Jump to content

Snurreleif

Medlemmer
 • Content Count

  14294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Snurreleif

 1. Huh, okei? Det skulle egentlig være ban ban pick pick ban ban men.. Da foreslår jeg at K100 får velge startside på Club siden Fanto fikk velge/vrake mellom to kart (og dermed i praksis bestemme siste kart), og at Fanto får velge OT.
 2. Antar Fantorangen siden dere står nederst i loggen men ble usikker siden loggen viser at dere valgte alle kartene til slutt som jo ikke er tilfelle.
 3. Flott flott! Husker dere forresten hvem som bannet det siste kartet? Så vi får ordna hvem som får side selection og hvem som får OT prio på Club.
 4. Fantorangen: Starter dere ATK eller DEF på Villa? Og starter dere OT atk eller def på Coast? Keep it 100: Starter dere ATK eller DEF på Coast? Og starter dere OT ATK eller DEF på Villa?
 5. Ja. Sørg for at en på hvert lag har "Snurreleif" på Uplay, og vær klar for invites til ca 1245. Husk å ikke bruk in-game mic når i lobby. Satser på kampstart 13:00 sharp.
 6. Må også ha noen fra International Siegers til å legge meg til på Uplay (Snurreleif), og gjerne få høre hvilken side dere starter på Coastline, samt hvilken side dere starter på ved en eventuell OT på Club House.
 7. Bitfix: Velger dere ATT eller DEF på eventuell OT på Theme Park? Og velger dere ATT eller DEF på Kafe Dostoyevsky? Est: Velger dere ATT eller DEF på eventuell OT på Kafe? Og velger dere ATT eller DEF på Theme Park?
 8. Hei! Legg til "Snurreleif" på Uplay også er du snill, siden det er jeg som står for invites denne gangen Vær også klar for invites til lobby ikke senere enn 18:45, samt at når dere er i lobby må dere huske på å ikke bruke in-game voice coms (siden streamen er live!).
 9. Hallo folkens! Husk å vær klar for invites til 1845! Kampstart er et par minutter før 19:00 siden kampen skal streames med delay Lykke til!
 10. Hei folkens! Husk å sørg for at minst en på hvert lag har lagt til "Snurreleif" på Uplay Vær klar for invites til lobby ca 1845, og IKKE bruk voicechat in-game grunnet sendingen! The Popes, starter dere ATK eller DEF ved eventuell OT på Club House? The Gentlemens, starter dere ATK eller DEF ved eventuell OT på Coastline?
 11. Etter regelverket har dere iaf frem til ca 19:15ish å bli klare til kamp, så prøv å få fiksa så fort som mulig. Sendt invites.
 12. Husk å ikke bruk mic når dere er i lobbyen btw, invites om ca 5 min.
 13. Pagan Gods, vil dere starte ATK eller DEF på Border ved eventuell OT? Ionized, vil dere starte ATK eller DEF på Club House ved eventuell OT?
 14. Har andre ting å gjøre på lørdager frem til streams vettu Er straks på Uplay og aksepterer dere da.
 15. Hei! Husk at minst en fra hvert lag legger til "Snurreleif" på uplay, og at samtlige er klar for invites til lobby 18:45! Lykke til!
 16. Caster denne kampen i morgen (via Gamer.no sin Twitch-kanal). Sørg for at en spiller på hvert lag har "Snurreleif" i vennelista på Uplay! Lykke til!
 17. Feel Good Gaming; hvilken side starter dere på på Villa? Og hvilken side starter dere på i en eventuellt overtime på Club House?
 18. Takker! Invites fra ca 18:45. Håper på kampstart 18:57ish (pga delay på stream).
 19. Hei! Kan noen på Feel Good Gaming legge til "Snurreleif" på Uplay?
 20. Hei folkens! Husk å vær klar for invites til lobbyen senest 17:45, slik at dette går så fort og smertefritt som mulig! Husk også at kartvelgeren her i kamptråden er tilgjengelig allerede 17:00 (siden kampstart ble fremskyndet), slik at dere får unnagjort picks and bans før vi går inn i lobby og sendingen! Lykke til i dag!
 21. Samtidig er jo også dette "paradokset" med et representativt demokrati. Man velger (kvalifiserte) representanter som skal ta avgjørelser på "våre vegne", men vi krever fortsatt at vi alltid blir hørt i enhver sak. Det strider jo med hva man kaller et "direkte demokrati", men jeg vil ikke kalle det direkte "udemokratisk" hvis en folkevalgt representant i et "representativt demokrati" tar en upopulær avgjørelse. Det er jo ofte dette jobben deres går ut på.
 22. Poenget hans går vel mer ut på at det ikke er "diktatoren Trump" som hindrer avsettelsen av Trump, men mangel på politisk vilje i den demokratiske prosessen. Både jeg og han virker å være noe skeptiske til Gunfreaks påstand om at Trump er "over loven" og allerede en diktator.
×
×
 • Create New...