Jump to content

Anonym259235

Medlemmer
 • Content Count

  4238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Anonym259235 last won the day on August 12 2013

Anonym259235 had the most liked content!

Community Reputation

7654 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Funker det om jeg laster ned og legger over på en USB via Mac? Eller blir det feil format på USBen da?
 2. Operativsystemet er forresten på en SSD og ikke på HDD, hvis det har noe å si.
 3. Hmm, kan prøve. Om jeg tar BIOS-reset, hvordan vet jeg da hva jeg skal sette i innstillingene etterpå? Er helt grønn på slikt. Eller den går kanskje til normale default-innstillinger da?
 4. Hei. I går kjøpte jeg meg en selvbygd gaming PC. Selger skulle resette alt før jeg hentet den men han rakk ikke bli ferdig så den ble avbrutt midt i. Jeg har startet den igjen nå men den vil ikke starte. Den skrur seg fysisk på, så kommer den hovedkort-menyen opp i 1-2 sek, etterfulgt av et helt svart bilde hvor det står "Loading Operating System.." i øvre venstre hjørne i 1-2 sek også blir det svart igjen og mus/tastatur skrur seg av. Dette bare går i sirkel igjen og igjen uten at noe skjer. Klarte å trykke F12 så jeg fikk opp valg om hvor jeg vil boote fra. Har prøvd alle sammen uten noe hell. Har prøvd å skru PCen av og på hundre ganger for å hvertfall få noe feilkode om at Windows ikke har blitt lastet ordentlig og et valg om reset eller noe, men ingenting. Noen forslag? Må jeg kjøpe en ny Windows-disk til 1200kr og boote fra den? Alle måter jeg kan finne om å fikse dette involverer enten å være i PCens innstillinger eller at den kommer seg til en Windows-logo, noe den ikke gjør.
 5. Mellomtonene spiller ganske punchy og fint Mente ikke at den skal være helt på kick-siden, ønsker bare ikke sånn billig type sub som bare spiller slitsom dyp bass som bare gir deg hodepine.
 6. Har en T25 Avensis (2004-mod stasjonsvogn). Den har veldig gode høyttalere og fin spiller, men mangler litt ekstra trøkk. Dermed hadde en sub fullført pakken i forhold til hva han trenger. Han vil ha noe som spiller rent og pent, skal ikke være for mye eller veldig overdøvende (ikke at jeg forventer det fra en aktiv sub men). Gjerne noe som gir deg kickbass og ikke bare masse dyp bass. Greia er at det er en stasjonsvogn som sagt, og den brukes mye. Dermed vil vi kunne ha muligheten til å felle ned bakseteryggen regelmessig uten at en svær kasse står i veien, og jeg tenkte dermed en aktiv flat sub, eller noe som passer under setene foran for eksempel. Forslag til noen gode? Eller er det noen som har bygd kasse i sidene baki eller lignende sånn at det forholdes praktisk?
 7. Anbefalinger til gode videostabilisatorer til Premiere CS5? Alt jeg finner er til CS6 eller CS5.5.. Er vel ingenting slikt der fra før.
 8. Ah, okei. Men vet du hva hele den første formelen fra bildet er? Den med Xn=?
 9. Hmm, okei. Men denne: http://home.adelphi.edu/~stemkoski/mathematrix/phi7.gif Er det riktig formel for fibonacci-sekvensen?
 10. Noen her som vet hva dette er for en formel og hva det står der man ikke kan lese på bildet?
 11. Hmm. Står oppå en pult med ryggen mot veggen. Routeren sitter en etasje opp men alt annet her funker fint, så burde holde med standard kort. Eventuelt får jeg finne en annen løsning senere. Trenger ikke noe raskt, skal bare bruke forum etc. på den
 12. Om man da ikke skal flytte PC'en må man vel kable opp til løse antenner da eller?
×
×
 • Create New...