Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man kan si mye rart om Saw-filmene, men om man ser det på filmenes egne premisser er det gode filmer synes jeg. Liker spesielt hvordan de avslører saker fra tidligere filmer underveis. Da har i alle fall alt en sammenheng, i motsetning til mange andre oppfølgere i filmverdenen. Så får det heller være med varierende skuespill, dialog, historie. Den såkalte torturpornoen gjør opp for det. :)

 

 

Må nevne at jeg så Dredd på kino idag. Fin kino-opplevelse, sikkert mye på grunn av vi bare var 10 personer, i den største salen, i beste sendetid (dog en tirsdag). Fikk se filmen uforstyrret, men akkurat nok folk til at man kunne le i lag på de morsomme delene.

 

Angående filmen var jeg fornøyd. Den levde opp til (de få) forventningene jeg hadde, og litt til. Fin blanding av kjapp action, god musikk og de rolige partiene når personene er ruset. Historien var ganske rett fram, som forventet (nå er verken denne eller originalen skrevet av M. Night Shyamalan). Musikken passet bra til actionscenene, men syntes de ble klippet litt kort iblant. Der var Tron flinkere med å drege ut scenene litt slik at man fikk hele stemningen.

Skuespillerprestasjonene var godkjent. Olivia (Anderson) har jeg ikke sett før, men likte henne. Karl Urban har jeg ikke hatt noe forhold til, men han så ganske bad ass ut. Han manglet litt av den krasse stemmen til Stallone, men "surleppa" til Dredd satt fint :p

 

Som en fan av machofilmer (Rambo, Dredd, Expendables++) ble jeg fornøyd. Nå vet jeg ikke om det er planlagt noen oppfølgere, men hadde ikke takket nei. :)

Endret av uTukt
Lenke til kommentar

Jeg har ikke sett Saw siden den kom i 2004. Jeg husker jeg syntes den var ganske bra. Hele mystikken rundt hvorfor han var der nede var fantastisk, og slutten var overraskende. Så også 2ern når den kom, og den var så dårlig at jeg ikke har sett noen andre filmer i serien.

 

Usikker på om jeg ville synes enern er god nå, da jeg egentlig kun husker de tingene jeg synes var kule. Dessuten hadde jeg en helt annen filmsmak på den tiden. Mye b-film og gamle slashere.

Lenke til kommentar

NEIIIIIIIIII

Jeg har sjekket cinematekets nettsider jævla mange ganger bare for å se om denne filmen går og så klarer jeg å gå glipp av det? Faen...

 

ARGH! Går glipp av 2001 i morgen på grunn av forelsning! Kan se for meg det er en opplevelse å få sett den på kino..

 

Om du snakker om cinemateket så står det vel på nettsidene at det bare var i går og i forigårs, altså ingenting i morgen..?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...