Jump to content

jH-

Medlemmer
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

About jH-

 • Birthday 11/22/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. http://www.youtube.com/watch?v=NQXVzg2PiZw
 2. 3 timer før noen kjente den igjen? Jøss Det er fra Vivaldis Four Seasons - Summer.
 3. Hadde vært greit å vite hvilken LG-modell du har, så kan vi sjekke hvilke innganger som kan brukes. Du har jo selvfølgelig HDMI, men for å kunne bruke komponent -> HDMI trengs det signalkonvertering, som ikke nødvendigvis vil fungere.
 4. Ja. Det er filene som Windows Update har lastet ned, og bruker for oppdateringene. Hvis det er de som skaper trøbbel, vil forhåpentligvis nye filer fikse problemet.
 5. Prøv å slette ev. filer du har under 'C:\Windows\SoftwareDistribution\Download'. Mulig korrupte nedlastninger.
 6. Ser de har en akademisk utgave til under halve prisen, hvis du faller innenfor den kategorien.
 7. Det stemmer, det fulgte nok med når du kjøpte laptopen din (har du en Acer / Packard Bell - laptop?). Det er bare å avinstallere. Skulle du av tilfeldige grunner ha bruk for det i ettertid, ligger det alltids på gjenoppretnings-imaget til PCen.
 8. Eneste malware/bloatware du finner i uTorrent, er vel i løpet av installasjonsprosessen (og irriterende reklamer). Ellers skal det være trygt å bruke.
 9. Var nok ikke den, dessverre. Letingen fortsetter
 10. Prøver å finne første sangen i denne videoen. Ingenting i credits, foreløpig ingen kommentarer.
 11. Har hatt min rPi i litt over 2 år nå, og kan egentlig garantere for at SD-kortet vil bli korrupt før eller senere. Men etter å ha begynt å installere alt på en minnepinne i stedet, har jeg ikke hatt noe problemer. Lett verdt én USB-slot for litt stabilitet. Et SD-kort er virkelig ikke ment for de konstante lese- og skrive-operasjonene et mediasenter gjør. Litt synd egentlig, at det ikke er flere advarsler rundt akkurat dette.
 12. Nå blir jo den oppgraderte Vita sluppet om litt over en uke, men når den blir tilgjengelig her til lands gjenstår å se. Selv om du kanskje får en bra pris for den gamle modellen i dag, ville jeg personlig ventet. Den blir tynnere, lettere, får bedre skjerm, innebygget minne som standard, mer universell ladekabel, og (hvis det er noe du vektlegger) kommer i forskjellige farger. Og ja, den har blitt delvis jailbreaket, men det ser ikke ut som om det er verdt å gjøre det per idag.
 13. Har selv brukt denne en del, godt fornøyd så langt. Støtter også spillelister
 14. Har du denne aktivert i Flash-innstillingene? Hvis så, mulig det har noe med problemene å gjøre. Deaktiver og prøv igjen.
×
×
 • Create New...