Jump to content

sveibuen

Medlemmer
 • Content Count

  8584
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

950 :)

About sveibuen

 • Birthday 01/29/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stemmer det! Har allerede betalt ned de 2 skjermkorta jeg handla til det
 2. SÅ det er nå man skal handle de "dårlige" coinsa, å kanskje litt Eth ? å så sitte å vente til det tar seg opp igjen!
 3. hva som skjer med cryptoen? Er det pga krigen eller har de fucka det til på en annen måte?
 4. Litt galgenhumor må til 😅 To russere sitter på en parkbenk i Moskva og snakker. Plutselig sier den ene. "President Putin sier at den spesielle militære operasjonen i Ukraina faktisk er en krig mellom Russland og Nato". - Åja, hvordan går det? - "Så langt har vi mistet 15.900 soldater, 7 generaler, 543 stridsvogner, 1643 pansrede kjøretøy, 1053 myke kjøretøy, 283 Howbits, 49 luftforsvars-systemer, 109 fly, 126 helikopter og 53 droner". - "Jøss! Hva med Nato?" - "De har ikke dukket opp ennå....."
 5. De burde ha gitt Ukraina 30-40 ballistiske missiler før dagen i går, sånt at de kunne ha bomba hele paraden, inkl Putin. Da hadde krigen vert over nå! Men det skjer nok ikke! Men håper de får noe veldig tyngre skyts, slik at de kan ta tilbake alt tapt territorium, inkl Krim. Nå krigen er vunnet så håper jeg Nato slipper dem inn på dagen, slika t naziRuzzerene ikke tør å gjør noe mer etterpå.
 6. Vaktgående navigatør har all skyld uansett ved en slik ulykke! Jeg jobber selv på sjøen som overstyrmann, å er det på "min" vakt at jeg driter meg ut, så er det hele og fulle mitt ansvar!
 7. Denne gang har ikke RM Ramos... Å vi er ikke avhengig av at Salah presterer! Så ja! 50/50 her gleder meg til kampen!
 8. Jeg tenker litt på de skipene som ble sendt fra østkysten til Russland, som skulle inn i svartehavet, de nærmer seg vel snart? Hva skjer når de passerer Tyrkia som har stengt for militæret skip? Tyrkia senker vel disse skipene, men skyter russerene tilbaker er det vel egentlig 3.verdenskrig?
 9. Sitt den 10 cloverfield, men eg er av den typen som vil se det som skjer ute Noen sidenfilm eller en oppfølger på ka som skjer utforbi bunkersen?
 10. Er vel eneste plassen de kanskje kan redde seg selv? Nei, tviler på at SP klarer å gjøre noe for de stakkars bøndene å ryker ved neste valg!
 11. Dekk er jo en billig sikkerhet, så vil heller anbefale deg et vintersett og et sommersett! Hiv på noe gode vinterdekk på de "gamle" felgene å så kjøper du deg noen gode sommerdekk m/felg.
 12. Må bare bygga så mye vindkraft anlegg de bare vil så lenge de ikkje røre norsk natur! Då er det bedre med et stort atomkraftverk. Men her til lands har man jo nok strøm viss man ikkje sender det ut av landet!
×
×
 • Create New...