Jump to content

Snurreleif

Medlemmer
 • Content Count

  14294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Snurreleif last won the day on June 19 2018

Snurreleif had the most liked content!

Community Reputation

3063 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Huh, okei? Det skulle egentlig være ban ban pick pick ban ban men.. Da foreslår jeg at K100 får velge startside på Club siden Fanto fikk velge/vrake mellom to kart (og dermed i praksis bestemme siste kart), og at Fanto får velge OT.
 2. Antar Fantorangen siden dere står nederst i loggen men ble usikker siden loggen viser at dere valgte alle kartene til slutt som jo ikke er tilfelle.
 3. Flott flott! Husker dere forresten hvem som bannet det siste kartet? Så vi får ordna hvem som får side selection og hvem som får OT prio på Club.
 4. Fantorangen: Starter dere ATK eller DEF på Villa? Og starter dere OT atk eller def på Coast? Keep it 100: Starter dere ATK eller DEF på Coast? Og starter dere OT ATK eller DEF på Villa?
 5. Ja. Sørg for at en på hvert lag har "Snurreleif" på Uplay, og vær klar for invites til ca 1245. Husk å ikke bruk in-game mic når i lobby. Satser på kampstart 13:00 sharp.
 6. Må også ha noen fra International Siegers til å legge meg til på Uplay (Snurreleif), og gjerne få høre hvilken side dere starter på Coastline, samt hvilken side dere starter på ved en eventuell OT på Club House.
 7. Bitfix: Velger dere ATT eller DEF på eventuell OT på Theme Park? Og velger dere ATT eller DEF på Kafe Dostoyevsky? Est: Velger dere ATT eller DEF på eventuell OT på Kafe? Og velger dere ATT eller DEF på Theme Park?
 8. Hei! Legg til "Snurreleif" på Uplay også er du snill, siden det er jeg som står for invites denne gangen Vær også klar for invites til lobby ikke senere enn 18:45, samt at når dere er i lobby må dere huske på å ikke bruke in-game voice coms (siden streamen er live!).
 9. Hallo folkens! Husk å vær klar for invites til 1845! Kampstart er et par minutter før 19:00 siden kampen skal streames med delay Lykke til!
 10. Hei folkens! Husk å sørg for at minst en på hvert lag har lagt til "Snurreleif" på Uplay Vær klar for invites til lobby ca 1845, og IKKE bruk voicechat in-game grunnet sendingen! The Popes, starter dere ATK eller DEF ved eventuell OT på Club House? The Gentlemens, starter dere ATK eller DEF ved eventuell OT på Coastline?
 11. Etter regelverket har dere iaf frem til ca 19:15ish å bli klare til kamp, så prøv å få fiksa så fort som mulig. Sendt invites.
 12. Husk å ikke bruk mic når dere er i lobbyen btw, invites om ca 5 min.
×
×
 • Create New...