Jump to content

LarsP

Medlemmer
 • Content Count

  16792
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1363 :)

About LarsP

 • Birthday 02/20/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LarsP

  Kjære blogg!

  Haha, bruk den på Orkanger er du snill. Lurer på hvor lenge det går før du blir sendt til Trondheim i en sykebil.
 2. Jeg tøyser ikke med DJ Bobo. Jeg kommer til å bruke flere hundre kroner på han når han stiller opp i Eurovision med den herlige sangen "Vampires are alive". <3 DJ Bobo <3
 3. LarsP

  Tidenes TV-serie?

  Heroes er knallbra, men når i mine øyne ikke opp til serier som Mystery Science Theater 3000, Twin Peaks, Nowhere Man, Babylon 5 og X-Files. Gleder meg skikkelig til den 24. april.
 4. Du skjønner høyst trolig ikke poenget med teksten, nemlig at 300 er en film som er kickass, men som kunne vært så utrolig mye bedre. Her har vi snakk om en film som kunne ha blitt eksepsjonell, men dessverre bare var 'meget kul'. Dessuten er det lite poeng å skrive om den SUPRE MISE EN SCÈNEn da det har blitt skrevet side opp og side ned om den på forumet de siste dagene. Teksten tar for seg i all hovedsak om de tingene jeg synes skulle ha vært gjort annerledes. Jeg burde vært sidekicken til Zack Snyder.
 5. LarsP

  stakkars gnuen

  Så jævlig random.
 6. Flere har hintet frempå at det var på tide at den [url="https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=269467&st=0"]originale filmprat-tråden[/url] var moden for pensjonering og det var på tide med en v2.0. De samme reglene gjelder her som i den foregående tråden. Filmprat er en oppsamlingstråd for alle de små spørsmålene/utbruddene som ikke hvor de ikke er hensiktsmessig å opprette en dedikert tråd. Det kan være alt fra småopplysninger du ønsker å dele med resten av forumbrukerne til anbefalinger av filmer du nettopp har sett/bestilt. Det er dog enkelte ting som bør bli tatt utenfor filmprat, og det er følgende:[list] [*]Spam/annet tull: Kommentarer som enten er offtopic eller lite verdifulle for resten av forumet. Selv om dette er en tråd som omhandler løst prat så er det viktig å huske at vi oppholder oss i en "seriøs" del av forumet. [*]Spørsmål om nettbutikker/Kjøp av film på nettet: Dette tas i [i][url="https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=529497"]Guide for kjøp av DVD filmer på nett[/url][/i] [*]Spørsmål om filmer du ikke vet tittelen på: Dette tas i [i][url="https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=447094&st=0"]Film ID, lurer du på hva filmen heter? Spør her![/url][/i] [/list] I tillegg anbefaler jeg alle nye brukere å lese stickyen/annonseringen [i][url="https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=587960"]Oversikt over viktige tråder i Film-kategorien[/url][/i]. Ved at alle leser den slipper vi mange unødvendige tråder som omhandler de samme tingene. Førsteposten vil bli oppdatert løpende dersom dere synes noe ekstra bør bli lagt til. I mellomtiden sier jeg bare: Kjør debatt!
 7. Privatskoler er for dumme/late individer som ikke kommer inn på universitetet/høyskolen.
 8. LarsP

  Mer nytt siden sist..

  ZOMG! Hand of Fate! Tidenes spill med tidenes mest irriterende gameplay som gjorde at man til stadighet måtte loade fordi man gjorde noe i strid med spillets gang.
 9. Hurra, la oss gå tilbake til de tidenene hvor man henrettet homofile, preiket at onani gir kreft osv. Sex er morsomt, så lenge man kan reglene.
 10. LarsP

  dumma meg litt ut

  Heisann, her prøver vi å fremstå som en ung Stephen King. Bare synd du ender opp som Aune Sand.
 11. LarsP

  Innesnødd

  Gøy på landet.
 12. Om jeg har MYE penger en gang i fremtiden så kommer jeg nok til å restaurere en Mustang. Det blir vel primært en sommerbil.
 13. Please, riffing er halve gleden med å se film!
 14. Klarer man ikke montere et LACK-bord så er man brennhet kandidat til neste års Darwin Awards.
×
×
 • Create New...