Jump to content

Crooked Cracker

Medlemmer
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 :)

Recent Profile Visitors

661 profile views
 1. Definitivt, politisk refleksjon er mye bedre enn ren og fordummende propoganda, uansett om det er fra høyre eller venstre. Jeg mener å erindre i et av de gamle Metro spillene at man støtte på både rabiate kommunister og hissige nazister som ikke hadde mye til overs for hverandre eller karakteren du spilte, spillet presenterte vel begge disse grupperingene som like ille om jeg husker rett. Ellers er jo fraksjonene i Fallout NW ganske artige eksempler på hvordan det kan gjøres med litt kreativitet også.
 2. Personlig synes jeg det er greit at politikk dekkes der det er relevant for spill, jeg savner dog langt mer objektivitet og balanse i dekningen blant norsk spillpresse som med øvrig mainstream presse. Må flire litt av den "alt er politikk, inkludert spill" som kommer fra folk som tydligvis definerer politikk som kun venstreorientert politikk. Uansett bør ikke det være førstepri når det kommer til spilldekning.
 3. Evt kan det hende at noen utrolig nok ikke synes at Rowling er på linje med Hitler, kan du forresten dokumentere hvilke udiskutable menneskefientlige ting hun har sagt? For å svare på spørsmålet så blir det en subjektiv vurdering, jeg ville neppe kjøpt en vitsesamling fra Putin om han skulle finne på å gi ut noe sånt, jeg ville heller ikke stemplet de som evt hadde valgt å kjøpe.
 4. Må være befriende enkelt å bare kunne beleilig avfeie alle meninger en ikke selv har som fascistiske og menneskefientlige, du er liksom helten og de skumle folka med andre oppfatninger er selvsagt tvers gjennom onde skurker. Så når dere aktivt går inn for å kneble andres meninger, og folk reagerer, så er det selvsagt de som reagerer som er udemokratiske og polariserende. At noen ikke vil at ting de er glad i skal kanselleres eller tilpasses til det ugjennomkjennelige kan liksom ikke skyldes noe annet enn at de sliter med å finne seg selv i livet og trenger selvfølgelig dette som et fundament for å bygge livet sitt på. Jeg skulle ønske jeg var så genuint full av selvforherligelse, egoisme, arroganse og total forakt for andre meninger som dere, da hadde livet vært meget ukomplisert, hvertfall i hodet mitt.
 5. Som er akkurat det å kalle folk for brungrums gjør, i fare for å få flere advarsler her inne så skal jeg ikke komme med flere diagnoser på denne adferden. Mod bør dog være konsekvent og også gi advarsler til de som tyr til slike karakteristikker.
 6. Å stemple meningsmostandere som brungrums, som gjort i denne tråden, er ikke å forholde seg til fakta, snarere vrangforestillinger ispedd narsissistiske trekk. De som kronisk lider av dette bør faktisk oppsøke profesjonell bistand for alles beste.
 7. Etter å ha runnet Elden Ring uten altfor store problemer ble jeg såpass høy på pæra at jeg tenkte et gjensyn med DS3 ville bli ren kos, ble sporentreks jekket ned noen hakk av div lumske bosser, synes dog spillet har holdt seg noenlunde bra.
 8. Problemet er at hva som er forkastelig, toleranse eller dårlig menneskesyn er en subjektiv vurdering. Skal ikke lengre enn denne tråden for å konstatere det faktum, følgelig bør det da være lov for alle å mene alt mulig om alt mulig, sålenge ytringene er innafor lovens rammer. Det er reell ytringsfrihet som vi bør ha som høyeste ideal, så kan folket på en opplyst måte oppnå naturlig konsensus på hva som er rett og galt innenfor kjønnsdebatt og andre temaer. Karakterdrap, oppfordring til å boikott, forbud eller kansellering av synspunkter en er uenig med undergraver naturlig meningsutveklsing, i tillegg til å være en smule psykopatisk lavmålstaktikk for å tvinge frem sine meninger som de absolutt korrekte, pur egoisme med andre ord. Dette bidrar kun til at debattklimaet ender opp i rene skyttergraver der enten eller fraser rår fremfor nyanser og fornuft.
 9. Fine ord, dog dagens kanselleringskultur sikter defintivt ikke mot midten. Ei heller stempling av dens kritikere som høyreekstreme for den saks skyld. Det at en har andre synspunkter på for eks kjønn betyr jo ikke at en nødvendigvis er ute etter å marginalisere andre grupper, slike logiske kortslutninger fører ikke til et mer tolerant samfunn, snanere tvert imot.
 10. For all del, du\dere må gjerne fortsette å tro at dere kjemper "the good fight" men sannheten er at hysteriet kontra faktiske menneskerettighetsbrudd ikke står nærheten av proposjon. Noe som heldigvis folk flest skjønner og dermed vil dette sære tankegodset deres kun forbli en liten skamplett i historien, ettersom det ikke er økonomisk bærekraftig å opptre belærende mot sine kunder.
 11. Dette er 100% sludder og pølsevev. At en formidabel menge med prominente folk som gjerne identifiserer seg som woke setter igang massive kampanjer for å kansellere ting som potensielt kan krenke noen for alskens mulige ting er ikke fantasi, det er per definisjon en kanselleringskultur som pågår på det simpleste vis. Når da folk flest begynner å bli lei av at deres favoritt programmet\filmer\spill\underholdning blir kansellert\justert\kritisert av et meget hårsårt og vondbråtent mindretall så reager de naturligvis, som vi ser i denne tråden samt avslutning av abb på for eks Netflix. Den samme vondbråtne gjengen evner ikke å ta noe som helst selvkritikk eller refleksjon over sine ekstreme uttalelser eller handlinger, i sin ideologiske tåke velger dere heller å benekte at det er noe kansellering, og kaller det attpåtil en høyreekstrem avsporing, noe som stempler majoriteten som nazister. Dernest har dere nerve til å si at folk som er lei alt krenkehysteriet, er de som er krenka. Som om ikke alle vet hvem som startet krenkefesten. Dere er faen meg utrolige.
 12. Er ikke spesielt fan av Harry Potter men denne artikkelen ga meg lyst til å kjøpe spillet.
 13. Elden Ring, har aldri i et spill loka så mye og rota bort meg i steder jeg har ingenting å gjøre samtidig som jeg stortrives.
 14. Smøre seg inn med tålmodighet --> forbedre utstyr etter situasjon --> nøye observere angrepsmønsteret til fienden --> få selvtillit --> få grisejuling og dø --> smøre seg inn med tålmodighet, osv.
×
×
 • Create New...