Gå til innhold

"""

Medlemmer
 • Innlegg

  13 284
 • Ble med

 • Dager vunnet

  2

""" vant dagen sist 31. august 2012

""" hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

25 283 profilvisninger

""" sine prestasjoner

6,7k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. En oversett perle av en film. Den er virkelig bra og anbefales på det sterkeste.
 2. Det her er nok noe annet ja, men anbefales absolutt. Forventet meg noe som var greit+, men den var faktisk veldig, veldig bra. Når det er sagt ser jeg også veldig frem til Tetris.
 3. Dæven steike, Pinball: The Man Who Saved the Game var en ordentlig godfilm. Sjarmerende og morsom, og et mer enn solid skuespillergalleri ledet an av Mike Faist, Crystal Reed og Dennis Boutsikaris, og det er sistnevnte som virkelig stjeler showet. Han minnet meg usedvanlig mye om Marc Maron. Herlig!
 4. Isak er faen meg en rå fotballspiller!
 5. Gikk ikke CP 3-4 kamper uten en eneste avslutning på mål? Det er ikke bare dårlig, det er sjokkerende dårlig og helt elendig.
 6. Ghetto Ghouls er ute med ny EP, og denne gangen er det horrorfilmer med rotter som hylles, nemlig: Rats: Night of Terror, Deadly Eyes og Graveyard Shift. Krem!
 7. Gøy! Fantastisk flott straffe av Salah.
 8. 8 dl før, og 8 dl etter. Har generelt vært av typen som liker å se en film før jobb, så står opp noe tidlig.
 9. Jeg drikker 7-8 dl kaffe både før og etter jobb, i tillegg til 4-8 kopper kaffe på jobb. Får utrolig nok aldri vondt i magen eller noe sånt av det. Og ja, jeg skjønner selvfølgelig at det ikke er optimalt å drikke såpass mye kaffe, men det er nå det jeg gjør, og har gjort de siste 10 åra.
 10. Haha, ja. Det er virkelig gammelt nytt. Men faen altså, Steven Seagal 88-92 var helt absurd bra. De fem første filmene er helt magiske, med Above the Law og Out for Justice som hans to store mesterverk, etterfulgt av Under Siege. Krem! Også er selvfølgelig musikeren Steven Seagal nær gud. Men fyren er dessverre helt blåst. Hah!
 11. Greier ikke å se noe annet enn ren overkjøring i dag. Newcastle har ikke levert en god kamp siden før VM, og spillemessig har laget sett helt dødt ut i flere måneder. Plukker noen poeng her og der, men er generelt direkte dårlig i alle kampene. 5-1 til Manchester United.
 12. Det her blir fort tosifret. Newcastle har vært katastrofalt dårlig de siste 3 månedene, og det er lite som tyder på at formen snur i dag. Komisk!
 13. Både veldig fortjent og veldig gøy.
 14. Jeg har både sett og digger filmen. Ikke mannens beste, men jævlig fet lell.
×
×
 • Opprett ny...