Jump to content

iMono

Medlemmer
 • Content Count

  5965
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)

About iMono

 • Birthday 02/27/1988
 1. Det mange her ikke ser ut til å fatte er at Chili Mobil sitt tilbud er et steg på veien. Dere kan gjerne utnytte systemet, prøve å sette Chili konkurs og dermed kanskje sørge for at denne utviklingen tar lengre tid. Hadde forstått frustrasjonen (og fjortiss-tendensene) hvis det var binding på abonnementet de tilbyr. Det er for meg mer ufattelig at Telenor/Telia får lov til å gi Spotify m.fler en egen tunnel for datatrafikk.
 2. Har vel regnet at det å oppgradere er som å kaste 6000 ut av vinduet (hvis man da ikke føler at man får noe vesentlig). Jeg har nå bestemt meg for å returnere iPhone X pga. følgende: Batteritid er bedre på 7 plus. Induksjonsladning er flott, men det blir ikke nyttig (for meg) før ladematten kommer en gang i 2018. iPhone X har litt bedre kameraer og litt bedre prosessor. Skjermen er skarpere på iPhone X, men hvitnivå er enten grått eller gult (truetone). Face ID er vesentlig tregere enn Touch-ID og avhengig av vinkel på iPhone. Føles litt som om å skanne kaffekortet på 7-eleven.
 3. Hei folkens. Da har jeg endelig mottatt iPhone X 64GB stellargrå gjennom SWAP til Telenor. Jeg har vanskelig å se hvorfor jeg bør beholde telefonen og ikke bare gå tilbake til min iPhone 7 plus 128GB. Ble rett og slett ikke overbevisst av en times bruk. Noen andre i samme situasjon?
 4. Oooh. Spesiell iPhone X med 128GB. Jobber du for Apple, eller? To grunner til at jeg valgte 64GB og ikke 256 GB: Jeg har ikke brukt mer lagringsplass på ett år med min 7 plus. Viktigste årsaken: iCloud er meningsløst når plassen på telefonen ikke dekkes av entry-produktet (50 GB). Da velger jeg heller å synkronisere bilder/videoer mot skytjenesten jeg faktisk bruker. Det er mange positive sider med iCloud-synkronisering, men deling av filer mot Windows-miljø er ikke en av de.
 5. Rart. Har bekreftelse fra 09.50 og mottok min på mandag. Helt lik telefon. E-posten mottatt da, eller ble den registrert hos Telenor 09.50? Min er registrert 09.45 hos Telenor og e-post mottatt kl. 09.54
 6. Hei! Noen som har bestilt fra Telenor og mottatt? Bekreftet 09.45 - Stellargrå 64GB Ikke hørt en dritt..
 7. iMono

  DJI Mavic

  Noen som kan anbefale minnekort til denne dronen?
 8. Uansett hvordan man vrir og vender på det, er den nye Macbooken svindyr. Bokmerker denne tråden i påvente av lignende rabattordninger. Har ikke hastverk med å få meg ny laptop.
 9. Var ikke videre overbevist. Prisen er ihvertfall drøy. Noen som vet hva Radeon Pro 450/455/460 tilsvarer i ytelse?
 10. Ser ut som 7+ er mangelvare i hele landet Ganske lett å få tak i den via Telenor-butikk synes jeg. 7+ 128GB svart fikk jeg i begynnelsen av måneden og reserverte etter telefonen ble lansert. Noen flere enn meg som opplever at Telefon-appen plutselig ikke er responsiv? Må lukke appen og starte igjen for at den skal fungere.
 11. Har lenke til iPhone 7 128GB matt svart Telenor. Ikke plus.
 12. SPØRSMÅL: Noen som vet hvordan man unngår at Outlook-kontoen spør om pålogginsdetaljer ca. annenhver dag? Bruker den innebygde epostleseren.
 13. Da har jeg fått det nye dekselet. dbramante1928 Lynge iPhone 7 Plus Svart. Veldig fornøyd! Fikk også testet kameraet i ettermiddagslys. Uredigert. Lover bra for fremtidige bilder!
 14. Takk for tipset Lumanova! Har bestilt en dbramante1928 Lynge iPhone 7 Plus Svart og håper jeg blir fornøyd. Bruker angregaranti fra Clasohlson på det andre kjøpet. Noen av Widgetene har jeg problemer med. Reisetider fra Google Maps viser ikke Hjemme-adressen. Hvis jeg skifter språk på telefonen funker det helt fint. Epost-widget virker å være avhengig av en idiotisk VIP-liste. Noen måter å få brukt den uten det?
 15. Etter litt rot fikk jeg min iPhone Plus 7 128GB matt sort i går. Veldig fornøyd sålangt. Jeg har kjøpt meg et lommeboketui fra Clas Ohlson, men er ikke veldig fornøyd med den. Noen som kan anbefale noe lommeboketui som selges i Norge? Evt. noen som har gode tips til hvordan man kjøper fra Amazon US?
×
×
 • Create New...