Jump to content

ReaveЯ

Medlemmer
 • Content Count

  6125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

497 :)

2 Followers

About ReaveЯ

 • Birthday 02/16/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helt greit å kvitte seg med de som ikke vil være der lengre. Men spørsmålet da er hvilken spiss som skal inn. For det MÅ det da. Er det penger nok til en top notch spiller på topp etter skaffet De Jong, Martinez, Malacia, Eriksen? Det er nødt til å selge unna noe som ser ut blir vanskelig. Har da Martial, Rash(sannsynlig spiller mest ving) Greenwood (veldig tvilsomt han kommer tilbake) og Sancho kanskje??..som spiss alternativer. Med mindre det brukes falsk nier med Bruno.. Nesten blitt viktigere med å prioritere en spiss signering enn Martinez per nå. Hadde håpet på spiller som Schick kommer. Lewandowski er nok Barca spiller snart og Dybala er nok ikke den typen United må gå etter nå..
 2. Grei pris. Kjøpe ungt og lovende til billig penge. Liker det!
 3. Spennende signering det der selv om jeg kanskje foretrukket en høyreback først og fremst. Håper uansett på en signering der står høyt og men avhenger om f.eks AWB selges.
 4. For dem som ikke fått med seg er det ny sesong av Only Murders in the building nå👍
 5. Redd han vraker United pga mer konkurranse og Lyon går han rett inn på laget? Håper jeg tar feil..
 6. Umbrella Academy med fet start på sesongen😃👍
 7. Får håpe den prisen stemmer at totalsummen blir 69m pund. Ikke så gæli forhandla det🤞
 8. https://www.united.no/nyhetsarkiv/gjennombrudd-i-forhandlingene-svaert-naer-enighet/ Ikke lenge nå!
 9. Kan han spille høyreback og? Med Shaw og Telles på venstreback er det greit nok dekning der.. med mindre Telles selges evt..
 10. Bare håper s03 tar seg opp etter lang ventetid hvertfall.. Regner med kommer til høsten siden er lite info eller trailer ute enda.. står at kommer 2022.
 11. Litt av en avslutning på sesong 6 av Peaky Blinders med noen tvist jeg ikke så komme🤯 Cillian Murphy nailer rollen som Tommy Shelby!😃 Gledes at det kommer film etterhvert (2024?)
 12. Med slike uttalelser virker det fortsatt langt unna noe som helst overgang... Move on.. Må gå for spillere som virkelig vil være i United. Har ikke klubben speidere? hadde ikke gjort noe å gå for spillere som går under radaren og hente til småpenger... Ikke mye som skal til for å oppgradere A-laget slik det er nå.🤷
×
×
 • Create New...