Jump to content

L4r5

Forumveiledere
 • Content Count

  25462
 • Joined

 • Days Won

  105

Everything posted by L4r5

 1. Diskusjon.no er politisk uavhengig. Opplever du at moderator diskriminerer mot deg pga. politisk ståsted anbefaler jeg deg å til å klage til en admin.
 2. Jeg kan ha forståelse for at ikke alle mener at det seneste stuntet til Trump er riksrettverdig. Men det jeg sliter med å forstå er at noen synes det er -greit- å gjøre sånt.
 3. Kunne du lagt ut skjermskudd? Den er bak betalingsmur.
 4. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Jeg tror ikke hu veit så mye mer enn meg. Det var mer ment som en spøk. Du veit, riskoker som slang for asiat.
 5. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Dama mi er halvt vietnameser.
 6. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Kush kush har ikke den samme dokumenterte effekten mot migrene. On another note så var jeg i Oslo i helga. Hadde gleden av å konversere med en av verdens ledende MDMA-forskerere one on one. Kul fyr. Både faglig sterk og omgjengelig.
 7. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Ta en liten dose lysergsyredietylamid. 30-40 mikrogram burde holde. Forsvinner det for noen måneder er det migrene.
 8. Holy fuck, dette var jo klar tale fra Trump. Det kan jo ikke være noen tvil nå lenger.
 9. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  I sommer bestilte jeg en bok på Amazon. Det gikk jævlig lang tid før den kom så jeg tok kontakt med dem. Antagelig lost in transit, sa de og ga meg reship. Kom på døra etter noen dager. I dag datt det et nytt eksemplar ned i postkassa mi.
 10. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Lillesøstra hadde visst syntes det var urettferdig at han fikk treffe meg før hu. Men hu var på korpssamling. Uansett så synes jeg det var greit å ta det en om gangen.
 11. Tullete regel og overformynderi de ikke har anledning til å sanksjonere om man ignorerer.
 12. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Det gikk bedre enn fryktet. Han koste seg visst.
 13. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  I følge mora er han visst det. Men fortsatt skummelt. Takk. Satser på det. Og så blir det mindre skummelt for hver gang jeg ser han også. Det er bare nå første gangen. Vil gjerne gjøre et godt førsteintrykk.
 14. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  I dag skal jeg møte guttungen til dama for første gang forresten. Eller guttunge og guttunge. Han er 16. Litt nervøs. Unger klarer jeg. Unger liker meg. Men tenåringer er litt vanskligere å forholde seg til.
 15. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Altså, jeg snakker med eksen stadigvekk. Har ikke noe dårlig forhold til hu. Men jeg har virkelig ikke behov for å ha noe forhold til dama hennes.
 16. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Fikk venneforsespørsel på Facebook i dag. Fra dama til eksen. Wtf? Why?
 17. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Jeg sitter her og leker meg med Bixby-funksjonen på den nye mobilen. Har egentlig funnet ut at det er en sånn funksjon jeg har lyst til å like, men ikke klarer å like, if you know what I'm saying. Det hadde vært jævlig kjekt å kunne bare bedt mobilen om å sette opp møter, minne deg på ting, ta ned notater for deg on the fly. You know, bare sånne småting. "Ring brodern" er også en fin funksjon. Markere alle bilder tatt i dag for å slette dem. Sånne ting. Veldig kjekt alt samma. HADDE FAENSKAPET BARE FUNGERT FOR FEM FLATE ØRE!!!! "Hey Bixby. You need to upgrade your speech recognition software." "I'm sorry. I couldn't quite understand that." Ironien er til å ta og føle på liksom. Jeg tror lyden av handa mi i panna kunne høres i Vladivostok.
 18. Norge har ikke gitt USA en dritt. Et norsk selskap har eksportert våpen.
 19. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Jippi! Strømbrudd i hele området!
 20. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Ja, det kan nok høres sånn ut. Men på noen saker er de faktisk begge nærme hverandre på de kjernesakene jeg har. I lokalvalg stemmer jeg på saker. I stortingsvalg stemmer jeg på prinsipper.
 21. L4r5

  Den nye Forumkaféen v2

  Rødt har blitt veldig mye moderate med åra. Jeg valgte meg ut tre hjertesaker og så sjekka jeg hva alle partiene sa om de. Da sto jeg igjen med tre aktuelle alternativer. Gikk så gjennom resten av partierogrammene deres mer nøye og endte tilslutt på Rødt. Så i år la jeg faktisk en innsats i finne ut hvem jeg skulle stemme på.
 22. L4r5

  fake video?

  Jeg tror du ser konspirasjoner der det ikke finnes noe. Jeg ser ikke noe der som tyder på at dette er falskt.
×
×
 • Create New...