Jump to content

theGunner76

Medlemmer
 • Content Count

  884
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

276 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7857 profile views
 1. https://gamezone.no/avdelinger/spill/playstation-5/maskinvare/playstation-5-konsoll-må-betales-med-kort-146230-p0000075368?prdg1=151&prdg2=32&prdg3=49&utm_source=prisguide 10 høvdinger... 🙄 Men 9 på lager i skrivende stund...
 2. Hei. Har ikke lest alle svarene her, så beklager om det har blitt sagt før. En fin mulighet til å spe på inntekten er rett og slett helsesektoren. Det finnes utallige institusjoner og avdelinger som er avhengig av å ha en stor pool med ekstravakter (også ufaglærte). Spesielt i den tiden vi er i nå. Om du er enslig med barn 50% av tiden er det bare å fortelle at du vil være tilgjengelig annenhver uke. Det mest gunstige er å få seg en stilling (kanskje helg) som passiv natt. Da får du jo penger for å sove (hvis det er rolig da, vel og merke). Lykke til.
 3. Uten å dra dette inn i en diskusjon om hva som funker bedre eller best så er lydplanken i hus. Funker mer enn bra nok for oss så langt. Litt kjedelig at utvalget ikke er større enda. Har sett på utvalget til både Netflix, Disney +, Prime og Hbo. Men synes det er tynt i 4k uhd. Blir nok plater da en stund...
 4. Hei godt folk. Nettopp kjøpt en lydplanke med Dolby Atmos, men ser at utvalget fortsatt ikke er helt optimalt hos de fleste strømme tjenestene rundt om. Hvor finner dere filmene deres? Kjøper rett og slett plater? I så fall hvor?
 5. Ingen ekspert på området, men er rimelig sikker på du ikke har noe du skulle ha sagt i og med du ikke har delt omsorg 50/50. Avhengig av hvor oppegående mor er, kan hun dra det her veldig veldig langt for å få det som hun vil. Barnets beste handler om veldig mye om man bare argumenterer for det, som noen ovenfor skriver. Vær glad det kun er snakk om 1.5t. Vet om mange som har tatt med seg barn mye lengre enn det og etterlater far mer eller mindre forsvarsløs. Og krever selvfølgelig barnebidrag når det etterhvert viser seg at det er til barnets beste at mor får barnet permanent. Uten 50/50 er man i praksis rettsløs og er avhengig av skruplene til motparten.
 6. Om din venns seksuelle legning plager deg, er det vel kanskje vennen din som bør vurdere deg, ikke omvendt...
×
×
 • Create New...