Jump to content

Llandari

Medlemmer
 • Content Count

  1912
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

901 :)

About Llandari

 • Birthday February 13

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19349 profile views
 1. Det er da bare tull at man SKAL ha en digital postkasse, det er høyst frivillig. Det burde definitivt de som jobber for e-boks vite.
 2. Llandari

  Sak henlagt

  Kan saken gjennopptas siden siktede har sagt seg skyldig?
 3. Du kan sikkert klare det selv, men du har ikke lov.
 4. Om du leser litt lenger opp, så står det at sameiet ikke er registrert i Brønnøysundregistrene. Dermed blir det vanskelig å få en kopi av noe derfra.
 5. Dårlig med gitar her. Jeg er han som skyter på blink.
 6. Går det mest i nudler eller puser om dagen?
 7. Jeg ser en Nudelpus!
 8. Det var for øvrig en episk bursdagsfest!
 9. Mye likt som for ti år siden, selv om jeg har flyttet litt på meg. Ikke syk, i alle fall ikke som jeg vet om, og ellers står det ikke så verst til.
 10. Begynner vel å bli noen år ja. Faktisk så lenge at jeg måtte bruke litt mer enn 2 sekunder på å huske navnet ditt, men det kom til slutt. Alt bra? Flabber rundt som en ekte Flabba skal?
 11. En Flabba! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 12. Saker til årsmøtet må stå i innkallingen for å kunne behandles. (Noen unntak, men jeg husker ikke ordlyden eksakt, så jeg skal ikke prøve å gå inn på dem)
 13. Det er godt du fortsatt øvelseskjører. Man har sjelden vikeplikt når man skal inn på motorvei. De aller fleste steder er det påkjøringsfelt med fletting, slik at den som skal inn på veien og den som allerede er på veien har gjensidig plikt til å tilpasse seg til hverandre.
 14. Llandari

  Trafikalsk klagemur

  På parkeringsplasser også. Hver bidige dag må jeg buksere meg inn på parkeringsplasser mellom biler med kjørelys på. Det gjør det ikke akkurat enklere å parkere.
 15. Det var en regnefeil hos meg. Del mitt svar på 7.
×
×
 • Create New...