Jump to content

Llandari

Medlemmer
 • Content Count

  1934
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

916 :)

About Llandari

 • Birthday February 13

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19797 profile views
 1. Min bank sendte ikke engang megler, de bare gikk inn og så på hva prisveksten i området hadde vært siden jeg kjøpte, og satte det som verdi. Om du vil ha ny takst pga. oppussing eller lignende, så vil det selvsagt ikke nytte å gjøre det på den måten.
 2. God påske og sånt da! (Sa han som må jobbe et par dager til)
 3. Og hvordan er kvaliteten på felgene sammenlignet med de originale?
 4. Med mindre noe annet er avtalt i leiekontrakten, gjelder oppsigelsen fra den 1. i påfølgende måned, slik at siste dag i oppsigelsesperioden blir 30. juni.
 5. Utgifter til domene, webhotell, reklamering på andre nettsider (promotering av innlegg), osv. er også utgifter til drift.
 6. Et stort problem (i mine øyne) er at det ikke vil bli sett på som en forbrukersalg, ergo går du glipp av rettighetene Forbrukerkjøpsloven gir deg, og må forholde deg til Kjøpsloven. Du vil f.eks. ikke automatisk få 5 års reklamasjonsrett på varer som er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år, men må stort sett forholde deg til produsentens garantier.
 7. Llandari

  Trafikalsk klagemur

  Kortere bremsestrekning på bil enn MC? Jeg lærte motsatt da jeg tok førerkort. Altså, om det lå en MC foran måtte vi være ekstra påpasselige med avstand, fordi de stoppet mye raskere enn vi klarte med bil. (Ja, det er 20 år siden, men bremser har da ikke blitt så mye kraftigere?)
 8. At sensor brukte det er greit. Oppkjøring er første gang under føreropplæringen at eleven regnes som fører av bilen og ikke ledsageren. At kjørelærer gjorde det er derimot ikke bra.
 9. Med mindre det bestemmes noe annet i vedtaket om utbytte. (Ref. siste del av paragrafen det henvises til over)
 10. Youtube er et privat selskap. De kan forskjellsbehandle så mye de vil.
 11. Llandari

  Frosset vannrør

  Hvem eier vannrøret og varmekabelen der det har frosset? Hva står i leieavtalen om vedlikehold og tilsyn av nevnte rør og kabel?
 12. Praktisk mulig = Kan du gjøre jobben hjemmefra, så skal du. Er det noe du ikke kan gjøre hjemmefra, så må du selvsagt dra dit du får gjort det. (Med mindre det kan utsettes til senere) Det sier seg selv at man ikke kan håndtere fysisk arbeid fra hjemmekontor. Vanskelig å fjernmontere en sentralstøvsuger f.eks. (Uten at jeg aner hva du jobber med)
 13. Mener tastaturet må stå i en bestemt USB-port for å fungere før Windows. Den skal være merket.
 14. Du må uansett betale renter av de 50.000, så det er bedre å betale ned TV-en med de siste 10.000, slik at du slipper renter på den også. Totalt sett koster TV + oppussing 60.000, men du slipper å betale renter på TV-en i to mnd.
×
×
 • Create New...