Jump to content

Bytex

Medlemmer
 • Content Count

  32910
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bytex last won the day on February 15 2017

Bytex had the most liked content!

Community Reputation

8515 :)

1 Follower

About Bytex

 • Birthday 11/23/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

47508 profile views
 1. Ja, jeg bare forstår ikke hvorfor "bilsete" har blitt standarden når de heller burde laget ergonomiske fine stoler siden gamere sitter der hele dagen.
 2. Har 32gb Sandisk i min. Fant et gammelt sandisk 64gb kort liggende i et skap som jeg putta i switchen for å formattere. Men den klarte ikke å formattere det. Kanskje de går ut på dato? Et sabla mas om å reboote switchen fordi SD kortet ikke var i også.
 3. Når jeg så DX Racer og sånt på diverse streams tenkte jeg, jaja, de spiller sikkert mye bilspill da...men nå hermer jo ALLE "gamerstolene" etter nøyaktig samme formfaktoren. Høy rygg og de pokkers flappene på siden som blokkerer armene fullstendig.
 4. Mitt første Ys-spill, så jeg aner ikke hva jeg går til. Men liker at det går fort å slåss bl.a., at man ikke blir dratt ned i sirupen av å vente på at skills skal av cooldown. Du har en "SP bar" som går ned når du spammer special attacks og opp når du bruker vanlig attack. Får også store limit break type angrep av å bruke SP attacks. Pluss at de leveler opp jo mere man bruker de. Kan se at f.eks. "Mega Cut" har 350 uses igjen før den leveler opp. Og man får definitivt mere enn 4 per karakter, mine folk er lvl 18-19 og har allerede begynt å måtte prioritere mellom forskjellig special attacks. Det er mye som minner meg om Xenoblade her, og det gjør ingen verdens ting. Våpnene til karakterene i partyet ditt har en ting de er gode på, f.eks. Slash, Blunt eller Pierce, og monstrene har tilsvarende svakheter, og blander seg gjerne så man må bytte ofte mellom folkene sine, eller håper AI fikser biffen selv. Veldig kjekt at den du bytter til står akkurat der du sto da. Jeg kan se for meg at man kan lage "builds" basert på skillsett og våpen som i XCX.
 5. Hvorfor skal alle "gaming"-stoler se ut som bilseter? Det er jo ikke komfortabelt å sitte i bilen hele dagen heller.
 6. Starta på Ys VIII: Lacrimosa of Dana igår. Minner meg om Xenoblade 2. Tittelen sier meg lite, for denne "Dana" er bare ei dame som har dukket opp i tegnede drømmesekvenser så langt. Veldig svært. Kamper er helt i realtime, og kombinerer button mashe attack med 4 skills på R+ABXY. Så det går veldig fort. Bosser blir litt som Monster Hunter, må lære seg bevegelsesmønstre eller bli spist på 2 slag. En kul sak er at de fleste monstre har en weakness mot våpenene folk i partyet ditt har, og man kan bytte karakter å styre umiddelbart med å trykke Y. Så man bytter hele tiden karakter for å matche monstertypene, så kampene aldri blir at man bare bruker samme fyren hele tiden. Litt action RPG, litt/mye JRPG, lettkledde damer, prompehumor osv. Man er strandet på en stor ubebodd øy, full av diverse monstre og dinosauraktige bosser, og jeg tror hele spillet foregår der. Mitt oppdrag er å mappe ut øya og finne andre overlevende fra skipsvraket som skjer i prologen. Man blir "gated" fra å komme videre med å måtte ha X antall overlevende for å fjerne en stor stein eller et buskas etc. Driver også og samler ressurser til å bygge ut hjemmebasen, og oppgradere armor og våpen og accessories. Periodisk er det optional raids mot basen, der man skal beskytte mot bølger av monstre i forskjellige typer. Raid-greiene kan man også oppgradere med ressurser, få bygget katapulter, bedre barrikader, feller etc. Det er også inspirert av Monster Hunter, siden man kan farme enkelte monstre for mats til å oppgradere sine våpen og rustninger, men ikke sånn at de tar 20 minutter å drepe, og langt ifra så dypt system. Og såvidt jeg har erfart respawner ikke store boss monstre igjen, men har bare spilt i underkant av 9 timer så ting kan jo endre seg. Det kosta 480kr, har 8.3/10 på nintendolife, så tenkte det må være bra da.
 7. Nei jeg rota rundt med Dolphin men det ble aldri noe bra. Vil helst spille spillet på konsollen det er laget for ikke en janky emulator med feil kontroller.
 8. Jepp, det var det første WiiU spillet jeg spilte som faktisk utnyttet padda til det fulle. Ressurs-mining greia var jo et helt strategispill i seg selv, men jeg ser ikke at det ikke kan flyttes til en skjerm som popper opp på + eller - f.eks. Jeg kjøpte Wii U når Windwaker HD kom ut, så jeg har "zelda-padden". I Windwaker var det også veldig kjekt å ha sjøkartet konstant oppe på kontrolleren. Tenkte å begynne på XCX pånytt egentlig, har Wii U'n kobla til TV'n fremdeles. Har spilt endel Metroid Prime Trilogy i det siste. Skjønte det kommer en HD versjon av XC1 på Switch snart. Noen som vet når? Det spillet har jeg aldri fullført. Har begynt et par ganger på Wii men aldri kommet halvveis.
 9. XcX hadde en fantastisk verden og jeg elsket robotene (jeg er Gundam-fan). Men det var litt for få låter i soundtracket, hadde lyst å spy av den "rockelåten" i byen hele tiden. Brukte også mye tid med farming og finne korrekt plassering av beacons for å få mest mulig penger ut av det, så man hadde råd til flere roboter. Kartet kan lett flyttes til en undermeny så det virker med vanlig kontroller også. Og den snakkende poteten ble litt slitsom med "humoren" i cutscenes hele tiden. En annen ting som var forbanna plagsomt var å grinde friendship levels til NPC'r for å få lov å fortsette mainquest. Spesiellt når quests krevde to NPC'r man aldri brukte. Det var så kult å først se robotene i byen, så 9 timer senere få lov å KJØRE en robot, også mange timer etter det få lov å fly fritt rundt og nå alle knausene man bare kikka på og visste det var ei eller anna kiste på toppen av.Og de feiteste våpnene til robotene også, kunne lett bli besatt på å grinde en spesiell boss for å få den sjeldne super missilen jeg visste den droppet. Man følte seg virkelig som en kjemperobot i de suitene, selv om de lett kunne bli ødelagt hvis man bryna seg på feil motstander.
 10. Jeg håper de porter Xenoblade Chronicles X fra Wii U til Switch også. Det er et fantastisk spill og fortjener ikke å råtne med Wii U. Det kom ut helt på tampen av wii u sin "levetid".
 11. Ja dette var penger jeg skulle bruke med en gang på oppussing og ikke "selge" senere som en bil ville vært, såklart. Og verdien på leiligheten går opp såklart.
 12. Jeg tok rammelån for å pusse opp badet på 120k og fikk "bakt det inn" i huslånet med samme lave rente som det har. Banken "refinansierte" huslånet mitt med det nye beløpet i tillegg. Så det økte bare betalingen på lånet med 4-500kr i mnd. Jeg hadde også over 60% sikkerhet i huset. Brukte opp hele beløpet når oppussingen ble gjort. Sånn jeg ser det har jeg bare et nytt boliglån det er lagt på 120k til det jeg hadde gjenstående på det.
 13. Syns ikke jeg skal betale 10000 kr for å spille et spill som skulle vært ute på PC for 15 år siden.
 14. Tenk på at det er ingen som ser deg uansett hvor teit det måtte se ut. Spillet er visst bra til å komme i form for oss gamer-slappinger.
 15. Ser noen som spiller det på twitch innimellom. Men det er vel ikke ute i Europa enda?
×
×
 • Create New...