Jump to content

sveibuen

Medlemmer
 • Content Count

  8095
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

783 :)

About sveibuen

 • Birthday 01/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. eg måtte bare klaga litt så løsna det xD Mane!!!!!!
 2. Savne det berømta gegenpresset! Nå bør de kjøra på det de kan! flaut viss de kje får 3 poeng i fra denna kampen!
 3. Må de starta presset viss de har tenkt å vinna!
 4. Bekjent av meg hadde også mye problemer med blackscreen, men der var det kablen. Etter han kjøpte ny kabel så har det fungert helt perfekt siden!
 5. De som ikke bryr seg om den lokale bonden er egoistiske drittsekker.
 6. Viss du har Ryzen så bruker du ryzen calculator og strammer timing det du kan Intel så er jeg usikker! Men lavere CL til bedre er det, men dog også med høyest mulig frekvens. Dette er det andre som kan veldig mye mer enn meg om! Svara kommer nok straks skal du se;) - Der var nizzen før meg Men som oftest klarer man å tune brikkene inn til CL14 på 3200mhz brikker!
 7. Blir nok en 1tb ekstern hdd, noe merke jeg bør holde meg unna? Eller er egentlig alle helt ok å bruke som kald backup? tenker på om det er noen merker/modeller som er kjent for å svikte etter en liten stund.
 8. Har tenkt tanken på jottacloud Men har også tenkt tanken på dobbelt opp! Jottacloud og ekstern hdd Å rundt 1TB tenker jeg er passelig med tanke på ät det er mest bilder jeg vil ha backup av.
 9. Ekstern HDD for backup av bilder etc. Ser for meg rundt 1-2TB, kanskje mer viss prisen er rett. Hva anbefaler dere evt hva bør jeg holde meg unna? Hvordan er evt holdbarheten på ekstern SSD? Kan den ligge feks 3-4år uten problem? * 1-2TB * Pris, vil som alle andre, betale minst mulig (gidder ikke å lage nye tråd på dette viss jeg kan få svar her kjapt)
 10. Vil alltids finne mandagsprodukter, tilogmed Seasonic har mandagsprodukter! Så for å utelukke PSU, så er det verdt å prøve en annen viss du har mulighet! Gå også over alle kabler i PSU samt kablene til hk, cpu og gpu, at disse sitter skikkelig at klipsen er klipset på feste. (dårlig formulering av meg, men håper du forstår hva jeg mener)
 11. PSUen som slår seg av? Kan virke som det! Alt går jo i svart!
×
×
 • Create New...