Jump to content

sveibuen

Medlemmer
 • Content Count

  8125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

788 :)

About sveibuen

 • Birthday 01/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sjå der! Der har AX serien fått titan merket sitt 😜
 2. Veldige lite nytt på PSU fronten av det jeg leser på nett dessverre.
 3. Seasonic Prime Titanium Fanless 600W Litt dyr! Men av det jeg leser så skal det være en av de bedre fanless PSUene å få tak i
 4. Min bror hadde Mist psuen viss jeg husker rett. Plutselig så gikk sikringer å det kom en god del røyk i fra psuen 😅 så ja, man lærer på den harde måten. Heldigvis så overlevde resten av utstyret, det virka hvertfall etterpå 😅
 5. Raidmax? Denne må jeg søke opp! Er det gode PSUer? Det har så og si ikke kommet ut noe nytt i det siste å tråden er da ikke oppdatert. Men skal jeg ta meg et "raid" å sjekke rundt om å få oppdatert tråden!
 6. Hvor ofte skal man skifte bremsevæske? Har feks dot 5.1 lengre service intervall enn dot 4?
 7. SBC heter pumpen ja! Den tåler 300 000 pump før den skal overhales evt byttes. Men som det skrives, så kan du "jukse" litt med en liten omprogrammering. Du får overhalte pumper i fra tyskland til rundt 10 000kr sist jeg sjekket. Ny hos BOS koster med arbeid fort 35-40000kr. Rust, ja, var værre med 210 modellen 😮 Kvittet meg med min i fjor pga rust. Holdt i 19år, men mest pga han som eide bilen lengst hadde holdt bilen godt med tectylering og byttet dører, skjermer etc etter hvert som rusten kom. Men ikke et feilskjær på motor, girkasse og det elektriske. Km stand: 394 000km.
 8. Maskin og girkasse er vel blandt det beste de har laget noen gang! Robust rekke 6er og god girkasse. Pass på at det har vert service på girkassen. Rengjør innsug for koks etc. Ellers så har du jo bremsesystemet til mercedes på den modelln, 300 000 trykk på pedalen så må det byttes(glemt ut navnet på delen) Å på den alderen begynner det jo å komme rust, rust å rust desverre. Sprøyt på litt sauaullfett under, så stopper du hvertfall påbegynt rust.
 9. Det er den så kalte ASUS skatten xD
 10. Takk takk Får se hva jeg finner på kjapt å åpne opp å se.
 11. Har en N61Jv selv som det fristes med å oppgradere cpu, har 430M i den nå. Men spent på om jeg får en 640M til å passe. Vet cpu er "løs" Så skal ikke være noe problem med å bytte, men spørs om bios godtar.
 12. Vil anbefale alle med Bosch cp4 høytrykkspumpe om å sjekke feks dieseltanken for "gullkorn". Denne pumpa er i mange biler, bmw, vw, audi, volvo etc. ble vel først satt i bil rundt 2003/2004 og ut over. Den pumpa kosta meg 45000kr med ny pumpe, rengjøring og nye dyser. Er visst en kjempe stor svakhet, ved at den VIL havarere en dag. Hos noen på 100 000km andre som meg på 270 000km etc. Glinse det i tanken så har du et havari rett rundt hjørne! Få på verksted å bytt og rengjør!
 13. Drikke kun rein svart kaffi! Holder meg unna alt det andre drite. 6 strøkne skeier med kaffi på 1L vann. Skylle filteret!
×
×
 • Create New...