Jump to content

CypheroN

Medlemmer
 • Content Count

  14809
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CypheroN last won the day on December 10 2010

CypheroN had the most liked content!

Community Reputation

2202 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

31369 profile views
 1. Mario + Rabbids: Kingdom Battle 388,- Puyo Puyo Tetris 199,-
 2. Dette lurer jeg også på. Er det bare å sjekke alle nettbutikker på Black Friday, eller er det noen annen måte å få oversikt på? Prisjakt.no?
 3. https://www.xtorm.eu/de/nintendo-switch/ Takk for svar. Men - er ikke 85EUR for 17.000 mAh litt dyrt? Er det fordi det er USB-C?
 4. Noen som har tips til Power Bank for Switch, som også gjerne kan lade Samsung mobiltelefon? USB-C og Micro-USB, med andre ord.
 5. Ny oppgave (trykk på bildene):
 6. Som mange påpeker, lærer vi mer om vår «egen» kulturarv, altså den kristne som ble innført av biskop Grimkjell og tidvis Olav den Hellige. Det handler vel om prioriteringer, om de er gode eller dårlige får være opp til den enkelte. Det er ganske selvsagt at vi ikke kan lære hele Islams historie på videregående skole, men så lærer man også veldig lite av kristendommens grusomheter også, eller for eksempel andre folkemord enn det som involverer Hitler, Stalin og Mao. Vesten er prioritert. Vil man gå dypere, står det mellom universitetsutdanning eller å lese på egenhånd. Sannheten er at dette gjelder alle temaer, hvor folk flest er blinde mot helhetsbildet. Folk flest vet ganske lite om alt, det man lærer på grunnskolen er veldig lite i forhold til hva man burde lære seg for å forstå verdenshistorien, noe man heller ikke kan forvente. Det er det samme for biologi, matematikk og politikk. Det er en ekstremt liten bit vi får servert her i Norge på skolenivå. Når det er sagt, så føler jeg ikke at trådstarter har nyansene helt på plass. Det er ikke riktig å si at Islam står for "ødeleggelsen av verden" slik jeg tolker deg, det er mer komplisert enn som så. Du svartmaler ved å skrive dette, og viser mye av den samme normelige uvitenheten mange viser når de for eksempel sier for å støtte opp Islam med å påstå at det er en ung religion som er i startfasen, og bruker dette som unnskyldning.
 7. 10. Lust for Youth - Perfect View 09. Tim Hecker - Virgins 08. Iceage - You're Nothing 07. Graham Lambkin & Jason Lescalleet - Photographs 06. Michael Pisaro - The Punishment of the Tribe by Its Elders 05. Kevin Drumm - Tannenbaum 04. The Rita/Prurient - Women Pissing 03. White Void - White Metropol 02. Vår - No One Dances Quite Like My Brothers 01. Cultes Des Ghoules - Henbane
 8. Så nettopp ferdig Six Feet Under, slenger meg på hylekoret for tidenes avslutning i en TV-serie. Fantastisk!
×
×
 • Create New...