Gå til innhold

Crooked Cracker

Medlemmer
  • Innlegg

    979
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Crooked Cracker vant dagen sist 28. desember 2022

Crooked Cracker hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

5 256 profilvisninger

Crooked Cracker sine prestasjoner

2,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jepp, de har slått seg fullstendig vrange og gått i full "å ta tak i dette er høyreorientert, så da later vi som ingenting og heller angriper de som kommer med bekymringer" modus.
  2. Norske tilstander. https://www.vg.no/nyheter/i/lwgMXe/politiet-mann-utsatt-for-vold-skal-ha-skuddskader https://www.vg.no/nyheter/i/al1xv4/melding-om-knivstikking-i-oslo https://www.vg.no/nyheter/i/nyRoqd/melding-om-at-person-skal-vaere-skutt-paa-holmlia
  3. Spekulasjon: Om et lag med hovedsaklig etnisk norske gutter hadde holdt på tilsvarerende mot mer fargede østkantlag hadde det nok blitt ropt varsku om rasisme og dårlige holdninger.
  4. Verdiene er en ting, en annen ting er også metodene som brukes for å formidle disse veridene. Om hyperkonservative budskap skulle presse seg på allmenn underholdning vil det neppe vært stort bedre.
  5. Ordet 'woke' har nok kommet for å bli, språket fungerer sånn at noen uttrykk og merkelapper blir sittende. Ordet er jo også veldig praktisk rent fonetisk også. Når folk bruker ordet i negativ forstand er det gjerne som en motreaksjon på noe, og som en forlengelse av det også skaperne bak. Nå er det jo som regel visse politiske synspunkter som er pådriveren, og politiske uttrykk er jo ikke og bør ikke være skjermet fra kritikk. Således, selvom jeg finner visse merkelapper mot anti-woke heller latterlige, vil jeg ikke kalle det forfølgelse. En faktor kan dog gjøre diskusjonen noe uoversiktelig - det at hva som oppfattes og betegnes som woke, enten i positiv eller negativ forstand, kan variere betraktelig. Her kan det fort oppstå misforståelser. For mitt vedkommende har jeg mine kvaler med woke når noen kriterier oppfylles, her er noen: -Unødvendig swapping av etablerte karakter. -Rollegalleri som bærer preg av kvoteoppfylling fremfor talent eller funksjon for plottet. -Lite hensyn til kildematerialet. -Mangfold i settinger der det historisk sett fremstår unaturlig. -Fokus på generell kvalitet satt til side for ymse budskap. -Mer eller mindre subtile stikk mot menn, hvite og konservative som gjerne fremstilles som udugelige eller onde. ikke at disse skal vernes fullstendig selvsagt, men når det blir ensidig blir det veldig forutsigbart og kjedelig. Her kan jo graden av disse 'ingrediensene' variere og noen utgivelser kan fort havne i gråsonen. Samt at selvom noe ikke har disse betyr det ikke at det er automatisk bra greier heller. Noen anti-wokere tilhører nok den ytre høyresiden men av det jeg har sett kommer kritikken stort sett fra skuffede fans, som forøvrig ikke kun består av hvite streite menn.
  6. Det var alt jeg orket å lese, du er helt på bærtur mann. Er det noe som skaper negative assosiasjoner er det innkvoterte og utswappede rollefigurer totalt blottet for personlighet, sjarme og karakter, med dialoger som er redusert til å droppe noen tørre slogans her og der. Det er jo også ikke-hvite, ikke-hetero og ikke-mannlige fans som synes slik 'representasjon' er heller kleint.
  7. Veldig finurlig debattskikk du\dere har gående her. Dere maler med en bred (og heller brun) pensel på flere brukere uten å konkretisere eksakt hva som er skrevet i denne tråden som kan tilskrives de lugubre og klebrige merkelappene dere prøver å feste på helt ordinære folk. Så nærmest krever dere at folk skal enten bare sluke rått eller bruke tid på å oppklare deres vrangforestillinger, sorry men det er ikke vår bevisbyrde. At flere selskap har slengt seg på woke-toget er jo neppe noe som bør dokumenters, såldes er jo naturlig at disse beslutningene tas på et høyere plan innad. Nuvel, det er jo noen selskap som har gått på noen woke-smeller for eks Bud, Gilette, Rings of Power for å nevne noen. Det har også vært tema for heftige diskusjoner innen fanbaser for LOTR, Star Wars, Ghostbusters og andre kjente navn som har fått en overhaling til varierende mottagelser. Dog, helt uavhengig av både økonomi og omfang skal selvsagt tilhørere, alstå betalende forbrukere, av underholdningsprodukter få lov til å kritisere dem uten å få helt absurde beskyldninger over seg.
  8. Det virker som det er en slags kompulsivitet for å trekke inn alskens annet for å glatte over woke-kritikken. Høyreekstremisme, rasisme, kapitalisme, kristendom, russere, piratvirksomhet, osv. Det er jo på grensen til trolling når såpass mange her har hovedsakelig klaget på fordervelsen av produktene hvis årsak er intet annet enn woke-innflytelse fra styreroms-aktivister som setter sine budskap foran kunst, noe som også er spesifikt forklart nærmere mange ganger. Det er ikke så mange innlegg siden jeg skrev at folk flest søker etter god rekreasjon etter en hektisk arbeidsdag. Når det så implementeres masse ensidig rettet politikk fra virkeligheten så blir det et forstyrrende element som er 'immersive-breaking' spesielt i verdener som skal fungere som en etterlengtet virkelighetsflukt. I tillegg har flere etablerte franchiser allerede innbakte filosofiske budskap og politiske problemstillinger som ikke trenger mer tilsetninger. Jeg så nylig Fallout-serien, denne har blant annet flere fargede karakterer og kvinner i maktposisjoner. Likevel vil jeg ikke kalle det et woke-produkt ettersom skuespillerne er dyktige og rollene har funksjoner utover ren kvotefylling. I tillegg har den respekt for kildematerialet og er generelt godt skrevet.
  9. Jepp, av erfaring vet jeg at visse diskusjoner kan trekke unødvendig ut når premissene ikke harmonerer i utgangspunktet. Da ender det opp gjerne med en endeløs sirkelkjekling helt uten gevinst. Likevel kan jeg poengtere en ting som er åpenbart, dersom du hadde lest tråden med åpent sinn. Den desidert største pådriveren for anti-woke er kjærlighet fremfor hat. Kjærligheten jeg snakker kommer fra både blodfans og casuals som med stor skuffelse ser sine favorittfranchiser på rekke og rad bli redusert til generiske makkverk. Dette er også hovedklagen utenfor dette forumet også. En kan si mye om selve politikken woke pusher, men jeg anslår at flesteparten av woke-kritikerne ikke ville brydd seg engang dersom kvaliteten hadde blitt ivaretatt.
  10. Fordi jeg ikke gidder å bruke særlig tid på å svare argumenter som er helt søkte i utgangspunktet, spesielt når de som kommer med dem kan enkelt bla gjennom tråden og se at de er helt på jordet. Dersom du faktisk har lest gjennom og konkluderer med at kritikken av woke her stammer fra høyreekstremisme og trollfabrikker blir det neppe noen fruktbar diskusjon uansett.
  11. Utifra deres argumentasjon har dere slettes ikke fått med dere hva kritikken går ut på eller så leser dere den som fanden leser Bibelen og svarer deretter med tøv om høyre-ekstremisme og trollfabrikker. For mitt vedkommende er ikke den slags noe jeg vil underholde.
  12. Er 130 sider med kommentarer rundt dette, tror ingen av disse er produsert i hverken Russland eller fabrikker forøvrig, kun vanlige folk som deler sin oppfatning.
  13. Jeg får lettere hodepine av å bare lese dette så orker ikke å gå i detalj, men jeg foreslår at du faktisk leser hva oss anti-wokere faktisk mener er problematisk fremfor å komme med overkompliserte teorier helt ute på viddene. Det er mange gode innlegg i tråden du kan kikke på.
×
×
  • Opprett ny...