Jump to content

Bytex

Medlemmer
 • Content Count

  33036
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bytex last won the day on February 15 2017

Bytex had the most liked content!

Community Reputation

8611 :)

1 Follower

About Bytex

 • Birthday 11/23/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

48490 profile views
 1. Jeg synes nå hele gjengen her er passe merkelig som gidder å sitte dag ut og dag inn og krangle om hvem av dere som har mest rett, og cosplayer advokater
 2. Her på jobb hadde vi et svindeltilfelle for ikke så lenge siden. En i økonomiavdelingen ble groomet av en svindler som utga seg for å være konsernsjef, og trengte "hjelp med en pengeoverføring, fort". Karen ble nok begeistret av muligheten til å hjelpe sjefen, og overførte 300k euro til en bankkonto. Først etterpå ante han ugler i mosen og ringte banken, og de fikk stoppet det. Men så fort kan det skje, selv med folk som jobber med økonomi.
 3. Festlig at konspirasjonsteoretikere alltid setter sin lit til gamle gubber på youtube, pensjonerte militærfolk, gærninger som lager 10 sider lange innlegg på reddit osv.
 4. Drama ramalama. Skjønner at TV serien trenger mere drama ja.
 5. Du "antar" det, men egentlig er det masse ukjente indie-titler og et par nye karakterer til Smash bros fra Pokemon Snap.
 6. Ja det er jo et problem at de 3 dårligste sjåførene i F1 nå er pappagutter som er betalt inn på et team. De utgjør en sikkerhetsrisiko for de andre. Greit nok, de har gjennomført et beinhardt treningsopplegg for å i det hele tatt få lisens til å kjøre løp, men det ser ut som de har glemt det ganske fort, når Mazepin spinner ute på banen i tide og utide både i qual, practice og race. Det er ganske tydelig at noen burde holdt seg i F3 noen år til.
 7. Nok av gærninger der ute som hauser hverandre opp i lukka facebook-miljøer, så han trenger nok beskyttelse og å holde lav public profil fremover en stund. De er litt som Trump, så lenge de reperterer "fakta" mange nok ganger tror alle på det til slutt.
 8. Det pleier å lønne seg å lese mere enn 2 setninger før man raller i vei på tastaturet.
 9. Jeg har funnet en "facebook stream" som alltid er oppe. Så jeg kan se på sky sports sine sendinger når det er f1. Men det er nok ikke lovlig. Det er en sånn side der det popper opp et nytt vindu med reklame for pornsites hver gang man klikker på noe, men så lenge jeg bare ser på går det helt fint. Det hender at serveren lagger ut, og da må man på "stream 2" og lukke noen pornsites igjen.
 10. Mazebin har hvertfall mange vegger å velge mellom denne gangen.
 11. Ingen kan kjøre forbi på Monaco så det blir en bra dag for alle som liker tog.
 12. Det er jo bare tøv du skriver, TS. Du vil ikke være med i det "kjedelige" norske samfunnet, men du vil plassere sugerøret ditt ned i statskassa for en ordning som alle i Norge bidrar til. Du fremstår som en total egoistisk gjøk her.
 13. Ja ble litt forvirra når de snakka om qualifying, skjønte ikke at det var F3 med det samme heheh. Sprøtt at en 16 åring kjører Formel 3 på høyeste nivå for Red Bull. For en drøm for en fjortis!
×
×
 • Create New...