Gå til innhold

L4r5

Medlemmer
 • Innlegg

  25 462
 • Ble med

 • Dager vunnet

  105

Alt skrevet av L4r5

 1. Takker. Får se hvor lenge jeg blir værende. Mangler bare å omdøpe tråden til "Siste Ordet" ser det ut til. Frister nesten å dra sammen til et forumtreff med gamlegutta/-jentene.
 2. Ja, helvete, mann. Guttungen har jo faen meg rukket å bli 23. Vært i militæret og greier. Har ikke noe kontakt med han nå, men sånn er det. Kan ikke gjøre så mye med det annet enn å være her hvis han vil ha kontakt igjen. Forholdet til den siste eksen var... interresant. Fullt av begjær, men dama var jo like klin gæern som meg. Antagelig så var det nok sunnest for oss begge at det blei slutt da det gjorde. Det som var verst var vel egentlig det at jeg ikke fikk noen ordentlig godt svar på hvorfor før sånn seks måneder seinere. Grunnen svei jo litt, men det var en grunn jeg kunne forstå og det hjalp meg å få closure. Nice å høre at du har fått fagene ferdig. Bra jobba! Spesielt når du tok fagbrev samtidig. Jeg var jo sånn 30 eller noe før jeg fikk fullført alle faga. Jeg skal krysse fingrene for at du får deg noe snart og sende gode vibrasjoner din rettning. Sånn ellers så var jeg akkurat på besøk hos en av de andre gamle brukerne her inne. Vil ikke nevne brukernavn uten å ha snakka med han først. Var uansett forlover for han da han gifta seg i sommer. Trodde aldri den mannen skulle gifte seg, men tilslutt var det noen som klarte å få klørne i han. Nydelig jente forresten. På alle måter, både innvendig og utvendig.
 3. Ekstra. Den ligger nærmest. Hytte eller båt?
 4. Ja, vet du hva, jeg har det faktisk ikke så gæernt for tida. Kan selvsagt alltid bli bedre, men alt i alt ganske greit. Bor fortsatt i Bergen, fått meg ny dame, blitt dumpa av den dama, kommet meg over det, diverse livshendelser jeg ikke gidder å oppsummere nå. You know, the usual. Livet som går slik livet går. Opp og ned, det humper og går, men verd å leve. Hvordan er ståa der da? Ser du lever hvertfall.
 5. Ja, det er noen år sida sist nå. Kom plutselig på at diskusjon.no var en greie og bestemte meg for å logge inn.
 6. Jøssenam. Jeg veit ikke hva som overrasker meg mest. At denne tråden fortsatt lever eller at det fortsatt er kjentfolk som henger her.
 7. Velkommen til Forumkaféen v2. Dette er forumets plass for uhøytidelig prat om løst og fast av sosial karakter. Du kan snakke om det meste her, men noen ting hører ikke hjemme i denne tråden. Det er først og fremst begrenset av retningslinjene for forumet. De gjelder i denne tråden som i alle andre tråder. Utover det er det brukerne av Forumkaféen som bestemmer emnevalgene. Det gjøres gjennom diskusjon og avstemninger i en egen tråd under Tilbakemeldinger: Tilbakemeldinger til Forumkaféen - Kollektive avgjørelser, tilbakemeldinger og regelverk Emner og annet som man der har bestemt at ikke ønskes i Forumkaféen er listet nedenfor. Husk også at en rekke emner har egne kategorier på forumet, ofte kan det være bedre å lage en egen tråd om et emne i riktig kategori, selv om det er tillatt her. Moderatorene vil passe på at retningslinjene og emnebegrensningene følges. Vær aktive i regelposten og lag regler som dere kan leve med. Hvis dere er flinke til å overholde reglene og til å rapportere eventuelle overtramp før ting sklir ut slipper dere å se så mye til oss. Husk Kardemommeloven, så kommer dere langt: "Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill Og forøvrig kan du gjøre hva du vil" Brukerregler for Forumkaféen: * Det er ikke tillatt å linke til egne tråder for å gi dem oppmerksomhet. * Enkle spørsmål er tillatt. Support utover det skal tas i egne tråder i rett kategori. (Flere vil bli lagt til etterhvert dersom de bli vedtatt.) Den tidligere tråden finnes her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=877073
 8. Her skal det telles! Men det skal ikke telles på den kjedelige måten slik som i de andre telletrådene. Her skal det telles med bilder! Hvordan det foregår er enkelt. Jeg starter med et bilde av et 1-tall og så må dere følge opp med et bilde av et 2-tall og så videre. Det er enkelt i begynnelsen, men etterhvert blir et vanskligere og vanskligere å finne bilder som passer. Det kan være bilde av husnummer, bilskilt, isbn-nummer eller i grunn hva som helst. Cluet er at dere må finne det på nettet eller ta bilde med av noe rundt deg. Jeg begynner med 1-tallet:
×
×
 • Opprett ny...