Jump to content

sureup

Medlemmer
 • Content Count

  2380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

824 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24730 profile views
 1. Kan rapportere tilbake at etter ca 2,5 mnd med 77" C9 så er jeg ekstremt fornøyd. Fytti grisen for en TV! Kino hjemme når korona herjer er også kjekt å ha.
 2. Hadde allerede en medium range 65" LED med FALD (som nå må pakkes ned og selges billig på finn), og om jeg skulle oppgradere så måtte det være for en vesentlig forbedring (større OG bedre) og en god pris. OLED panel (svartnivå, kontrast, slipper 'dimmesoner' etc etc) og HDMI 2.1 er vel de viktigste forskjellene jeg kommer på. Pluss jeg har god kontroll over lys i stua (bare vindu på én side + mørkeleggingsgardiner) samt er ikke redd for innbrenning. Største fordelen til Samsung'en er vel at den er bedre på refleksjoner og kan være bedre i lyse rom. Gleder meg til levering mandag!
 3. Jupp, står på toppen av dnb sin side om tilbudet: "Torsdag 27. februar til og med lørdag 29. februar får du 20 til 30 % i en rekke kjente butikker og nettbutikker i Norge. Tilbudet gjelder også på allerede rabatterte varer. Betal med ditt private Mastercard fra DNB, så trekkes rabatten fra på din neste Mastercard-faktura. Husk at du får mest mulig ut av tilbudene om du betaler hele fakturaen ved forfall. " Er også noen generelle unntak, pluss ekstra unntak hos power. https://www.dnb.no/privat/nettbank-mobil-og-kort/kort/supertilbud.html
 4. Slik det har vært før så har det vært så lenge betalingen er lagt innenfor torsdag-lørdag så får du avslaget. Har bestilt noe kl 23:58 på en lørdag før og fått rabatt uten noe problem. Nå bestilte jeg torsdag kl 00:05 og regner med at det ikke blir problemer med det heller
 5. Snakket med power og de fikset prisen tilbake. Så nå har jeg bestilt LG 77C9 til 32k. Gleder meg til å endelig ha OLED!
 6. ...og der satte power opp prisen til 90k...
 7. 77C9 til 32k med dnb mastercard rabatt, klarer jeg å si nei? Hm....
 8. Takker for tilbakemeldingene! Flott hvis du får sett på noe live fotball ja, og rapporterer hva du finner. Det jeg er mest redd for er om vertical banding etc synes ved horisontal panorering ved relativt uniforme bakgrunner. (definisjonen av en fotball sending, og i mange spill som feks himmelen i Red dead)
 9. Er OLED'ene til LG så dårlige på fotball som trådstarter skal ha det til? Er det mye vertical banding og/eller andre problemer? Jeg er greit fornøyd med min min 65" FALD LED mid-range philips, men har lyst på OLED (kanskje 77") etterhvert. Men om de også har vertical banding i fotball/spilling så utsetter jeg det nok enda lengre. Bruker TV'en ca 45% til film&tv-serier, 45% fotball&annen sport, og 10% spilling.
 10. Takk til alle andre som har bidratt i tråden. Nyttig verktøy å ha som nyutdannet/jobbsøkende. Bidrar med min jobb som jeg startet i begynnelsen av denne måneden. Stillingstittel: Utvikler Sektor: Stat Erfaring: 0 år Utdanning: Master IT Sted: Oslo Goder: Mobil, betalt lunsjpause , fleksitid etc. Lønn: 552 800 (lønnstrinn 62) Søkte på svært få jobber og gikk for førstevalget.
 11. De fleste ville hatt C8 enn B9, spørsmålet er vel heller om det er et 'kupp' med brukt C8 med veggfeste når en ny B9 har så god pris (bare 1500kr mer, og du kan velge å få det levert). edit: Oops glemte at 2019 LG Oled fikk variable refresh rate, så 'de fleste' er vel feil å si.
 12. 55B9 koster i disse dager 9990kr hos netonnet, det er en sykt god pris, og jeg hadde heller kjøpt nytt for noen kroner mer enn å bruke tid og ekstra risiko på brukthandel. I tillegg er det mange som ikke trenger veggfeste/ikke vil ha ditt. Angående størrelsesdiskusjonen så sitter jeg ca 3.2m unna med 65", og kunne lett sett for meg å ha en større i fremtiden.
 13. Clas Ohlson har 20% på nett med koden 20CYBER. Den fungerer også med tilbudsvarer, noe det ikke gjorde på black friday.
 14. Sjekket tilbudene på elkjøp og så at LG C9 skulle komme på tilbud på mandag til 11990 ellno. Sjekket så power, der det er B9 som er på tilbud til samme pris på mandag, og gikk så tilbake til elkjøp og nå er plutselig tilbudsprisen fjernet, selvom tven fortsatt er under tilbudskategorien. Kanskje de bomma med B9vsC9, eller at C9 skal komme på fredag istedenfor?
 15. Ok flott! Da blir det nok bestilling av Adax NP 06 KDT som jeg satser på at passer når min Adax NP 10 KDT gjør det Sjekker også spenningen når jeg får tak i måler senere. (forøvrig i skapet så er det 400v sikringer) Tusen takk for hjelpen!
×
×
 • Create New...