Gå til innhold

IPB3.0 oppgr.:Gå til første uleste i "Mine innlegg"


Anbefalte innlegg

Ser ut som om det ikke lenger er mulig å gå til første uleste innlegg i en tråd ved å klikke på den lille pila foran trådnavnet i "Mine innlegg". Kun mulig å gå til siste innlegg i tråden. Eks. Mine innlegg, linken pila peker til er: http://www.diskusjon...iew=getlastpost kontra Underforum Sosialt, der pila peker til http://www.diskusjon...iew__getnewpost

Endret av Llandari
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

At den forsvinner er vel forsåvidt ikke noe nytt siden hele poenget med pila er å markere at det har kommet nye innlegg. Det som irriterte meg mest er at alle readstats ble resatt. Heldigvis har jeg ikke så mange innlegg under "Mine innlegg", men det er kjipere med lange tråder hvor jeg ikke har peiling på hvor langt det var kommet, screenshotstråder og slikt.

 

-C-

Lenke til kommentar

Ser ut som om det ikke lenger er mulig å gå til siste uleste innlegg i en tråd ved å klikke på den lille pila foran trådnavnet i "Mine innlegg".

Kun mulig å gå til siste innlegg i tråden.

 

Mener du ikke første uleste, evt. siste leste? Siste innlegg i tråden (som det pekes til nå) er jo faktisk også det siste uleste...

Lenke til kommentar

Virker nesten som at denne fungerer som den skal - bare ikke første gang etter oppgraderingen. Prøv å sette forumet som lest, eller kikk på en tråd som allerede er lest etter oppgraderingen - så vidt jeg kan se (har testet én tråd), så fungerer den som den skal. :)

Problemet er vedvarende for meg.
Lenke til kommentar

Problemet er ganske enkelt. Nå er linken til en ny post noe sånt som dette i mine innlegg:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1205333&view=getlastpost

Mens den burde være:

https://www.diskusjon.no/topic/1198330-aa-skrive-mine-innlegg-i-en-traad/page__view__getnewpost

 

Tror ikke det skal mye til for å fikse dette, men Mads og resten av drift sover nok litt nå etter en lang natt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...