Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

"Åpne" applikasjoner finner du ved å holde tilbake-knappen inne. Notification center håper jeg kommer snarest. Det er irriterende med f.eks Kik messenger at om du får en melding og ikke ser den i det den kommer så har du ingen måte å se det på før du åpner applikasjonen.

 

Åååååja :-)

 

Vet det, men slik det fungerer på Win 8 er smoothere er min mening.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SIM-trikset fungerte ikke her gitt.. Har egentlig ikke vært plaget av reboots (selvom de skjer) men sånn ca hvert 10'ende minutt jeg hører på musikk gjennom nokia music rebooter telefonen, og den rebooter også hvis belastningen blir stor (f.eks spill). Dette er i tillegg til tilfeldige reboots nå og da

 

Sliter også med at telefonen ikke vil åpne noe som helst annet en startskjerm (trykker man på meldinger, kamera, kontaktliste etc blir skjermen svart og etter en stund hopper den tilbake til hovedmenyen) når telefonen er kald (f.eks hatt den i en lomme mens jeg har gått ute eller har hatt den i midtkonsollen i en kald bil i 5 min), noen som har opplevd noe av det samme?

 

En annen ting som skjer er at iblant, etter å ha sendt en melding eller klikka på en melding forsvinner hele tråden fra meldingene og får den ikke igjen inntil jeg mottar en ny melding fra samme nummer..

 

Liker telefonen veldig godt men det er litt plagsomt..

 

*EDIT*

Snakka med nokia care chatten, fikk bare beskjed å prøve de vanlige stegene (reset, gjenoppretting til fabrikksinnstillinger og oppdatere) noe som jeg alle har forsøkt, så siste utvei var å stikke innom nokia care i oslo med telefonen

Endret av Jorji
Lenke til kommentar

Taco: var ikke det jeg snakket om Me-tile til :p .

 

Har ikke kik en teller på timen sin, som feks Messages og Email osv?

Den har en slags counter om man kan kalle det det. Om du står inne i klienten, men bare ikke inne i en chat, og så går ut av Kik så er det en stjerne der. Men men, sikkert like mye Kik sin feil, at de ikke tar ordentlig nytte av mulighetene. Håper i alle fall at Notification center samler rubbel og bit av varsler

Lenke til kommentar

Tok nå en "Restore" på min Lumia 920 som ikke vil fungere med noe annet enn 2G, og nå lurer jeg ikke på om den har tatt kvelden her.

Sto på disse "Tannhjulene" en 30 min før jeg fikk nok og tok en soft reset (volum down + power) og så starter den tilbake på tannhjulene og kommer seg ikke lenger.

 

Ugh så irriterende. Har ikke vekkeklokke til jobb i morgen engang nå.

Lenke til kommentar

Min ubundne svarte 920 fra første batch fra Lefdal.com oppdaterte seg nå, nettopp ferdig med reboot og gjenoppretting av egne data. Eneste frysen jeg har hatt før oppdateringa var da jeg prøvde å lukke appen Trine i farta, ellers ingen problemer. Telefonen virker som den flyter enda raskere og glattere nå etter oppdatering, gjenstår å se om den fortsatt er dønn stabil.

Lenke til kommentar

Da kom den inn på min "unbranded"/ikke operatørlåse 920. Installerer nå. Er spent! Har ikke slitt med heng annet enn noen ganger med BT i bil.

 

Er denne "identisk" som den som er pusha ut til de med Telenorlåste mobiler mon tro, eller kan de ha gjort noen "last minute adjustments"?

 

Nå må jeg bare få denne oppdateringen jeg også, men jeg fikk telefonen sent via NetCom så det kan vel drøye litt. Dersom de oppgaderer i batcher vil nok jeg ha et relativt høyt serienr. og vil få oppdateringen sent. Håper ikke NetCom drøyer med godkjenningen, der opp er de helt 'blanke' på WP8. Kundeservice kan ikke noe om telefonen og de har ikke lagt ut mulighet for å laste ned oppsett for telefonen på sine nettsider, tenker på SMS, mail, MMS osv.

 

Det som er mer spennende er storoppdateringen i slutten av februar, med en rekke nye funksjoner og forbedringer i WP8. Regner med at de annonser den i slutten av februar på en av de store messene og at den blir tilgjengelig her i europa i løpet av mars.

Lenke til kommentar

Det som er mer spennende er storoppdateringen i slutten av februar, med en rekke nye funksjoner og forbedringer i WP8. Regner med at de annonser den i slutten av februar på en av de store messene og at den blir tilgjengelig her i europa i løpet av mars.

 

Har du sett noe info om denne oppdateringen? Rykter om hva den skal inneholde, etc?

Lenke til kommentar

Har du sett noe info om denne oppdateringen? Rykter om hva den skal inneholde, etc?

 

Nja, det spekuleres fælt da, også fra meg basert på hva jeg leser. En av de tingene de ser ut til å være enige om er notificationcentre som alle andre har. Det snakkes også om fobedringer i Skype, Facebook osv. Men alt dette må man selvfølgelig ta med en klype salt.

 

Det har versert 8 punkter for hva som bør prioriteres på WP8, ref. WPCentral og My Nokia Blog, der er det nok litt hint om hva som skal/bør komme. Lederen for WP8 teamet i Microsoft bekrefter også at de følger godt med på hva som sies om forbedringer i diverse fora, vi får håpe han iverksetter tiltak også da.

 

Personlig ønsker jeg meg i tillegg vesentlige forbedringer i appene for kalender, mail, anropsliste for telefon og at Drive skal få samme funksjonsnivå som Symbian versjonen har hatt i lang tid.

Lenke til kommentar

Har du sett noe info om denne oppdateringen? Rykter om hva den skal inneholde, etc?

 

Det foreligger ingen konkret og bekfreftet info pr dags dato om hva en eventuell oppdatering vil inneholde. Det meste er egentlig basert på rykter, ønsker og smått tvilsomme uttalelser den siste tiden, men regner med at vi får vite alt under kongressen i Barcelona nærmere slutten av februar :)http://www.mobileworldcongress.com/

Endret av TheMoonMan
Lenke til kommentar

Vil tro det er pga den ikke har ND filter. Nokia har hatt dette på de siste toppmodellene, men 920 har det ikke...

Motlys uten ND filter er vanskelig.

 

Motlys uten filter er helt knall...nettopp om det er det man ønsker og man vet hvordan man skal utnytte det. I majoriteten av tilfeller kan man bevege motiv eller plassering av kamera ut ifra lysforhold, men i de mest kinkige situasjoner hvor motlyset gir en negativ effekt ville et filter ha hjulpet. Noe som taler for gode resultater innen foto er hvor man måler eksponeringen, og hvordan man styrer innstillingene. For å bli en god fotograf må man vite hvordan man skal manipulere forholdene nettopp slik de er. Selv i dagens teknologiske samfunn er strategi og kunnskap innen foto gull verdt, og nettopp det som også skiller skikkelig foto fra vanlige bilder. :)

 

Mine favorittbilder har jeg tatt i motlys, uten filter. Iblant godt hjulpet av en reflektor (gir et mer behagelig lys enn blits). Det er riktignok med speilrefleks. I motlys med mobiltelefon, hvor motivet er nærme (f. eks et portrett) ville jeg kanskje forsøkt med blits (eller reflektor om man har det for hånden), men man skal aldri skjemmes av motlysbilder hvor motivet er eksponert etter ønske og resterende lys har tendenser til overeksponering. Det er frekt og freidig :p

Endret av TheMoonMan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...