsskvis. Mannen vil høyst sandsynlig også måtte betale bidrag til dama etterpå for at hun kan oppretholde levestandarden hun har blitt vant til og det kan potentielt vare livet ut. (§ 81)
 5. Det er strengt tatt din egen skyld når du år etter år finner deg i det. Hvorfor skulle de bry seg når de vet du gir deg til sist uansett? Er iøvrig helt greit å ikke ta telefonen når du har ferie om ikke annet er avtalt. Der er ikke mange der jobber i samme bedrift 25+ år og dette viser ett av problemerne som kan oppstå.
 6. Disney var bra engang for lenge siden, men da de begyndte å sensurere gamle Tom & Jerry film var det tydelig hvilken vei det ville gå med de.
 7. Når det gjelder vitaminer, så holder det vel for de aller fleste å bare ta en vanlig vitaminpille? Så slipper man å lete etter bestemte typer frukt og grønt.
 8. Snakk om cherry-picking. Slutt å være så useriøs. En e-Golf har langt mer til felles med 1,0-varianten enn den mest topp-trimmete varianten. Jeg la til godviljen og tok med vekten til 1,5'ern siden det nok er den de fleste velger.
 9. En golf veier 1170-1265, så prøv igjen.
 10. Morsomt? Min sammenligning var da betydelig mere reell enn å sammenligne en Tesla Model 3 og M3.
 11. Porsche 911 Carrera 4 1.460 kg Porsche Taycan: 2.305 kg
 12. Spesiell påstand. Det har nok istedet å gjøre med at batteribiler jevnt over er et halvt ton tungere og derfor klarer seg dårligere jo fortere det går.
 13. Nå var det vel A som kjørte inn i B? Altså om B faktisk fikk gjennomført filskiftet men A ikke var oppmerksom og likevel kjørte på B skal der mye til for at ikke A får skylden. Uten video av hendelsen er det vanskelig å si, men umiddelbart syns jeg begge ser ut til å ha vært litt for opptatt av at de selv skulle komme frem fortest mulig uten den store hensyntaken til andre.
 14. Det ser jammen lovende ut! Motorstorm er definitivt en av mine all-time favoritter.
×
×
 • Create New...