Gå til innhold

Noxhaven

Medlemmer
  • Innlegg

    5 394
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Noxhaven vant dagen sist 9. mai 2018

Noxhaven hadde mest likt innhold!

Om Noxhaven

  • Bursdag 01. jan. 1986

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Noxhaven sine prestasjoner

5,6k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Det virker som mange på forumet har lest eller på annet vist blitt overbevist om at er du er født med hvit hud så er du rasist. Videre så foregår det i de generelle nyhetskanalene som folk leser et tja.. ekko? Om at selv om du ikke forskjellsbehandler men har hvit hudfarge så er du fortsatt rasist pga. hudfargen din samt andre hudfargers historie (kort oppsummert). Er dette feil eller en felles misforståelse hos flere her på forumet?
  2. Flere eksperter mener at politikken America har ført de siste 70 årene er ganske så radikal, andre mener Amerika har ført drømme politikken. Hva synes du selv om hjemlandets utvikling og politikken som er blitt ført?
  3. Nå var svaret mitt ment som en generell rettesnor for hele bibelen, ikke kun de personlige påstandene om møte med en allmektig personlighet som det blir påstått at skapte verden. Det er flere ting som har vist seg å være feil i boken som skal være gods ord og sannhet, så det å tro på alt som sannhet, så endre syn på enkeltting som viser seg å være feil fører nok til flere feil svar enn å ta alt for å være feil inntil man kan finne andre kilder som kan bekrefte det som blir påstått for å være korrekt. Men uansett så var nok løgn feil ordvalg av meg - usannheter er nok et bedre ord. Løgn krever tross alt intensjon, og intensjonen er vrien å skille fra uvitenhet eller personlig overbevisning. Om SliteKjell i svingen er på en syretripp, møter noen i syretåka og skriver en bok om det så stemmer det nok at han ikke lyver, men det han skriver trenger ikke være korrekt heller, og når andre deler av boka hans viser seg å være beviselig feil så skal man være noe blåøyd for å tro på alt han kommer med som ikke kan bekreftes eller avkreftes for å være sannhet.. Eventuelt blottet for kritisk tankegang når det kommer til en bestemt bok som det nærmeste trossamfunnet systematisk forsvarer. Samme om det muslimer, jøder, kristne eller andre.
  4. Frankrike har ballkontroll og trykker, men sliter med å bryte gjennom forsvaret på Portugals banehalvdel. Virker likevel som et tidsspørsmål før de setter den i nettet med en halv-sjanse eller en heldig touch.. en litt merkelig kamp med Ronaldo som er passiv som et spøkelse og Mbappe som virker smått redd for å gå inn i dueller.
  5. Vet ikke helt om det kan sammenlignes. Jeg er enig med Atib at det sammenligningen med whitewashing blir ved siden av poenget.. Meme'n er elendig. At samfunnet var rasistisk og at sorte ikke fikk tilgang til høy profilerte yrker tilbake i amerikansk historie er hva det er. At folk i filmbransjen nå i dag i overdreven grad dytter inn folk med forskjellig hudfarge pga. div. grunner om det personlig agenda, progressiv vestre, selge til flere "grupper mennesker" eller annet kan så være - oppsummert "Forced deversity" altså at hudfarge, legning og kjønnsidentitet blir påtvunget i overdreven grad for å ikke virke støtende på alle snøfnuggene der ute som skal være "allies og woke" er ødeleggende, det at det går på bekostning av "lore" eller kvaliteten på sluttproduktet siden ikke de høyest kvalifiserte eller de som kan etterligne kildematerialet best eller som stemmer best med tidligere utgivelser med produktet for jobben er et problem - og da det kan til tider kan virke veldig kjemisk, unaturlig eller fremprovosert. Alt blir bare generisk og kjedelig samtidig som kvaliteten faller.
  6. Man trenger ikke være konsekvent når det er fantasi-sjangeren vet du. Ingen regler, ingen struktur, ingen konsekvenser og ingen pålitelighet. Det er fritt frem, det er jo tross alt bare fantasi alt sammen? Samme karakter kan bytte hudfarge annenhver episode og bli født i en ny verdensdel hver sesong. Det jo tross alt fantasi? I neste Black Panther film - "Black Panther origins" som handler om barndommen til T'Challa så kanskje Wakanda er et land i nord-England hvor alle er kortvokste og T'Challa er spilt av Susan Boyle som snakker Jackie Chan-engelsk. PgUp ville vel nikket og smilt til virkelig god fantasy på Netflix og kritisert alle som fant filmen litt merkelig pga. disse endringene i Black Panther universet. "Å være så ekstremt opptatt av hudfarge, geografi og kjønn i fantasy univers er merkelig."
  7. Det kan vel også være noen som bare ikke tåler alkohol, altså vedkommende klarer ikke slutte drikke om han starter. Vet ikke hvordan man kategoriserer noe slikt.. Meh, ikke vet jeg. Det er jo uansett et problem om når han drikker så drikker han seg helt fordervet både samme dag og dagen derpå. Jeg er nok enig med deg. Kanskje et ultimatum er nødvendig når han har et slikt forhold til alkohol at om han velger å dra ut med jobb, venner eller andre happenings så må han holde seg til vann, brus, munkholm eller annen drikke ute alkohol fordi han ikke klarer og holde seg til et antall enheter som han behersker og tolererer. En annen ting er jo at barna sikkert ønsker å vokse opp med en far som er i live.. noe som ikke er sikkert om han driver på som han gjør når alkohol er tilgjengelig i store mengder.. Bli båret fra taxien til huset? Jeg har også vært veldig full et par ganger men aldri så full at jeg ikke har klart å komme meg hjem på egne ben. Bare tanken at man kan finne på å drikke seg så ødelagt er litt skremmende.
  8. Hmm.. moralsyn.. Bigott er vel et annet ord som kanskje treffer like så godt. Et moralsk og skinnhellig syn på saken som samtidig er intolerant og som ikke er basert på kunnskap.
  9. Lurer på om han selv kjente til alderen til vedkommende når de hadde samtalen. Om loven baserer seg på Californias lover siden Twitch holder til der så er den seksuelle lavalderen i så fall 18 år. Alle under 18 år er å betrakte som mindreårig og kan ikke juridisk sett gi sitt samtykke til noe som er relatert til noe seksuelt. Med andre ord om personen sa at egen alder var 21 år og hadde en upassende samtale med streameren, for så rapporterte samtalen til Twitch og bekreftet at alderen egentlig er 17, og ikke 21 år, så sitter han med skjegget i postkassa uten å ha gjort noe galt, i allefall ikke etter egen intensjon eller viten. Men det kan også være at han viste alderen hele tiden.. men skulle da tro at det ville blitt opprettet en straffesak mot han? Blir spennende å se om mer informasjon kommer ut i offentligheten. Temaet er ganske så gråsone når det går i anonyme kallenavn på en plattform hvor alt er tekst basert og kan jo bli ennå mer aktuelt nå frem i tid med AI teknologien som er på vei med filter og deep fakes m.m. som kan gjøre at 17 åringer også ser ut som 30 åringer om de så måtte ønske.
  10. SV-ungdommen sier ja til å legalisere cannabis Det er ikke bare i Unge Høyre at legalisering av narkotiske stoffer er ønsket. – Vi vil at SV skal stå på riktig side av historien når det kommer til ruspolitikk. Dette er en viktig sak for SU og vi skal ta kampen for at SV følger etter i programprosessen i det kommende året. Han sier at dagens forbud ikke eksisterer. – Tenåringer har allerede enkel tilgang på rus i et helt uregulert marked. SU mener at dagens cannabismarked fører til en rekke sosiale problemer, og utsetter ungdom for unødvendig risiko, både ved kjøp og bruk. Derfor trenger vi at cannabis heller selges på Polet enn av gjenger. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4B7JP6/sv-ungdommen-sier-ja-til-aa-legalisere-cannabis
  11. Det er spesielt å lese innlegg etter innlegg hvordan trådens midtpunkt hvor man diskuterer saken svinner mens alle trekker seg lenger og lenger ut på siden sin i en ballade hvor det det er VM i å bare ugyldiggjøre motpartens argumenter.. som at det ikke engang er noe vits i å høre eller lese dem før de blir forkastet som slander. Kult eller religiøs mentalitet spør du meg. "My way or the highway" Samme om man mener at alt som produseres hos visse selskap er woke eller om man mener at ikke woke eksisterer annet enn via opplyste anti rasister så må det da gå an å føre i samtale om temaet da det tydeligvis er et tema og noe begge sider har en sterk holdning til.
  12. Ah mulig det var noe høyt. 43 vs 80 000 eller 70 000 eller whatever. Blir litt som at noen sier det drøyt at Røkke tjener 240 milliarder eller 4000 ganger mer enn media lønnen i Norge når det "bare" er 2000 ganger mer eller 120 milliarder. Forskjellen er uansett ufattelig stor. Som å klage på melkekartongen på på venstre bene ditt samtidig som du har dekket til en monster truck på høyre beinet.
  13. 43 skadet Israelere i 4 forskjellige Palestinske selvmordbombe hendelser? Small son.. Hold my beer. I 2023 så ble 150.000 Palestinere skadet av 20.000 Israelske selvmordsbombere.. err. Israelske bombere.
  14. Advokater må jo få ganske så hard konkurranse rimelig raskt? Jeg aner ikke hvor stor andel av jobben til en advokat som foregår i en rettsal men antar at det meste foregår over telefoner og møter med sine klienter, eller på kontoret for å gjøre relevant research til gitt sak. Når et program kan hele lovverket og kjenner utfallet av samtlige tidligere saker, kan alle språk og er en ekspert på alle juss-områder og har alt av kjennskap til alt innehold som historisk sett er fremmet for retten og utfallene av disse så fremstår det som en advokat+ Det er også ekstremt god på statistikk og sannsynlighet.. og det jobber "gratis" og det tar bare noen få minutter å få svar.. Hva har skjedd? (forklar og last opp alle relevante dokumenter) Bip bop.. "Du har ikke en sak" eller "Du har en sak basert på disse lovene og basert på disse tidligere rettsakene." Du har gitt sannsynlighet for gitt resultat. Gjør disse handlingene "Liste" for å starte en sak mot gitt firma eller person. Les/last opp dette dokumentet som anklager i din egen sak. Neste er at dommeren er en algoritme som alltid vil ta konsekvente beslutninger basert på informasjonen som blir fremmet i gitt sak. Da behøver man kun et uavhengig organ som skal sikre at intet firma, gruppe eller person kan påvirke, endre eller overskrive gitte premisser som endrer resultatet. Dette kan umulig gå galt på noen som helst måte Skycourt
×
×
  • Opprett ny...