Gå til innhold

Noxhaven

Medlemmer
 • Innlegg

  5 207
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Noxhaven vant dagen sist 9. mai 2018

Noxhaven hadde mest likt innhold!

Om Noxhaven

 • Bursdag 01. jan. 1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

13 952 profilvisninger

Noxhaven sine prestasjoner

5,1k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Andre som har legalisert cannabis: Canada, Georgia, Tyskland, Luxemburg, Malta, Mexico, Sør Afrika, Thailand (som du nevnte), og Uruguay. I tillegg er det 24 stater, 3 områder, samt Columbia distriktet i USA, og hovedstads-området i Australia hvor det er legalisert. Også er det en drøss av land og områder hvor det er avkriminalisert, altså hvor det ikke er straffbart - Russland med Putin i front er så klart ikke et av disse landene da de er meget autoritære og konservative.
 2. Som 95% av jentene gjør. Sminker seg til det ugjenkjennelige og kriger med med de andre 80% av jentene som gjør akkurat det samme for å ha sjanse på den 20% gruppen av gutta som allerede har dyppa den i alle andre i jente gjengen de fire forrige lørdagskveldene - og får de andre jentene nøst i dette så er det pekefinger og baksnakking om tøs, sklie og hore med mer i sjalusiens navn. Jeg er så glad jeg aldri har behøvd benytte meg av nå-tidens dating kultur.. den virker jo tross alt så ekstremt sunn og frisk - ikke noe i veien med den. Bare å bøye seg etter å hoppe på toget da det allerede har gått - få på brunkrem, foundation og maskara før dere drar i gang et filter på bildet før dere legger ut "produktet" dere selv er gutta, det er oppskriften for napp. Fake it until you make it.
 3. Eller at de kommende generasjonene blir like konservative som Putin.. eller vent, vi har allerede sånne autoritære folk her inne.. Trolig til stor glede for Putin.
 4. Det er en promp som spør om illustrasjoner av tyske soldater fra 1943, altså de facto nazister. Det at disse nazist soldatene blir fremstilt som sorte menn, asiatiske menn og kvinner pga. en "woke" algoritme som legger til begge kjønn og afrikansk og asiatisk opprinnelse på alle tilbakemeldinger, og det kan så klart bli litt merkelig? Jeg forstår spørsmålstegnet fra folk som spør om en illustrasjon av en tysk 1943 soldat og mottar en kvinne i nazist uniform eller en med afrikansk opprinnelse. Det samme gjelder for øvrig når man spør om en illustrasjon av paven og man mottar en sort pave eller en kvinnelig pave. Det blir i et historisk og virkelig perspektiv.. rett og slett feil.
 5. Det stemmer at det er et annet problem, begge er reelle og begge burde takles på hver sin måte.
 6. Terroristorganisasjon er vel mer et stempel folk bruker for å slippe å faktisk bruke beskrivende ord da det går på folks forhåndsinntatte oppfattelse av et slipery-slope begrep som er popularisert via media. Det blir som å si at noen er en djevelorganisasjon som bedriver djevelskap og de kristne sitter storøyde mens de tar frem høygaffelen - ikke fordi noen har fortalt de hva som faktisk har hent men fordi det er en djevelorganisasjon. Er det en gruppe med makt som ikke bryr seg om sivile liv og dreper over en lav sko, samme om det er deltagere av en sivil konsert, sivile hjem, sykehus, skoler, eldrehjem eller annet, uansett så er og forblir det en ufyselig gruppe om de ikke bryr seg om de sivile. Samme om det er Hamas, Israel, USA eller Russland som er maktgruppen.. og folks åpenbare bias her inne som kan sitte å forsvare en gruppe med makt som slakter sivile med bomber eller fraskrive samme gruppen alt av ansvar for bombene som utsletter sivile er kvalmende. Om det er Ukrainsk militær personell eller utstyr i kjelleren på en høyblokk med leiligheter i Kyiv, i et kjernekraftverk eller i et sykehus så er det helt sinnssykt å gi Ukraina skylden om Russland bomber de sivile i blokken, sykehuset eller kraftverket sønder og sammen. Folk burde ta en runde med seg selv og tenke over et par ting.
 7. Stoppar bilde­generator etter skuldingar om å vere «for woke» Google sin KI-generator genererte bilde av svarte menneske og skeive par, men no har selskapet stoppa opp for å komme nærare «verkelegheita». KI-GENERERT: Dette er ein skjermdump frå avisa The Verge som skal vise KI-bilde av tyske soldatar i 1943. KI-genererte bilde av fire svenske kvinner med mørk hudfarge og bilde av svarte og asiatiske nazi-soldatar har skapt reaksjonar. USAs grunnleggarar blei svarte, og paven blei kvinneleg då CNN testa generatoren Gemini, Google sin bildegenerator, blei god på mangfald, men dårleg på historisk kontekst, meinte kritikarane. https://www.nrk.no/norge/stoppar-bildegenerator-etter-skuldingar-om-a-vere-_for-woke_-1.16776773
 8. Dette irriterer meg grenseløst. Sensoren må jo være helt ubrukelig? Hadde det vært software som måtte finjusteres så ville jeg forventet at det hadde vært utbedret for lenge siden. Lurer på hvor mange "clicks" jeg har på venstre ratt spak til nå.
 9. Grunnen er vel at flere av punktene hun har satt opp om drømme-gutten er såpass ekstreme at det er der fokuset rettes, ikke mot de helt normale punktene som at gutten ikke skal være utro o.l. Videre så forteller de mer ekstreme tingene mye om personen som fremmer dem, så fokuset går også den veien. Altså at en person som fremmer ønsker om å ha tilgang til telefon/privatliv passord o.l. og ønsker noen som aldri tekster andre kvinner (er arbeidsgiver innafor? Borettslag leder innafor?) Han kan heller aldri se på en annen kvinne. Noen av disse punktene virker så ekstremt kontrollerende og oser av usikkerhet at det overveier alt det mer normale som fremmes. Om noen skriver en liste over ønsker om den perfekte muslim og to av punktene er at de må være medlem av ISIL og ha minst drept en vanntro så er det dette som vil bli diskutert, og det som vil bli brukt til å avskrive personen som fremmer ønskene som en ekstrem person med enorme røde flagg, ikke punkter som for eksempel at personen ikke skal drikke alkohol og kunne koranen - altså det helt normale.
 10. Det prekes i prekestolen. Ikke still spørsmål.
 11. Det er også kjempeflott å se våre forums ekstremister som er lengst ute på ytre høyre samt ytre vestre gå sammen hånd i hånd for å få oss som nasjon ned på et nivå som Russland, Kina og 1939 Tyskland der mennesker med andre tanker, meninger og ideer skal knebles i den klassiske fascistiske anti-demokratiske ånd istedenfor å avdekke feilene de faktisk gjør i sine argumenter og meninger med solide motargumenter. Med opplysningstiden kom tanker og meninger som dette; “Jeg er dypt uenig i det du sier, men vil til min død forsvare din rett til å si det.” I 2024 så er det blitt litt mørkere og vi igjen må repetere sånne fraser for våre mest aktive sosiale medier brukere, de som er så livredd andre tanker og meninger enn det twitter/X, facebook feeden mater dem at de ønsker folk fengslet og kneblet. Folk burde ta seg en pause fra skjermen, om ikke annet i allefall fra sosiale medier og revurdere et par ting.. og håpe på at man ikke allerede har pådratt seg varige mén.
 12. Det skal alltid være han som starter en samtale og samtidig skal han aldri finne deg kjedelig. Jo, ja, jøss. Lykke til. Du skal i allefall ha for at du er morsom Meme me.
 13. Tallene som er nevnt ovenfor er fra en nasjonalistisk midt på treet fakta sjekket twitter/X konto fra en forum bruker her på diskusjon.no som har spredd en drøss av falsk informasjon tidligere. Det kan være at tallene palestinske helsemyndigheter ikke stemmer, men jeg tror ikke vi skal bruke kildene Aviene til annet enn fyll i søpla inntil videre mid mindre han kommer med kilder fra noen som er kjent for å komme med fakta. Altså jeg begynner bli overbevist om at falske nyheter på diverse sosiale medier er en god ting, om noen år vil det føre til at folk flest, altså mannen/kvinnen i gata former seg en type kritisk tankegang til påstander de leser på internet som virker være totalt manglende blant folk flest nå i dag.. det er skummelt hvor mye dritt fra twitter/X folk reformidler i denne tråden og øvrig for den sak skyld og tar alt de leser for god fisk. [..] this website is 100% biased in favor of Israel and generally favors the political right with stories such as this HR Supports ADL Against Far-Left Cancel Culture. This story is credibly sourced to the ADL, Forward, and Washington Post. Editorially, they hold pro-Israel nationalist positions in favor of Benjamin Netanyahu and the current nationalist parties. Some might call them a propaganda source. Overall, we rate HonestReporting Right-Center Biased based on support for right-leaning nationalist political parties. We also rate them as Mostly Factual rather than High due to the promotion of nationalist propaganda. (D. Van Zandt 11/25/2016) Updated (12/23/2022)
 14. Hva baserer du påstanden om at "det går så dårlig"? Aksjene deres har gått veldig bra i det siste så du baserer det vel på noe annet?
 15. Skadene etter teppebombing av infrastruktur, renseanlegg, politistasjoner, sykehus, skoler, vannpumpe anlegg, strøm kraftverk, sivile hjem m.m. vil nok koste langt langt mer en 500 mrd. kroner - lurer på hvor stor av regningen Israel vil bli tildømt etter krigen er over. 60-70% av landet er i ruiner og nærmere 80% av befolkningen har blitt tvangsflyttet som en tilnærmet internering til små områder hvor de bor i telt eller sover uten tak over hodet hvor hundre tusener sulter. The study — which is based on an analysis of satellite imaging, news reports, including social media, and eyewitness accounts — found even higher levels of wreckage among other structures, including some 46% of the Strip’s nearly 45,000 commercial and industrial buildings destroyed, and another 34% damaged. Among the Strip’s 45 municipal service buildings, 56% were completely ruined and 22% had suffered lighter damage. Impacted buildings included one of Gaza’s two fire stations, eight of 11 police stations, four of its six sewage treatment plants, and all eight town halls. According to the data, just under 50% of the Strip’s 969 educational facilities were destroyed, while another 33% were damaged. Infrastructure has also been hard hit, with an estimated 92% of major roads having been damaged, and over 50% completely destroyed. Half of the Strip’s power infrastructure has been destroyed in the war, the study found. https://www.timesofisrael.com/world-bank-report-finds-45-of-residential-buildings-in-gaza-ruined-beyond-repair/
×
×
 • Opprett ny...