Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Reg2000 skrev (Akkurat nå):

Justified er en av mine favorittserier og ser ut som spinoffen er en slags fortsettelse av historien, bare satt til en annen by.

Ah! Har ikke lest så mye om det for å være ærlig. Er nok en av mine favoritter og. 

Lenke til kommentar
2 minutes ago, Omnia vincit amor said:

Ah! Har ikke lest så mye om det for å være ærlig. Er nok en av mine favoritter og. 

Det er ihvertfall fortsatt Raylan Givens det handler om, men historien er vel satt til noen år etter at han slutta i Kentucky og flytta til et nytt sted.

Endret av Reg2000
Lenke til kommentar
56 minutes ago, ProphetSe7en said:

Er vel ikke ny sesong, men en spin-off?

Justified: City Primeval er en miniserie. Eller en forsettelse i form av en miniserie. Går teknisk sett ikke under kategorien som en spinoff, og heller mer en reboot/forsettelse. 

Alle karakterene nye, bortsett fra Raylan Givens (Timothy Olyphant). Mens alle bak kamera er nesten bare folk som jobba på Justified fra regi til manus.

Men god cast de har samlet med Boyd Holbrook, Marie Ireland og flere.

Er også en adapsjon av en av de orignale Elmore Leonard-historiene rundt Raylan Givens. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Bare se litt kritisk på det.

Om et prosjekt har vært i utvikling siden 2019, og siste oppdateringen var i 2020. Så er det ganske sikkert at prosjektet er langt nede i utviklingshelvete, spesielt etter en "dødtid" som pandemien var i 2020. Og spesielt om ingenting nytt har kommet om det på snart over 2 år.

Det er ganske sikkert at Adam Wingard heller ikke har tid til prosjektet med hans prosjekter, og ingen ersatter har blitt røpet av bransjemediene heller.  

Inntil videre så er det egentlig bare å anse Event Horizon-prosjektet dødt. 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sykt risky å ta med en karakter som faktisk var med i makkverket som var sesong 7 og 8. Eneste som kan redde de litt her er at House of The Dragon var kanonbra og at det er en sjanse for at de klarer å lage noe bra her også.

Er fortsatt ganske butthurt over at de ødela GoT så til de grader. Uansett hva de lager i ettertid så er muligheten for å bare lage sesong 7 og utover på nytt borte. Vi er for alltid stuck med den driten.

Lenke til kommentar

Fikk sett ferdig første sesong av "Let the right one in" lett inspirert av den svenske boken/filmen. Serien har droppet nesten alt som gjorde "Låt den retta komma inn" til noe unikt, og isteden gått for en mer tradisjonell vampyrfortelling. Den eneste likheten er at det handler om en vampyr låst i en 12-årings kropp som blir venner med den ensomme nabogutten. Det gjør nok at serien blir lettere fordøyelig for et større publikum, men samtidig mister historien noe av dybden man fant i orginalen.

Allikevel likte jeg serien. Skuespillerne er gode (spesielt de to hovedrollene), og serien er generelt godt håndverk. Den største svakheten for meg var at den ikke helt klarte å bestemme seg om den skulle dyrke det magiske i vampyr myten eller gå i retning av vampyrisme som en sykdom forårsaket av et virus. Mye av historien dreier seg om ønsket om å finne en kur for sykdommen, men samtidig er det elementer som ikke gir mening når man betrakter vampyrisme som en sykdom. Bl.a at vampyren må inviteres inn for å kunne gå inn i et hus.

Det er svært mye som er uoppklart etter siste episode så man får håpe at serien får minst en ny sesong. Den er absolutt verdt å se dersom du klarer å unngå å sammenlikne den med den svenske orginalen da de igrunn har lite til felles. Mye på grunn av en strålende Demian Bichir sammen med noen gode barneskuespillere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jaja, da vart det Netflix 4k i en måneds tid. 

Vanskelig å finne bra kvalitet på ting som ikke er på Engelsk, som regel er de dubbet eller med tekst for døve.
Lastet ned Troll, men den hadde bare engelsk tale.
Finnes med norsk tale også, men da i 1080p, og jeg laster kun ned 2160p
Flere serier jeg skal se på Netflix,  Dahmer og 1899.

Skal også se Wednesday igjen.

Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (På 10.12.2022 den 13.17):

Tok litt tid før jeg sjekket den ut men jeg fikk endelig startet på Succession nå sent på høsten og fullførte sesong 3 nå nettopp. For en herlig bra serie det er. Gleder meg til sesong 4 til våren!

Succession er glimrende! Karakterdrevet til tusen, blottet for moderne politikk og meninger er det en serie hvor slemmingene ofte vinner grunnet kynisme og list eller pur maktutøvelse. Etter hvert er det heller ikke spesielt klart hvem som faktisk er slemmingene, som er et godt kvalitetstegn for en slik serie. Tydelige rollefigurer som likevel ikke er karikerte. 

Spesielt Greg / Tom - relasjonen er veldig spennende. Fungerer også godt som et humoristisk innslag, uten at det blir komedie-time. 

Gleder meg også veldig til sesong fire. Deler spilt inn i Norge, det blir artig å se. 

Siden du liker denne, anbefaler jeg Yellowstone som jeg har skrevet om flere ganger. Det er Succession på en ranch i Montana i nåtid, uten at den ene er en blåkopi av den andre.

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
On 12/9/2022 at 10:28 PM, Sjørøver said:

Jon snow får etter all sannsynlighet sin egen serie annonsert i helgen. Lurer på hvordan de skal få folk til å engasjere seg. Hadde det vært om tyrion, hadde det fristet betydelig mer. Send han på et oppdrag langt vekke fra riket. 

Dette kommer ikke til å skje så fort - spesielt etter sist gang HBO prøvde å spille videre på Game of Thrones i hastverk gikk så mye penger i vasken med prequel-serien Bloodmoon satt under Age of Heroes. Jon Snow-spinoffen ble nettopp satt i utvikling. Det tok 2 år før House of The Dragon til og med fikk en pilot-ordre i 2019. 

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Revie skrev (12 timer siden):



Siden du liker denne, anbefaler jeg Yellowstone som jeg har skrevet om flere ganger. Det er Succession på en ranch i Montana i nåtid, uten at den ene er en blåkopi av den andre.

Synes Succession er herlig så det der skal jeg undersøke, ellers fikk jeg litt av de samme vibbene av The White Lotus, mpt på noe ufyselige mennesker og pinlige situasjoner.

Forøvrig, så serien Flus på NRK og likte den mer enn jeg skulle tro, en slags low-key Snabba Cash med humoristiske undertoner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...