Jump to content

Coffey

Medlemmer
 • Content Count

  9003
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1203 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja til mer innovasjon! Om ryktene er sanne, så er det all kudos til Valve som fortsatt prøver nye veier, til tross for at ikke alt de kommer med har like stor suksess.
 2. Jeg bestilte min på Komplett.no i august i fjor. Fortsatt ikke fått den, og fikk meldingen i går om den utsatte datoen. Kompisen min, derimot, bestilte sin på Dustinhome i september. og fikk konsollen i mars. Good times.
 3. Hei. Jeg har mottatt to identiske varer ved en feiltagelse fra en nettbutikk. Når jeg hentet de antok jeg at leveransen ble sendt som to kolli, men det viste seg å være feil. Jeg har lyst til å være en ærlig sjel og si ifra til nettbutikken, men jeg vil først være klar over hva mine rettigheter er i denne situasjonen. Jeg vil helst unngå at de for eksempel krever å få den tilbakesendt på min regning, eller at de ikke dekker utgiftene mine for å komme meg til nærmeste postkontor. (Det er en stor pakke, og krever leie av bil). Så spørsmålene er: MÅ jeg levere den tilbake? Kan jeg nekte hvis de for eksempel krever at jeg skal dekke utgiftene? PS: Jeg har letet litt rundt på Forbrukerrådet, men har ikke funnet noen konkrete formuleringer der. Takk for svar!
 4. Kan noen forklare i enkle ord hvordan en mobiltelefon klarer å sende ut sterke nok signaler til å nå en sender som er opptil flere kilometer unna? Det gir så lite mening, når Bluetooth sliter med å holde kontakten selv 10 meter unna. Jeg forstår at datamengden er vesentlig større med Bluetooth, men likevel?
 5. Jeg vedder 3 Gamestop-aksjer på at det vil bli kalt Sk4te.
 6. Litt skuffende at de ikke kommer med en ordentlig remastered versjon, i tillegg til den klassiske, når de først skal gi ut spillet på ny. Jeg hadde likt å sett en 3D-versjon med dynamisk lyssetting etc, men som fortsatt spilles på nøyaktig samme måte. De kunne ha tatt seg bryet med å gi oss begge deler. Får håpe at prisen ihvertfall reflekterer det minimale arbeidet de har gjort.
 7. For en gangs skyld så synes jeg det faktisk ikke virker påtatt i det hele tatt. Du velger et kjønn etter hva du føler for, og kan bytte når du føler for det? Enkelt og greit. Det er jo som andre nevner noe man strengt tatt ikke trenger å benytte seg av. Jeg tviler på at du spillet vil spørre deg hver gang du starter det opp, og at det heller er et valg du finner i innstillingene. Det å gjøre et negativt poeng ut av dette derimot, som du gjør, vil jeg heller påstå er mer påtatt og latterlig...
×
×
 • Create New...