Jump to content

LarsP

Medlemmer
 • Content Count

  16792
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1363 :)

About LarsP

 • Birthday 02/20/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. + moms. Kablene er forøvrig de beste jeg noensinne har hatt. Lett som en fjær og veldig bøyelig med null mekaniske vibrasjoner (microphony).
 2. Bilder? Tok et lite bilde med mobilen. Er for opptatt til å ha dem på hodet.
 3. Sykt sexy! Gratulerer så mye. Jeg fikk nettopp koblet Ether C opp mot Mjolnir 2 / Gungnir MB. Førsteinntrykket er at de er utrolig mye mer behagelige enn LCD-2.1 og isolerer mer enn nok til kontorbruk (dama hamrer løs på et mekanisk tastatur ved siden av og jeg hører nada når musikken står på). Det er litt tidlig å si noe om lyden, men jeg kan vel påstå at de spiller langt mer dynamisk og detaljert enn paret fra Audeze. Det er mindre bass, men hvert eneste slag på stortromma innehar mer punch, noe jeg som liker metall setter pris på. Nå skal jeg bare digge litt musikk frem mot midnatt og Fallout 4 (takk og pris for den femte ferieuken).
 4. Prioritert. Ser med andre ord ingen grunn til å betale et par hundre kroner ekstra for ekspress.
 5. Såvidt jeg vet er ikke GungnirMB/Mjolnir 2 tilgjengelig i Norge enda, men det er i såfall Duet Audio (Duet.no) som fører Schiit i Norge. Jeg kjøpte rett fra den amerikanske siden til Schiit og fikk alt levert på ca. én uke.
 6. Sitter og hører på GungnirMB og Mjolnir 2 (koblet til LCD-2.1). Skal prøve å skrive ned noen tanker etter at jeg har plukket kjeven opp fra pulten. Trodde ærlig talt ikke at forskjellen fra Meier Audio StageDAC/Concerto skulle være såpass stor. Jeg kjøpte utstyret opprinnelig for mer kraft og allsidighet med tanke på hva jeg kan koble til.
 7. Rett og slett fordi jeg nå deler kontorplassen sammen med samboeren min. Noen ganger er det greit å kunne være litt i sin egen verden med musikken (mekaniske tastatur bråker noe infernalsk). Når det kom til lukkede hodetelefoner er det ikke så veldig mye å velge mellom og siden jeg allerede er en smule lei av komforten til LCD-2, så var LCD-XC utelukket. Jeg tror Mjolnir2/GungnirMB vil være et endgame setup for min del og da er det ikke utenkelig at jeg kjøper et sett med åpne hodetelefoner en gang i fremtiden dersom jeg savner noe i Ether C.
 8. Audeze LCD-2, men det er også bare midlertidig. Har et par Ether-C på bestilling fra MrSpeakers.
 9. Jupp, pluss nokko åttåt. Venter også på hodetelefoner, men det kan ta litt lenger tid da de ikke er i produksjon enda.
 10. Jupp. Schiit er på vei i posten. Skal poste bilder når jeg har koblet opp utstyret. Stay tubed for more info! Gratulerer med INT-150. Det ser ut som en smekker forsterker. Jeg antar du driver noen høyttalere med den i tillegg til hodetelefonene?
 11. Nå sitter jeg og trykker på F5 på FedEx sine sider. De påstår at pakken min fremdeles er i USA og at jeg må belage meg å vente en uke... F5 F5 F5 F5... For noe Schiit!
×
×
 • Create New...