Gå til innhold

Curuion

Medlemmer
  • Innlegg

    264
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Curuion sine prestasjoner

186

Nettsamfunnsomdømme

  1. Etter jeg søkte etter det SG1 interjuvet på YouTube kom disse opp: Haha Misha er fantastisk.
  2. Ja. Men dette får vi ikke velge i streaming tjenestene. Vil man ha hdr/dv, må man kjøre på med 4k. Så er jo ikke bare oppløsning det er snakk om. HBO max har vært de verste når det gjelder komprimering. 1080p streamen av Doom Patrol så forferdelig ut, var vist ikke mulig å velge 4k i Norge, så det måtte hentes fra en annen plass.. 1080p med god bitrate ser fortsatt bra ut idag også. Men ser jo stor forskjell på det og 4k uten hdr/dv. Hadde vært interessant å sammenligna 1080p hdr/dv med 4k i lik størrelse, og hvor mye som skal til før man ser forskjell.
  3. Var et Stargate SG1 intervju med Richard Dean Anderson og Michael Shanks, hvor de snakka om en fise konkurranse de hadde på settet. Men finner den ikke igjen. Fant dette fra 2005 om det:
  4. Har hatt det i ca 2-3 år nå. Synes ikke det har blitt enklere, er fortsatt like slitsomt å høre på. Hører det til tider over musikken også, så ikke alltid det hjelper. Tinnitus støy lyder på YT funker bra når man finner det rette frekvensen. De fleste jeg har funnet er fra Dalesnale. Når jeg legger meg blir det mer problem, lyden blir selsvagt mye høyere. Om jeg bruker bluetooth høyttalere med støy er det vanskelig å justere seg etter retninga og balansere lyden på høyre og venstre øre. Så det blir ofte bare mer irriterende enn det hjelper. Ikke prøvd sovemaske med høytalere enda, må få bestilt det snart.. Forhåpentligvis så blir det problemet bort, men spørs hvor konfortabel de er. Hvis jeg ligger litt på siden, eller med øret på puta, kommer det også dunke lyder etter pulsen, musikk/støy hjelper lite mot det. Kan ikke ligge på ryggen pga delvis søvnapne, så litt dilemma der... Opplever det samme noen ganger, aner ikke hva som er grunnen. I tilleg kan det komme en sterk pipelyd på ene øret i et par sekund (lignende flashbang fra spill/filmer), mister nesten hørselen, så kommer det gradvis tilbake de neste 10-20 sekundene. Dette har jeg vært dårlig på. Er vistnok flere øvelser som skal hjelpe på litt. Ikke flink til å lage meg nye vaner/rutiner.
  5. Så hun vil ha deg tilbake, selv etter å ha prøvd med noen andre? Ikke snu det negativt, så lenge hun er ærlig om det, og dere er enige om hvorfor det ikke funka første gang. Og selvsagt samme motsatt vei..
  6. Ja, ok. Da har jeg blanda jeg begrepene, beklager. Enig der. Men da blir jo spørsmålet, hvordan kontrolleres dette når det trengs mye fagkunnskap, og i tillegg er det sikkert vanskelig å vurdere andres sine vurderinger hvis de ikke har tilgang til pasienten. Komplisert prosess, skal fagfolkene vurdere pasienten uavhengig av hverandre, eller sammen i et team. Ja, skremmende det der. I tillegg til psykologien, tror jeg kommunikasjonen svikter, siden det har skjedd såppas store endringer etter globalisering og internett. Altså, at alle tolker ting ulikt, og har sin egen oppfatning av virkeligheten på. Men vi har egentlig ikke noe felles måte kommunisere dette på. Da referanser til ting blir fort tolket på en annen måte enn det man egentlig mener. Dette var noe av det positive med religion tidligere, siden man kunne kommunisere på en felles måte, men da begrenset i regioner. Så selv om man egentlig snakker samme språk, så får man ikke diskutert ut ting ordentlig, hvor alle parter kan forstå hverandre, og komme til en enighet som funker. Istede blir det da et "oss" mot "dem" mentalitet. Er også blitt nærmest umulig å snakke om ekstreme ting, uten at man blir fryst ut av samfunnet eller stemplet som gal eller noe. Om man snakker eller gjør noe annet enn normalen, blir man stemplet med et eller annet, selv om det bare var utforskning. Skjønner ikke hvorfor absolutt alle skal deles i spesifikke grupper plutselig. (hvordan fjerner man sitater på mobil?)
  7. Å bare si psykiatri blir for enkelt. Men vi har jo ikke fagkunnskapene til å vurdere hva som er grensenen til mentalt syk. Så I en slik kontekst tenker jeg ordet psykiatri dekker alt av det mentale. De som er oppegående skjønner at vold vil bare gjøre ting verre, så hvis man vil fremme en ideologi, er det bare diskusjoner og kunnskap som er veien. Med unntak av krig og revolusjon hvis det er flesteparten av befolkningen som deler annen ideologi enn de som har makta. Er skremmende hvordan tilstanden på det mentale helsen er i vesten, og det ser ut som det bare blir verre. Lurer egentlig på om måten vesten håndterer det psykiske er helt feil fremgangsmåte. Vel, det viser jo bare hvordan vi blir programmert/opplært av omgivelsene i oppveksten? Vanskelig å motstå årevis med propaganda mot "fiender". Det må jo være kunnskap i psykiatri som er veien for unngå slikt. Problemet er jo at vi ikke blir trent og lært opp, hvordan vi skal håndtere det mentale, både tanker og følelser. Tidligere ble dette styrt indirekte av religion. Nå har vi igrunn kasta vekk tusenvis av år med kunnskap, og nesten begynt på nytt.
  8. Hva med den tic-ta ufo'en? Hvordan kan fysikken der forklares.
  9. Ja. Ryktene sier at bigfoot er fra annen dimensjon, er portaler gjemt inni i fjell, men må gå ut av fase for å komme til. Mulig vi har hemmelige portaler her til lands, hvor trollene kommer ifra også.
  10. Så det finnes bevis på at nisser, alver, troll osv er ekte, og stammer fra jorden?
  11. Hva om det egentlig beskrives det samme? Bare at språket har endret seg, og da også hvordan det blir tolket.
  12. Mener med at det ikke kan være Gud? Og hvem skapte de som skapte, de som skapte vår univers? Hvor mange nivåer/dimensjoner finnes det, uendelig? Hvorfor skulle det være noe poeng for oss å definere liv, hvis det er noen som har skapt oss? Deres definisjon av liv kan være helt annerledes enn oss. Vet ikke om det. Tror jeg hadde blitt gal om jeg aktivt letet etter Gud (eller hva universet er for noe). Hvordan finner man bevis på noe som helt om dette når vi ikke engang kan reise ut i universet.
  13. Bruker Vivaldi, chrome er slått av.
  14. Tok bare å konvert den til meta konto, ble vist en ny konto istede for den gamle Facebook kontoen, som jeg ikke bruker. Sletta oculus store'n, så får jeg se senere om jeg orker å bruke den. Spillene jeg kjøpte begynner å bli gamle uansett, tvilsomt at jeg får lyst å spille de. Facebook ble kun brukt til å sende teamviewer linker, var tydeligvis vanskelig for folk å skriv inn url manuelt, både over tlf og sms.
×
×
  • Opprett ny...