Jump to content

"""

Medlemmer
 • Content Count

  13112
 • Joined

 • Days Won

  2

""" last won the day on August 31 2012

""" had the most liked content!

Community Reputation

6594 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

24304 profile views
 1. Ja, jeg vet det. Er helt håpløst. Omi jeg ikke tar helt feil har vel regissøren selv har gått ut og sagt at det er en remake av Tourist Trap, men at Warner Bros. insisterte på å kalle den House of Wax da det var et større navn. Noe som stemmer. Men House of Wax (1953) og Mystery of the Wax Museum er to virkelig fantastiske filmer. Anbefaler begge på det sterkeste. Tourist Trap også. Rå film!
 2. Man kan godt kalle det en remake, men ikke av House of Wax. Om filmen er en remake, er den en remake av Tourist Trap.
 3. Eh. Det gjorde ærlig talt ikke det. Den du tenker på er en veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig løs "remake" som egentlig ikke har noen som helst ting med to foregående filmene å gjøre. Den er faktisk mer som en remake av en helt annen film. Sånn bortsett fra tittel har den fra 00-tallet sånn ca. ingenting til felles med denne filmen å gjøre. Denne filmen er derimot en remake av en 30-talls film.
 4. Ekstremt viktig seier i dag. Ikke overbevist, men hjelper på. Så kun de siste 35-40, men Trippier var klasse. Mange, mange hakk over de andre 21 spillerne på banen. Har dog lest at han, og resten av Newcastle, var veldig dårlig før pause.
 5. Dette er en favoritt her i huset. Enorm film med en av tidenes absolutt feteste skuespillere.
 6. Der har man en film flere folk må få sjekket ut, og virkelig gi en sjanse. Det finnes ikke mange zombiefilmer fra de siste 20 åra som er like original, og det finnes ikke mange (horror-)komedier som byr på like god og gjennomført humor. Hysterisk morsom film. Sett den en håndfull ganger, og ler så jeg griner hver gang. Helt ufattelig bra, gjennomtenkt og gjennomført film.
 7. Utrolig morsomt å følge Mitrovic om dagen. 27 mål og 7 assists på 24 kamper. Har jo også vært helt ekstrem for Serbia.
 8. Enig, og det er ikke bare-bare og skulle remake en film med legendariske Bruce Campbell og hans ikoniske Ash. Det i seg selv er en helt absurd stor utfordring, men de takla det bra. Er den like bra? Absolutt ikke, men allikevel er den både lik nok, og forskjellig nok, til at det fungerer helt utmerket.
 9. Det her regner jeg som en av 2010-tallets største overraskelser. Hadde virkelig ikke forventet noe som helst, tvert i mot forventet jeg noe rimelig ræva. Men den var jo dødsfet!
 10. Woodlands Dark and Days Bewitched: A History of Folk Horror Som en som anser folk horror som det absolutte innen film og TV, så har jeg ventet spent på den dokumentaren her, og den skuffer virkelig ikke. I overkant av tre timer hvor regissører, forfattere og mer tar for seg folk horror som sjanger, tingene som inspirerte folk horror og alt folk horror tar for seg. Den begynner ikke uventet med the unholy trinity of folk horror (Witchfinder General, The Blood On Satan’s Claw og The Wicker Man), før den tar for seg folk horror generelt i Europa, Amerika, Asia og Australia. Det er virkelig gjennomførte greier, og til tross for at jeg er godt over middels interessert i folk horror og sitter på latterlig mye informasjon om sjangeren, så var det mye nytt her. 3+ timer går unna i en fei, og det er både underholdende og ikke minst interessant. Det eneste problemet med filmen er at den ikke er lang nok, og derfor ikke bruker nok tid på moderne folk horror, spesielt med tanke på hvordan sjangeren virkelig har fått et nytt liv i løpet av de siste 10-15 årene. Kunne tenkt meg at de brukte mer tid på filmer som Kill List, Apostle, Black Death, The Ritual, The Borderlands, Midsommar, Errementari, Gretel & Hansel, The Field Guide to Evil, Hagazussa, Trollhunter, November, The Wailing osv. Den prater litt om enkelte av disse filmene, men ikke nok. Kunne fint vært en time lenger med fokus på det her. Men det er det. Fantastisk dokumentar!
 11. Målet til Newcastle er naturligvis og overleve i PL. Det er ingen som blir våte i trusa av denne signeringen, men som man så mot Cambridge har Newcastle et desperat behov for en spiss nå som Wilson er ute. Og da er nok det trygge helt greit. I tillegg er nok Wood åpen for CC neste sesong, noe som passer fint da Newcastle nesten garantert rykker ned. CC-stall og CC-manager som kommer til å passe fint der nede.
 12. sheeeeeeeee-it! Chucky var jo faktisk jævlig bra. Jeg er jo alltid litt skeptisk til sånt, men serien leverte jammen meg varene så det sang etter. Den er skrevet av Don Mancini, som har skrevet alle filmene og regissert de tre siste filmene (minus rebooten), og det blir tydelig allerede i første episode at Don Mancinis mål er å glede fansen av franchisen, og at nye fans eventuelt vil bli en bonus. For hele serien er Child's Play through and through, og det er tydelig at Don Mancini har hentet mye av inspirasjonen til serien fra Child's Play 2. Det er over the top, absurd og fylt til randen av svart humor og billig b-horror cheese. Og det fungerer som bare det. Jævlig bra, og neste sesong kan ikke kom fort nok.
 13. Mye spennende rykter rundt Sven Botman nå. Ville vært en drøy signering sett med Newcastle-øyne.
 14. Ghostbusters: Afterlife var helt OK underholdning, men som en Ghostbusters-film var den ganske døll. Det var ingenting i filmen som ga meg en følelse av at jeg så på en Ghostbusters-film. Det føltes i det store og hele som en adapsjon av en R.L. Stine-historie. En svak 6/10. Men helt latterlig mye bedre enn makkverket som kom i 2016.
 15. Det her er en seriøst fet film. Dessverre ekstremt oversett. Utrolig kul regissør, og mannen som spiller den titulerte karakteren er virkelig noe for seg selv. En stor favoritt. Filmen har også en enda større favoritt blant skuespillerne. Nei, uff. Knallfilm, rett og slett!
×
×
 • Create New...