Jump to content

Need44speed

Medlemmer
 • Content Count

  6035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Need44speed last won the day on May 4 2014

Need44speed had the most liked content!

Community Reputation

3232 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31453 profile views
 1. Jeg kjøpte i Stockholm, men får man Ikke bestilt til Norge på nett?
 2. Uniqlo har billige jeans med stretch og kvaliteten er faktisk helt fin. Tror de heter ultra stretch. Jeg bruker 30 i de, og ca 31 i Levis
 3. men bodybuildere anbefaler ofte 1-2 minutter pause. Man klarer ikke løfte like tungt da som med 3 minutter pause. Og Arnold er stor tilhenger av supersett
 4. Hva er best for mest mulig muskelvekst? Hvis jeg kjører superset på eks pull ups og rows, 10 reps på hver øvelse, og har 2 min pause mellom hver "syklus", orker jeg ikke løfte like tungt som hvis jeg kjører én øvelse med 3-5 minutters pauser. Men hører også folk si at det å bli sliten på den måten er bra for muskelvekst.
 5. Rm er veldig pene, men jævla dyrt. Er det verdt prisen?
 6. Hvis noen lurer så er det 330 det koster å sende tilbake sko med sporing til meermin
 7. Har allerede fått de, og det stemte veldig bra. Chelsea bootsene var nice, men chukkasene var litt vel smale og lange i tuppen 🤔 Er det noen her som har returnert til utlandet før? Hvordan funker det? Bare pakke inn og sende på postkontoret? Er shipping insurance nødvendig? Hva koster alt i alt?
 8. Loake aldwych I størrelse 7 sitter som et skudd. Vil bestille noen chukkas fra meermin, hvordan er de i størrelse sammenliknet med loake?
 9. Det høres jalla ut, ville latt være
 10. Hakke peiling, men de bråker noe jævlig. Tror det er noe fuktighet i sålen eller noe.
 11. Har noen loake boots som er helt fine men bråker noe helt jævlig for hvert skritt jeg tar. Må kanskje bytte hele såla? er det en dyr operasjon? fikser loake det gratis om man sender inn til dem?
 12. hvilken styrkeinstilling har du på? hva gjør du 2500 på? takk for svar angående kalorier
×
×
 • Create New...