Jump to content

Noxhaven

Medlemmer
 • Content Count

  4045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Noxhaven last won the day on May 9 2018

Noxhaven had the most liked content!

Community Reputation

3559 :)

1 Follower

About Noxhaven

 • Birthday 01/01/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9795 profile views
 1. Jeg har aldri forstått meg på spørsmålet. Det som kommer ut av egget må være det første individet vi klassifiserer som høne. Moren som la egget kan ikke kan være ei høne siden da ville hun kommet ut av et hønseegg og vi er bare en generasjon lenger tilbake i tid. Artsdannelse skjer via genmutasjon, ikke via miljø.. Altså det som kom ut av egget var den første høna så dette egget var det første hønseegget, avkommet (høna) kom ut av dette hønseegget - altså egget kom først, så høna.
 2. Du tror ikke at det kan være en kombinasjon av fattigdom og dårlige levekår som fører til en stor andel desperate lidende mennesker som lett kan få tak i skytevåpen fra statene rundt Chicago som er årsaken til at det er en stor del masseskytinger der? Den samme artikkelen nevner også ting som dette.. The city may have strict gun laws—less strict than gun nuts would claim—but they’re doing next to nothing to stem the tide of illegal guns from states with weak gun laws. Chicago’s 411 homicides don’t look like a lot compared the city’s 2.7 million residents, but that’s the misleading part of this grim numbers game: Determining a city’s level of violence by looking at its overall per capita rate doesn’t tell you shit if you don’t examine numbers in the hood. And West Garfield Park is certainly that. The neighborhood has an average annual income of just more than $10,000; 40 percent of households live below the poverty line. West Garfield Park ranks near the top of Chicago’s 77 neighborhoods on the city’s “hardship index,” which is calculated by taking into account those living in crowded housing, and unemployment rates among teens and adults, among other factors. The higher the number, the more difficult life will be, according to the statisticians.
 3. Så det viktigste tiltaket mot skytevåpenrelaterte utfordringer hos den generelle befolkningen er å fjerne våpenlåvene så flere har tilgang til og kan benytte seg av skytevåpen? Hvordan ser statistikken ut på masseskytinger i f.eks New York? Sånn siden det er et sted du nevner.
 4. Iran ser fortsatt ut som "Iran før 1979" bildet ditt, bare at de bruker litt mer moderne klær.
 5. Det jeg ville frem til er at det ikke er en vesentlig forskjell på om en person skyter 4 personer eller 2 personer skyter 2 personer på 2 ulike plasser. Om grensen på 4 personer skutt på samme sted av samme person er en grei måte å klassifisere en "nedslakting" kan jeg si meg enig i men det blir litt merkelig om man skal lage en statistikk der x har to tilfeller der 4 personer har blitt skutt (8 personer har blitt drept) mens y har 20 tilfeller der 3 personer har blitt skutt og 1 tilfelle der 4 personer har blitt skutt (68 personer har blitt drept) men i statistikken så regnes x for å være dobbelt så ille som y. Men som jeg sa så finner jeg slik statistikk som setter nasjoner opp mot hverandre ganske så meningsløst nettopp grunnet alle faktorene som ikke kan settes opp mot hverandre - som du er inne på så er det svært annerledes kultur, historie, pågående borgerkriger m.m som spiller en stor rolle i en slik statistikk. Når det er sagt så burde ikke USA som et av verdens mest utviklede land være i samme gruppe når det kommer til skyteepisoder som de mest ustabile borgerkrig-herjede u-land. Noe er pil råttent med politikken og tankesettet til den generelle befolkningen der borte.
 6. Jordens form kommer an på hva du mener ut ifra personlig erfaring og ånd ja.. Vi har alle våre metoder for å komme oss frem til objektiv korrekt informasjon, noen metoder er helt klart bedre enn andre.
 7. Tja, man må sette grensen et sted om man skal ekskludere alt unntatt tilfeller der et flertall har blitt skutt i samme episode, og det er vrient å argumentere for at et filtrerende premiss er rett eller feil.. Det er bare hva det er og resultatet blir deretter. Det man kan sette spørsmål til er hvorfor tilfeller der kun 1-3 mennesker har blitt skutt og skytevåpen relaterte uhell ikke er statistisk relevant om man skal benytte resultatet som et argument i våpendebatten.. Uansett så synes jeg det er lite givende å sammenligne statistikk mellom ulike nasjoner på denne måten. Det er alt for mange omfattende faktorer som ekskluderes.
 8. Jeg kjenner ikke til John Lott. Har du en link e.l. til forskningen du refererer til?
 9. Jeg tror du aldri vil komme deg noe lenger med denne tråden debattklovn før du innser at ikke verden er en sort-hvit forestilling av kriminelle og uskyldige.
 10. Om universet vårt hadde en begynnelse så betyr ikke det at vi har noe bedre begrep om hva det var som startet universet. Selv om universet vårt hadde en begynnelse så tilsier ikke det at kosmos hadde en begynnelse. Argumentet er basert på en antagelse (at universet hadde en begynnelse -> et tidsbetinget begrep brukt i en tilstand uten tid) og selv om vi sier at vi lar det gå så er fortsatt argumentet helt meningsløst.
 11. Hmm.. Jeg vil si du har misforstått og snudd det hodet. Ateisme innebærer en fravær av tro på spesifikke påstander om overmenneskelige krefter. (En eller flere guder) Dette er ikke det samme som å tro at det motsatte om de samme påstandene er sant. F.eks om du påstår at det er en rød lekebil på Pluto, en venn av deg påstår at det er en blå lekebil på Pluto og en annen venn av deg påstår at det er en grønn, en gul og en sort lekebil på Pluto (og dere helst krangler litt om hvem som har rett), og jeg ikke tror noen av dere, så betyr ikke det at jeg tror at det ikke er noen lekebiler på Pluto. Det betyr kun at jeg har en fravær av tro på påstandene deres om lekebiler på Pluto. Noen av de som ikke tror på disse påstandene kan så klart også ta det et skritt videre å si: Nei, jeg tror ikke på påstandene deres om lekebiler på Pluto uansett farge. Jeg tror faktisk at det ikke finnes en eneste lekebil på Pluto. Om vi hadde en kultur der vi hadde store bygg i hver eneste liten bygd der vi tok med spedbarn for å helle litt olje på dem, der folk samlet seg for å bli preket til om bilens girkasse, frontlys og bakspeil hvor søndag. Om vi hadde skrevet bøker som ble trykket opp i millioner av eksemplarer som beskrev hvordan den røde lekebilen kan tenke tanker som et menneske, laget moralsk overlegne regler mennesket, hvordan den kjørte rundt og kunne splitte krater for å lage seg vei og hvordan den kunne omvende støv til bensin, ja da kanskje det kunne vært greit å lære om historien rundt dette konseptet grunnet påvirkningskraften det har på samfunnet vårt og hvor absurd det er, det kan være greit å prøve og sette seg inn i hvorfor folk faktisk tror på disse ekstremt drøye påstandene som vi blir matet helt uten bevis.
 12. Jeg er veldig enig i dette men jeg vil ikke fraskrive de Abrahamittiske religionene totalt. Jo mer ekstrem en fra Jainismen blir i sin tro jo mindre sjanse er det for at vedkommende skader noen. Jeg kan ikke si det samme om de som tror på Allah, Jahve eller Treenigheten. Etisk sett så er heller motsatt.
 13. Måtte glise litt av reaksjonen din Coffeee, du klarte nesten å holde igjen når du åpnet og så hvor juicy ribba var på innsiden 😅😆
 14. Tobakk/røykere er et fysisk produkt som blir benyttet av mennesker. Religion er en ideologi, det er i bunn og grunn ikke-falsifiserbare tro og tanker. Du kan så klart innføre forbud mot å bruke kors og andre religiøse gjenstander, forby samlinger samt offentlig praktisering, men det er umulig å forby folk det å tro og tenke spesifikke tanker. Det er også svært vanskelig å forby bønn og annen religiøs praktisering i folks egne hjem.
×
×
 • Create New...