Jump to content

Noxhaven

Medlemmer
 • Content Count

  4329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Noxhaven last won the day on May 9 2018

Noxhaven had the most liked content!

Community Reputation

3868 :)

About Noxhaven

 • Birthday 01/01/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10479 profile views
 1. Det er jo heller ikke utenkelig at det en dag blir større bruk av ulovlige rusmidler i Norge om midlene forblir ulovlige/straffbare? Hva skal man liksom svare på et slikt argument? ;D I bunn og grunn så er alle rusmidler så omgjengelige i dagens samfunn og uten noen som helst form for regulering at alle som vil - uavhengig av alder eller situasjon kan oppsøke en selger og kjøpe hvor mye man vil av hva som helst. Det er blitt gjort flere undersøkelser som media har laget artikler om som sier at ungdom gir tilbakemelding om at det er lettere for dem å kjøpe hasj enn alkohol. Det er dårlig business å selge alkohol ulovlig når konkurrenten (staten) selger det lovlig. Det er derimot god business å selge narkotika når man ikke har andre konkurrenter enn de andre som selger ulovlig. Og det er samtidig ingen regulering i form av aldersgrense, åpningstider, mengde, skatt eller oppfølging om det er mistake om misbruk. Det er heller ikke ingen objektiv nasjonal opplæring eller generell informasjon om skadepotensiale eller avhengighetspotensiale rundt de ulike midlene. Alt går som narkotika og narkotika er farlig siden det sa han narkomane som var på besøk på ungdomskolen. Dagens politikk er å lukke øynene og stemple visse dråger som ulovlig så overlate det hele til gatesalg og til politiet. Vi tar ikke grep om, og prøver å bedre Norges rus situasjon slik dagens politikk er. Noe som jeg tror de fleste synes vi bør gjøre, men vi er samtidig opplært til at alternativet er at mange flere vil begynne med narkotika.. Uten egentlig å tatt stilling til eller satt seg inn i om dette er faktum eller ei.
 2. Litt som at alle matvare- og helse/klær/lignende butikker kan lage sanksjoner mot deg der du ikke får handle fra noen av dem (uten at de går direkte til angrep mot deg). Du kan sulte eller bli syk og dø alene der du bor uten at det er snakk om våpen. Det er i bunn og grunn en metode eller et ultimatum om du vil som går ut på å presse en nasjon til å følge ordre/viljen til en annen nasjon. F.eks om et land nekter å ha amerikanske baser i landet sitt og samtidig nekter å betale en årlig sum til NATO/USA så kan de true med samt opprette handelssanksjoner mot landet. Som en type global mafiavirksomhet.
 3. Fy, fy faen! Mange av gutta mine har begynt å hustle om da'n. Tror de aller aller fleste er enige i at Nixon sin "War against drugs" var totalt mislykket. Neste steg er er å omvende en allerede overbevist og indoktrinert nasjon som drikker seg stup-full helg etter helg og peker finger og kremter litt på trikken mot alt som ikke omhandler dette ene aksepterte rusmiddelet. ..Med sitt mentale arkiv og moralen som motiv Snakker om billig lykke.. Snakker om billig lykke.
 4. Ikke akkurat spot on men fortsatt ganske relevant:
 5. Joda, politi og myndigheter kunne sagt at vi ikke fikk ha førerkort eller føre bil. Vi ville vært som Saudi Arabia før 2018 bare at det ville omhandlet begge kjønn og ikke bare kvinner. Politi og myndigheter behøver ikke ha rett i avgjørelensene og handlingene deres, om det er noen som bør utfordres så er det det dem, og vi burde hatt et organ som ikke falt inne under politiet som gjorde dette, ikke PST. Om det bryter grunnloven å bli fratatt førerretten kan vel diskuteres.. det er ikke helt sort-hvit. Grunnloven sier: Grunnloven § 98: «Alle er like for loven. Intet menneske må utsettes for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling.» Å bli fradømt førerkortet i dag blir gjort på et subjektivt grunnlag. En som benytter cannabis daglig kan beholde førerkortet sitt mens en som har benyttet det en gang kan miste fører retten uten at noen av partene ble tatt for å kjøre påvirket av stoffet. Dette er selvfølgelig et problem.
 6. Jeg ville lest over innlegget du besvarte her en gang til om jeg var deg.
 7. Jeg antar og håper trådstarter er ute etter en likere lønn, men nå skal det sies at nordmenn som tjener minst her i landet tjener relativt bra, mens norske eksperter tjener relativt lite, vel om vi sammenligner oss med andre land. Vi har også et velferdssystem som er litt annerledes enn i f.eks USA - vi har på en måte et forsikringssystem da det gjelder alle, ikke kun de fattige. Om en rik person blir mamma eller blir syk så mottar denne personen også støtte selv om de har milliarder på konto. Uansett, med en jevnere lønnsfordeling så tar vi vare på en av Norges beste egenskaper, noe som har sklidd litt ut de siste 20 årene - et samfunn hvor vi har relativt små forskjeller mellom rike og fattige, politisk ekstremene posisjoner og interne kulturelle skiller. Det gjør oss mer forente. Dette fører igjen til mindre intern tribalisme som gjør at vi har en større tiltro til alle mennesker, noe som er helt essensielt for at systemet vårt skal fungere og er noe som mange utenlandske besøkende blir overrasket over og misunner oss for.
 8. Joda, jeg tror ikke vi klarer å fatte hvor vanlig det var den dag. Tenk hvor vanlig det var på Jesu tid og Muhammeds tid når de du peker på er de som det faktisk ble skrevet tekster om siden de var mektige mennesker. Folk hadde ikke et fnugg av verdighet eller moral på denne tiden men bøker skrevet av folk på denne tiden med regler og moral fra denne tiden er tekster 70% av verdens befolkning tror på, tilber og prøver og overtale andre til å tilbe. Det er helt sinnsykt. Pedofile menn er ikke noe eksplisitt de muslimske regionene, det er noe vi har problemer her i den vestlige verden også, men jeg er enig i at noen mindre opplyste regioner "ligger" (-.- bad pun) noen tiår etter oss når det kommer til ting som vi i Norden anser som alminnelige menneskerettigheter.
 9. "Jeg tror det fordi jeg tror det, og tror det ikke fordi jeg ikke tror på det." Når dette er nivået det ligger på så er det vel ikke vits i å ta del i denne diskusjonen.
 10. Nei.. Når man sammenligner to grupper mennesker så er det på ingen måte whataboutism å ta opp begge sider av saken, eller?
 11. Men er det ikke riktig at mørke tall er tall som ikke kan valideres på noen som helst måte og er et billig smutthull som kan benyttes av rasistene på forumet til å finne opp egne tall? (eller påstå en type nasjon konspirasjon pågår) Du sa nettopp "Denne type ubegrunnede utsagn mot de du ikke klarer å argumentere mot er med å forsøple debatten og ordskiftet. Ta deg sammen!" Du forstår sikkert hvorfor utsagnet ditt gjelder deg like mye om ikke mer begrunnet argumentet ditt? Hvorfor vil du forby dette order og hvorfor gjør det så vondt for deg å høre det?
 12. Hmm? Mer spesifikt er du snill. Hvilke utsagn snakker du om?
 13. Kan det være at du har sett deg blind på vestlig sosial kontroll og ekskluderer dette fra den "ikke akkurat lite kjent" sammenligningen din? Alt fra hvordan man må bete seg, kle seg, sminke seg, yrke valg, og "facebook/sosial media status" m.m.? Alt det er også sosial kontroll og er en stor grunn til at mange av våre etnisk norske kvinner sliter med spiseforstyrrelser, selv-medisinerer seg, driver med selvskading og ikke minst begår selvmord. Men jeg antar dette er en norm som er helt greit så det blir ekskludert fra dette ikke akkurat lite kjente mentale bilde du har over kvinner og sosial kontroll. Jeg kjenner for øvrig en del innvandrer familier og det er kvinnen i hjemmet som bestemmer der. I flere av familiene så er det hun som har fått samboeren til å bli mer praktiserende som å ikke lenger drikke alkohol osv. Jeg er ikke uenig i at innvandrer kvinner sliter med kulturelle og religiøse betingede normer og regler som som tvangsekteskap osv. Men jeg er ikke enig med deg i at innvandrer kvinner er mer utsatt for sosial kontroll sammenlignet med etnisk norske kvinner. Det burde vist seg ganske klart og tydelig på statistikker.. men det gjør det ikke.
 14. Tall som rasist gjengen her på forumet trekker ut av baken?
×
×
 • Create New...