Jump to content

Bytex

Medlemmer
 • Content Count

  32947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bytex last won the day on February 15 2017

Bytex had the most liked content!

Community Reputation

8557 :)

1 Follower

About Bytex

 • Birthday 11/23/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

47961 profile views
 1. Tja, med tanke på at den største gærningen i Hostel er en amerikansk businessmann som går agurk når han får på et forkle....
 2. Broren min kjøpte en google-dings på Power som forsterker signalet fra naboen over. Vipps så hadde han superfart. Bare å plugge i veggen med en vanlig strømkabel.
 3. Alle disse som tyter mest spiller ikke spillene engang. De bare syter fordi alle andre gjør det. Twitter og Reddit blir ekkokamre for sånne folk.
 4. Heldigvis ignorerer resten av verden sytpeisene som poster i ekkokamrene sine på reddit
 5. O boy, tror du pappaperm er ferie? Det der tror jeg du kan glemme med en gang Det er den hardeste jobben du noensinne har hatt. Ungen sover? Dream on. Du skal være glad hvis du greier å forhandle deg frem til 2 timer "datatid" om dagen.
 6. Ebay er ikke en vanlig nettbutikk, men en auksjonsside der man kan se hvem som har lagt inn budene. Selvsagt skjer ikke dette på en vanlig nettbutikk der du putter en vare i kurven og betaler direkte.
 7. Synes for øvrig det var festlig å se på twitter at "fans" dreiv og krangla med utviklere av spillet om det var en utvidelse eller standalone spill. "It's not a standalone game do you have sources?" "I work on the game"
 8. Jeg time travela en dag i starten for å se om insekt-selgeren kom på besøk, men syns det var bare teit, så stilte datoen tilbake igjen.
 9. DQ 11 er nydelig, og veeeeeeeeeeeeeeldig langt. Jeg trodde jeg var kommet til slutten TO ganger, men da åpna bare spillet opp enda mere plot 😛
 10. Hadde ikke gjort noe, Wii U versjonen er jo helt grei den da. Men det er 3 fantastiske spill uansett. Kjøpte pakken for en hundrings på Wii U eshop for ikke lenge siden, men den klumpete pad-controlleren er ikke ei pro-stikke akkurat..
 11. Kjøp et billig headset med mikrofon. Sørg for at det har USB plugg ikke 3,5mm mikrofonplugg. Det finner du både på elkjøp og andre steder for et par hundringser.
 12. Svett gubbe med helsetrøye er det eneste jeg ser. Mangler bare et par sennepsflekker.
 13. Hvorfor ikke bare bruke western union? Det er superenkelt, og mottaker trenger ingenting annet enn et nummer man får når transaksjonen er ferdig, så kan penga plukkes opp i hvilken som helst WU stasjon. De har tilogmed app man kan bruke å sende med i alle valutaer. Slipper ikke unna gebyr på noen av disse tjenestene uansett.
 14. Plager ikke meg, jeg spiller alene i min egen stue uten et menneske i nærheten Jeg gir glatt blaffen i noe som ikke berører meg i det hele tatt. Men i dagens krenkekultur skal jo ALLE bli maks krenket på vegne av andre.
 15. Men er det ikke nok at hun lager sin egen bruker og starter spillet med den brukeren? Slik har jo alle konsoller vært siden Xbox.
×
×
 • Create New...