Jump to content

Bytex

Medlemmer
 • Content Count

  32937
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bytex last won the day on February 15 2017

Bytex had the most liked content!

Community Reputation

8533 :)

1 Follower

About Bytex

 • Birthday 11/23/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

47775 profile views
 1. Svett gubbe med helsetrøye er det eneste jeg ser. Mangler bare et par sennepsflekker.
 2. Hvorfor ikke bare bruke western union? Det er superenkelt, og mottaker trenger ingenting annet enn et nummer man får når transaksjonen er ferdig, så kan penga plukkes opp i hvilken som helst WU stasjon. De har tilogmed app man kan bruke å sende med i alle valutaer. Slipper ikke unna gebyr på noen av disse tjenestene uansett.
 3. Plager ikke meg, jeg spiller alene i min egen stue uten et menneske i nærheten Jeg gir glatt blaffen i noe som ikke berører meg i det hele tatt. Men i dagens krenkekultur skal jo ALLE bli maks krenket på vegne av andre.
 4. Men er det ikke nok at hun lager sin egen bruker og starter spillet med den brukeren? Slik har jo alle konsoller vært siden Xbox.
 5. Ikke jeg heller. Stortrives. Veldig rolig og trivelig spill. Men Tom Nook assa...Folk kjøpte AC for å slippe unna Corona og dagliglivet, og det FØRSTE som skjer når du ankommer er at du havner i gjeld for flyturen og teltet. Og når du har betalt ned den gjelda (ganske lett), får du 98000 i gjeld for å bygge huset ditt Kapitalisme på høyt plan. Han tar visst hysteriske priser for husforbedringer også.Men jeg liker at alt foregår i realtime i vår tid, så storyen går ikke fremover før dagen etter uansett. Ingen stress med andre ord, kan surre rundt og farme mats og ting å selge så mye man orker. Fiske, grave, finne shells etc å selge. Og det alltid masse minitasks å gjøre som gir valuta (ikke penger). Alt man plukker andre steder kan plantes ned på sin egen øy, så farming er absolutt en ting.
 6. Jepp, og den funker i Steam også hvis du enabler det i settings. Snodig at Nintendo selv ikke bruker det lyset til noenting.
 7. Hvordan finner folk tråder som døde ut for 3 år siden? Og nå får man notification hvis noen poster et sted jeg posta i 2011...lol.
 8. Er det plagsomme snakkende poteter i XC1? Tror ikke det..
 9. Den største feilen med XCX er at du får drøssevis av "blades" som kan være party members, men må drive og levele opp "friend level" med dem for å få gjøre sidequests med dem, ellers sier bare spillet "not high enough friend level". Og noen plasser i main quest blir man stoppet fra å gå videre før man har grindet opp friend level med karakterer man aldri har brukt hittil. Og den eneste måten å gjøre det er å ta dem med ut og grinde monstre til kuene kommer hjem. Eller finne quests å gjøre med dem. "Nei du får ikke gå videre i spillet før du har 5 i friend level med hu kjerringa du aldri har brukt, fordi hu skal være med i en cutscene! Bare å hoppe på grindevogna!" Også har man masse kister som gjør en "skill check" som du bare kan åpne hvis du har funnet et ark et eller annet sted som sier "du kan nå åpne level 5 geology kister" e.l. Men fy flate så kult det er å fly rundt i en kjemperobot med mass destruction våpen.
 10. Det er ganske forvirrende i begynnelsen, spesiellt siden kartet ikke er "det beste" for å finne ut hvor du skal i quests, så jeg anbefaler å ha en guide/walkthrough i nærheten på IGN. Jeg virret rundt i en skog i flere timer og klarte ikke å finne en undergang under et tre for å finne veien til neste mainquest. Til slutt var jeg så lei at jeg slo det opp på youtube. ÅJA DER VAR DEN FAENS UNDERGANGEN, hehe. Kartene har ofte flere nivåer men når du ser på kartet i spillet er det bare flatt, så man ender opp med å møte vegger hvis man går rett mot waypoint, og må kanskje finne en stor rot som leder opp til neste "etasje", eller et hull i bakken å hoppe ned i som ikke er merket på kartet.
 11. Animal Crossing fans når de hører at det er en ny veggfarge, stol eller sommerfugl i et spill:
 12. Animal Crossing er for meg fullstendig uinteressant. Har aldri tatt i et spill i den serien. Syns det virker som ALLE "gamergurls" på Twitch er helt i hundre over dette spillet.
 13. "ikke betal" er et elendig råd uansett, da sender de regningen til inkasso, så sitter du med betalingsanmerkning på registeret. Snakk med noen istedet for å bare kaste regningen.
 14. Det funker greit, men det er som å spille på low/medium settings på PC. De har skrudd av masse grafikk funksjoner. Like greit å kjøpe på PC eller PS4. Det er ingenting nytt i Switch-versjonen, du finner ikke noe Master Sword og Shield eller Zelda-armor.
×
×
 • Create New...