Gå til innhold

Bytex

Medlemmer
 • Innlegg

  33 740
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Bytex vant dagen sist 15. februar 2017

Bytex hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Bytex

 • Bursdag 23. nov. 1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

52 373 profilvisninger

Bytex sine prestasjoner

8,7k

Nettsamfunnsomdømme

4

Hjelpsomme svar

 1. Og nå tweetes det om at Jos og Toto møttes i paddock i helga og diskuterte en Max overgang til Merc. Han er åpen for å bytte team, og Merc får jo en ledig plass. Jos vil vel vekk fra Horner. Max har ikke uttalt seg enda, forståelig nok, da dette greiene er bare tabloid-avis skriverier og en liksom-ekte google drive fil som hvem som helst kan ha fabrikert.
 2. Koden var sikkert bluetooth eller wifi verifisering kode så han kunne koble til nettet på din tlf og ringe til hun dama..slike koder kan vanligvis bare brukes til å verifisere ting, f.eks. facebook-login, men de bruker vanligvis 6 sifret 2FA koder til slikt. Så dette var nok fullstendig harmløst.
 3. Sorry, ser jeg blandet sammen F2 og F1. Invicta har et eget F2 team. Så jo F2 også samme dag.
 4. Hver gang jeg ser bilen full av Invicta-reklame tenker jeg på denne grusomheten
 5. Sprøtt å se Max cruise avgårde helt alene etter første pitstop. Bryr meg egentlig ikke mye om hvem som vinner og kommer sist, jeg bare ser på fordi jeg liker å se på Formel 1, høre på Sky sports-kommentatorene og se på etterprogrammet. Hamilton vant omtrent alt i 7 år i strekk, nå har Max sin streak. Schumacher før Ham, Senna på 80 og 90 tallet etc. Det er alltid en dominerende fører i alle formel 1-eraene.
 6. Så lenge dronen krever manuell styring kommer det aldri til å bli noe fast greie. Tenk om det prosjektilet faller ned i 300km/t. Veldig kul video, da. Så vidt piloten klarer å holde følge med Max selv på våt bane.
 7. Ser på en replay nå, snodig å se bilene kjøre rundt med et halvt gjerde montert foran..men har skjønt det er en slags rake som har haugevis av sensorer på, så pitwall kan registrere alle mulige airflows de ikke kan simulere i vindtunnel. Deilig å kunne bare se på og høre på F1 biler igjen.
 8. Livery til RB20 er lik, men bilen er visst VELDIG forskjellig, så vi får se om de klarer å dominere en season til. De har tatt inn endel designtriks fra Mercedes som merc har gått bort ifra.
 9. Kl 20:20 ikveld viser Red Bull frem sin nye bil. Får se om det er "same procedure as last year" eller ikke.
 10. Jeg har to g-shocks, en B2100 casioak og en firkanta 5610u. Glimrende klokker som sitter bra. Og lett å finne billige modkits på aliexpress som kan endre utsiden totalt. Bare skru ut 4 skruer og ta av dekselet og reima. Selve core-modulen er separat fra kassen så man trer bare den nye kassa over og skrur de inn igjen.
 11. Gjør de sånt endrer man score til 1 stjerne og drar aldri tilbake dit igjen
 12. Et kraftig hopp fra 2014 til 2024 ja
 13. Jeg pleier å legge casioaken (b2100) min under et skarpt lys noen timer så er den fulladet igjen. Men har aldri latt den gå tom enda, da.
 14. Jeg leser alltid at det lønner seg mere å ringe hotellet og bestille rom direkte, enn å bruke tjenester som trivago og hotels.com. Det er lettere å få oppgradert rom eller bytte rom hvis man booker direkte hos hotellet også. For disse "enkle" tjenestene tar litt ekstra, pluss man må bruke dem som kontaktpunkt hvis noe er galt med rommet eller bookingen, ikke selve hotellet.
×
×
 • Opprett ny...