Jump to content

Bytex

Medlemmer
 • Content Count

  33250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bytex last won the day on February 15 2017

Bytex had the most liked content!

Community Reputation

8279 :)

1 Follower

About Bytex

 • Birthday 11/23/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49557 profile views
 1. Og så var man så uheldig å lese litt på F1 twitter.. "Russell should have taken out Fagilton" "Hope Perez bumps Bumilton" osv osv osv osv
 2. Mest manglende flyplasspersonale. Renholdere, skrankeansatte etc. I motsetning til i Norge, der vi har veldig sterke permisjonsordninger, og folk ble permittert men fortsatt beholdt jobben, sa de bare opp alle sine ansatte under pandemien i Europa. Nå får de ikke rekruttert nok nye folk til å bemanne alle stasjonene. Og da blir det totalt kaos når "hele europa" skal reise på ferie til et annet land samtidig.
 3. De eksisterer ikke. Det eneste de tenker på er "det er nytt valg om x år hva kan jeg si som får meg gjenvalgt"
 4. Skyter deg selv fullstendig i foten ved å avbestille hvertfall...du får aldri tak i noe på elkjøp eller power..med mindre du ikke MÅ ha de 7000 til ett eller annet i sommer, da.
 5. Ekte majones inneholder mange færre stoffer enn lettmajones. Er nok derfor. Lager man majones fra bunnen av er det bare 2-3 ingredienser. Mens lettmajo har et par dusin e-stoffer og alt mulig annet rart.
 6. Teknisk sett var det bare 11 dager med innspilling, hvorav 2 var hos henne selv. Så ikke akkurat sånn at hun STJAL hele undervisningsåret fra elevene på skolen, som noen ser ut til å mene.
 7. Alle storbyer består av masse mindre distrikter, omtrent som kommuner. Mange som bor i Berlin eller Paris som aldri forlater området de holder til i, fordi de har alt de trenger der.
 8. Det politistudentene var sinte på var at det var midt i covid-tiden, ingen elever på politihøyskolen fikk lov å være på skolen og lære noe, mens hun tura rundt og fikk full opplæring i alle mulige politigrener helt uanfektet av covid-reglene, siden TV-crewet tok "alle forutsetninger". All deres undervisning foregikk over nett og zoom, og hun herja rundt i skogen med full uniform.
 9. Kjekt å se Hamilton tilbake på pallen igjen. Han virket ikke sliten eller hadde vondt noen steder heller.
 10. Nintendo er ganske unike på markedet siden de har sine giga franchises som ikke er portet til noen andre konsoller, alt som har med Zelda, Super Mario og Kirby å gjøre f.eks. Og dette er enormt gode spill. Er primært det som har trukket meg til Nintendo sine konsoller helt siden DS, at de har så mange unike spill ingen andre har på sine konsoller. Sony og Xbox er liksom ikke noe vits, da spillene dukker opp på PC også ganske kjapt. Og PC har jeg alltid hatt og oppgradert ved behov.
 11. Bytex

  Jobbsøknad

  Ja, lite er verre enn folk med lang sykdomshistorie som ikke klarer å la være å snakke om alt som feiler de i alle sammenhenger. Vi har en sånn kar på jobb, er ingen som tør å spørre hvordan det går, da er det en 20 minutters monolog om medisiner, syndromer, symptomer der man ikke slipper inn i samtalen engang.
 12. De forrige sesongene vant jo Mercedes alle løpene, så det er hvertfall litt forskjell nå..
 13. Bytex

  Jobbsøknad

  Jeg ville ikke nevnt det i søknaden eller CV, men heller svare ærlig (men ikke alt for mye om sykdom) hvis de spør etter det på intervju. De har sikkert ikke lyst å høre hele sykdomshistorien din uansett siden de aldri har møtt deg før. Ingen vits å nevne utdanning som ikke er fullført eller helt irrelevant uansett. Det er ganske vanlig at de spør etter år med hull i CV'n. Heller ikke lurt å lyve på seg ting som å ha vært på jordomseiling, da kan man fort bli fritta ut av noen få enkle spørsmål (PS. jeg gjorde det for 20 år siden, ble ikke innkalt til andre intervju, tenker de skjønte at jeg ikke var typen til sånt. Var ikke forberedt på det spørsmålet, og det bare datt ut av meg)
×
×
 • Create New...