Jump to content

Llandari

Medlemmer
 • Content Count

  1922
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Llandari

 1. Du må uansett betale renter av de 50.000, så det er bedre å betale ned TV-en med de siste 10.000, slik at du slipper renter på den også. Totalt sett koster TV + oppussing 60.000, men du slipper å betale renter på TV-en i to mnd.
 2. At megleren tar pant har jeg ikke vært borti, men da jeg lånte til bolig ble pantesummen satt 300.000 over kjøpsbeløpet. Det var visst helt vanlig for at man skulle slippe å måtte tinglyse ny panteobligasjon dersom man ønsket å låne mer på boligen etter verdistigning. (Det var mitt første boliglån, så jeg aner ikke om det stemmer eller ikke)
 3. Kan det være at tableten bruker en eller annen app som krever innlogging for å åpne pdf-fila?
 4. Llandari

  Trafikalsk klagemur

  Midlertidige fartsgrenser er ikke kun for å beskytte de som jobber langs veien, men også bilistene. Dersom sikkerhetstiltakene langs veien er dårligere (f.eks. manglende autovern eller lignende), skal fartsgrensa fortsatt holdes lav.
 5. Banken bryr seg ikke om hva pengene skal brukes til, så lenge du er innenfor lånerammen på huset. (Med mindre du har en sær bank)
 6. Direktoratet for byggkvalitet har noen fine veiledere her: https://dibk.no/bygge-selv/dette-kan-du-bygge-uten-a-soke/
 7. Legge på Instagram, ingen problem. Sende til noen i skjul, stort problem.
 8. Hadde nettopp et lignende problem. Hos meg var det kabelen mellom router og fiberconverter som var synderen. Byttet denne og vips var alt på stell.
 9. Llandari

  Trafikalsk klagemur

  Den må ha vært registrert i utlandet i minimum 6 mnd før import. Den må også være i (tilnærmet) original utførelse. https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Kjop+og+salg/import/Kravveileder/Godkjenningstyper/bil-og-tilhenger-med-spesielle-unntak https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2012-07-05-817/KAPITTEL_2#KAPITTEL_2
 10. Det er da bare tull at man SKAL ha en digital postkasse, det er høyst frivillig. Det burde definitivt de som jobber for e-boks vite.
 11. Llandari

  Sak henlagt

  Kan saken gjennopptas siden siktede har sagt seg skyldig?
 12. Om du leser litt lenger opp, så står det at sameiet ikke er registrert i Brønnøysundregistrene. Dermed blir det vanskelig å få en kopi av noe derfra.
 13. Dårlig med gitar her. Jeg er han som skyter på blink.
 14. Går det mest i nudler eller puser om dagen?
 15. Det var for øvrig en episk bursdagsfest!
 16. Mye likt som for ti år siden, selv om jeg har flyttet litt på meg. Ikke syk, i alle fall ikke som jeg vet om, og ellers står det ikke så verst til.
 17. Begynner vel å bli noen år ja. Faktisk så lenge at jeg måtte bruke litt mer enn 2 sekunder på å huske navnet ditt, men det kom til slutt. Alt bra? Flabber rundt som en ekte Flabba skal?
 18. En Flabba! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 19. Saker til årsmøtet må stå i innkallingen for å kunne behandles. (Noen unntak, men jeg husker ikke ordlyden eksakt, så jeg skal ikke prøve å gå inn på dem)
 20. Det er godt du fortsatt øvelseskjører. Man har sjelden vikeplikt når man skal inn på motorvei. De aller fleste steder er det påkjøringsfelt med fletting, slik at den som skal inn på veien og den som allerede er på veien har gjensidig plikt til å tilpasse seg til hverandre.
 21. Llandari

  Trafikalsk klagemur

  På parkeringsplasser også. Hver bidige dag må jeg buksere meg inn på parkeringsplasser mellom biler med kjørelys på. Det gjør det ikke akkurat enklere å parkere.
 22. Det var en regnefeil hos meg. Del mitt svar på 7.
×
×
 • Create New...