Jump to content

Crooked Cracker

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)
 1. Hmm, en del av meg er hyped for nye konsoller, mer juice, spill og alt det der. En annen (og mer rasjonell) del av meg sier vent til de kommer i forbedrede utgavre samt jeg er ikke på langt nær har spilt ferdig det jeg har fra denne generasjonen. Vi får se hvem som vinner når det nærmer seg.
 2. Enig, de la til for mye dill dall etterhvert som bare tok fokus vekk fra det som var gøy. Ønsker en fullstendig remake av 3ern og muligens 4ern, deretter kan de egentlig bare komme med en samlepakke med de beste bretta fra de øvrige spillene. Ellers er det bra at spillet selger godt så sjansene øker for mer skatespill generelt, samt remakes gjort riktig.
 3. Har spilt dette jevnt og trutt siden release, selvom noe av kritkken her er legit så blir en 4er noe strengt. Den grunnleggende skatefølelsen er stort sett på plass og bare det har vært et enormt savn. Grafikken er ikke så ille og på Xbox har jeg ikke hatt særlig problemer, sett bort fra noen få artige bugs. Kontrollmekanismen på brettet er et steg videre fra Skate, synes dog spinning og grabs er noe tungvint. Slik spillet er nå ville jeg gitt det en sterk sekser, det som trengs nå er finpuss, flere områder, dialog, trickguide og en eller annen form for kampanje og multiplayermoro. Vi får se hva som kommer, om en kun er ute etter skating så kan det plukkes opp som det er nå.
 4. Ikke voldsomt vakker grafikk akkurat av det en kunne se men gameplayet så artig nok ut så det blir nok kjøp en eller annen gang.
 5. Savner tiden da ymse underholdningsmidler dreide seg mest om å fungere som en artig virkelighetspause i hektiske hverdager, synes ikke noe om at alskens ting skal politiseres i hytt og pine. Mulig jeg trekker på åra her men mener alt fra musikk, filmer, spill og serier var bedre og mer kreative før selskapene skulle pushe ymse agendaer. Mon tro hvor nostalgiske dagens kids blir over denne heller kjedelige perioden. Nå har Sony slengt seg på bølgen, jeg bruker sjeldent Facebook så det gjør meg ingenting, men om de legger seg på en linje der primærmålet er å belære fremfor å underholde meg blir det neppe noen PS5 i hus med det første. Jeg er forøvrig enig at direkte hat og oppfordring til lovbrudd selvsagt bør fjernes, men da bør det være konsekvent og gjelde alle som gjør det til enhver tid uavhengig av politisk klima.
 6. Selv var Fallout 3 mitt første møte med denne vinduerlige og katastrofale verden og trolig derfor det er min favoritt. Håper serien blir tro mot universet og ikke belemres med dagens politiske temaer som jeg allerede er drittlei av.
 7. Dessverre har definisjonsmakt blitt brukt som verktøy for makt opp gjennom tidene fra mindre empatiske mennesker om de bruker politkk, religion eller andre tankesett. Samfunnet trenger til variende grad ledere, og dessverre er folk flest for opptatt eller uinteresert til å gå ordentlig i dybden. Vi kan ta lite et eksempel som jeg inviterer samtligere til å prøve ut: Om jeg sa at jeg liker Trump, hva ville du trodd eller følt om meg som person? Hvor kommer så disse assosiasjonene fra? Hvor mye personlig erfaring har med folk som støtter Trump? Har du gjort noe selvstendig refleksjon på Trump-supportere sitt ståsted? Så kan du spørre deg det samme om jeg sa at jeg hater Trump.
 8. Starter skatespill renessansen med SkaterXL, er det halveis bra eller bedre så er jeg happy ettersom jeg savner å dille timevis med triks. Resten kan vente.
 9. Gud bedre så trist, kjedelig og lite konstruktivt debatten er for tiden både nasjonalt og verden over om det så være Trump, BLM, Last of Us 2, innvandring, etc. Det virker som folk leser i media og meningene går på autopilot, de som ikke liker mainstream media sin vinkling finner sine alternative kilder og får andre meninger på autopilot. Så nå har vi fordumsfulle rasister, nazister, høyreekstreme, kvinnehatere og onde hvite menn på den ene siden, mens vi finner landssvikere, soyboys, cucks, terrorister, kriminelle innvandrere og selvhatende venstreekstreme på den andre. Her er det bare å sette folk i bås så slipper en brydderiet med kritisk tenking og reell refleksjon. Det er viktigere å stemple folk enn å ha en faktisk interessant diskusjon. Selv er jeg i mot å forby meninger en ikke er enig i, så lenge disse ikke oppfordrer til vold eller andre lovbrudd så klart. En kan lære mye om en faktisk setter seg inn i hvor motparten kommer fra. Finne praktiske løsninger? Det skulle tatt seg ut, da kunne vi satt fokus på kjedelige ting som å forbedre tingenes tilstand.
 10. Om den noe trege spillbarheten er forbedret fra forrige blir det muligens kjøp på tilbud, historien kan jeg alltids ignorere om jeg ikke liker den. Det jeg likte best fra forrige var egentlig settingen og reisen gjennom den, var ikke spesielt opptatt av karakterene.
 11. Ja, for meg holder lineære spill med 7-8 timer mens jeg som regel blir mettet et sted mellom 20 og 30 timer på åpen verden, med noen hederlige unntak som Mass Effect 2, Skate 2 og Witcher 3. Det er mye filler i mange spill.
 12. Etter årevis med stilhet har skate-sjangeren endelig fått en renessanse, fremtiden er muligens ikke så mørk lenger. TH remake, Session, SkaterXL og Skate 4 kan alle bli dag 1 kjøp for mitt vedkommende. Ser også at noe som heter Skatebird er på vei, men vet ikke hvor seriøst det er. Det er noe eget med et vellaget skatespill, en blanding av deilig mestringsfølelse og Zenaktig cruising rundt. Som tidligere skater er det betryggende stas å gjøre dette uten anskaffelse av blåmerker og brudd.
 13. Like greit å vente på next gen remaster complete edition, som med alle andre spill om dan.
 14. Samme her, venter heller på en spillpakke til støtte for alle uskyldige som ble rammet\ranet\mishandlet\drept av disse "demonstrantene".
×
×
 • Create New...