Jump to content

L4r5

Medlemmer
 • Content Count

  25462
 • Joined

 • Days Won

  105

L4r5 last won the day on May 8 2019

L4r5 had the most liked content!

Community Reputation

26414 :)

5 Followers

About L4r5

 • Rank
  Forumveileder
 • Birthday 03/17/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

83774 profile views
 1. Velkommen til Forumkaféen v2. Dette er forumets plass for uhøytidelig prat om løst og fast av sosial karakter. Du kan snakke om det meste her, men noen ting hører ikke hjemme i denne tråden. Det er først og fremst begrenset av retningslinjene for forumet. De gjelder i denne tråden som i alle andre tråder. Utover det er det brukerne av Forumkaféen som bestemmer emnevalgene. Det gjøres gjennom diskusjon og avstemninger i en egen tråd under Tilbakemeldinger: Tilbakemeldinger til Forumkaféen - Kollektive avgjørelser, tilbakemeldinger og regelverk Emner og annet som man der har bestemt at ikke ønskes i Forumkaféen er listet nedenfor. Husk også at en rekke emner har egne kategorier på forumet, ofte kan det være bedre å lage en egen tråd om et emne i riktig kategori, selv om det er tillatt her. Moderatorene vil passe på at retningslinjene og emnebegrensningene følges. Vær aktive i regelposten og lag regler som dere kan leve med. Hvis dere er flinke til å overholde reglene og til å rapportere eventuelle overtramp før ting sklir ut slipper dere å se så mye til oss. Husk Kardemommeloven, så kommer dere langt: "Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill Og forøvrig kan du gjøre hva du vil" Brukerregler for Forumkaféen: * Det er ikke tillatt å linke til egne tråder for å gi dem oppmerksomhet. * Enkle spørsmål er tillatt. Support utover det skal tas i egne tråder i rett kategori. (Flere vil bli lagt til etterhvert dersom de bli vedtatt.) Den tidligere tråden finnes her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=877073
 2. "First world problems" er fenomenet med problemer som egentlig ikke er problemer. Hvertfall ikke sett i forhold til problemene i "den tredje verden" som sult, krig, osv. Her klager vi over de trivielle problemene vi ikke hadde hatt om vi ikke hadde det så bra. Jeg begynner: Jeg trykte akkurat på mIRC-ikonet i stedet for Firefox-ikonet som ligger rett ved. Siden mIRC ikke er registrert så måtte jeg vente et helt minutt eller noe sånt før jeg fikk lukket vinduet.
 3. Her skal det telles! Men det skal ikke telles på den kjedelige måten slik som i de andre telletrådene. Her skal det telles med bilder! Hvordan det foregår er enkelt. Jeg starter med et bilde av et 1-tall og så må dere følge opp med et bilde av et 2-tall og så videre. Det er enkelt i begynnelsen, men etterhvert blir et vanskligere og vanskligere å finne bilder som passer. Det kan være bilde av husnummer, bilskilt, isbn-nummer eller i grunn hva som helst. Cluet er at dere må finne det på nettet eller ta bilde med av noe rundt deg. Jeg begynner med 1-tallet:
 4. Går ut på at bruker1 stiller et spørsmål Bruker2 svarer med en sangtittel og artist eller et sitat fra en sang og stiller et nytt spørsmål Hvis noen svarer mens du holder på å skrive så rediger ditt innlegg slik at du svarer på siste spørsmål eller bare skriv noe a la "For sein" Tips: Om du bruker vanlig måte å svare i stedet for hurtigsvar så ser andre at du holder på å svare. Da er det lettere å unngå at flere svarer på samme spørsmål Jeg begynner: Hva har du gjort i dag?
×
×
 • Create New...