Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Nimrad skrev (10 minutter siden):

Og der oppdagede jeg at jeg aldri så ferdig sesong 2..

Sesong to var skuffende sett opp mot sesong 1. Jeg så at det var reklame for sesong 3 på en Youtube-avspilling i går. Gått under min radar i alle fall. 

Blir uansett først å se ferdig White Lotus. Har sett denne serien anbefalt både flere steder her og av venner og kolleger. Ingen har dog solgt meg inn på den, før fruen satt den på. Klarer fortsatt ikke forklare hva jeg liker så godt med den, men bra greier er det!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
thomassit0 skrev (På 15.12.2022 den 10.23):

Finnes det forresten en side eller app hvor man kan enkelt se når nye episoder legges ut og når en (eventuell) ny sesong starter opp? 

 

Bruker https://www.pogdesign.co.uk/cat/ til å holde styr på det jeg ser, er veldig dårlig til å egentlig sjekke når ting blir sendt. Er vel mer for å huke av det jeg har sett osv 😛 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Datt fort av Jack Ryan sesong 3. Falt rett og slett ikke i smak. 

Men Alice in Borderland kom ut denne uka så den har jeg snart sett ferdig. Virkelig en herlig serie. 

Lenke til kommentar
On 12/25/2022 at 3:07 AM, Omnia vincit amor said:

Men Alice in Borderland kom ut denne uka så den har jeg snart sett ferdig. Virkelig en herlig serie.

Får mer og mer sansen for asiatiske serier. Elsket denne serien og.

Ser witcher har kommet ut, men selv med lave forventninger vet eg ikke om eg klarer se denne. Har en mistanke om at målgruppen er tenåringer. Når dette merkes i dialoger blir det bare et stort nei fra meg. 

Lenke til kommentar

Ser alltids The Pacific og Band of Brothers iløpet av høytiden, så starta på Band of Brothers nylig sjæl siden jeg så The Pacific i påska. Nå har jeg fri og en del ting jeg måtte prioritere å få sett før året var ferdig gjort. Så nå blir det å forsette på BoB. Bare noen få måneder til en tredje serie kommer inn i sirkulasjonen der.  

Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (På 11.11.2022 den 10.56):

Vel jeg er ikke ekspert på elektronikk, men har du et system fra helvete så bruker det selvsagt mer enn en planke, men det er fremdeles lite i forhold til det som virkelig trekker strøm, jeg hadde ikke stressa med det, eventuelt kan du skru ned varmen med en celsius og jeg vil tro du går i pluss igjen, jeg har et ganske solid stereo anlegg fra antikkens tid, men det trekker knapt strøm. 

Dette gir mening. En stor flatskjerm trekker kanskje 200W (avhengig av kalibrering/brightness). En surroundforsterker med peak effekt på 7x 100W trekker nok heller lite for det mest av materiale ved behagelige lydnivåer. Si 50W?

Da er vi nede på 1/4 panelovn. Hvis du skrur ned panelovnen med 25% så burde det gå ut på det samme mhp strømregning.

Elektrisk energi som du bruker i apparater blir til varme uansett, så en tv på 200W varmer opp huset like mye som en panelovn på 200W. Ideelt sett så vil et hus som varmes opp med termostatstyrt elektrisk varme selv redusere effekten til varme når du skrur på flatskjermen, men det forutsetter noen idealiseringer.

-k

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Så første episode av Manifest og jeg ble bare meeh. Dette var så mediacore som det er mulig.. Tror jeg hopper glatt over denne. 

Ble ferdig med Alice in borderland. Ble kjapp ferdig med den serien 😅 litt kjipt at de ble ferdig med serien etter to sesonger men fy faen om det var to gode sesonger så da slipper vi ihvertfall at det taper seg etter tid da begge sesongene var helt perfekt. Håper folkene bak den serien lager noe nytt. Hadde faktisk vært dødskult om de lagde en serie basert på Batle Royal. Vi har jo filmene men synes i grunnen bare den første er verd å se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...