Jump to content

TheMoonMan

Medlemmer
 • Content Count

  2324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheMoonMan last won the day on November 15 2012

TheMoonMan had the most liked content!

Community Reputation

1259 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nei, selvsagt ikke. Alle primærfunksjoner kan selvsagt styres under kjøring. Det er et knippe justeringsmuligheter under innstillinger man må stoppe for å endre på.
 2. Det de mener er hvilken grad av rattmotstand man foretrekker. Selve høyde og lengdejusteringen er (dessverre) manuell
 3. Dere tar jo feil. Justering av speil, rattmotstand, sete etc. finnes jo allerede og er linket til brukerkonto i infotainment, samt kan linkes opp mot nøkkelen man uansett har i lomma. Det er veldig enkelt, den som har nøkkelen på seg og åpner døra (dvs. låser opp) angir kontoen som starter og dermed alle innstillingene dere "savner". Selvsagt enda "enklere" med mobilen man bare har med seg uansett, men tilsvarende funksjon er allerede der bare med nøkkelen.
 4. Forsendelsesmetode er valgt og dermed godtar man også vilkårene til Posten. Sender er alltid selv ansvarlig for å benytte rett tjeneste iht. verdien på produktet. Dessverre.
 5. Personlig tror jeg mer på tekniske eksperter, til tross for at de er fra Polestar, enn vitner. Om "flammene står opp av panseret" så hjelper det jo lite å dra ut en ladekabel, da brenner det! Og da skulle det jo ha vært slokking involvert, noe det ikke var. Folk ser også spøkelser, bare så det er sagt.
 6. De har egne blader til den, som kun de selger. De har en egen app (som ingen har sett enda). Sett at de er operative med salg og support i 2 år men går dukken fordi de ikke klarer å kjempe mot de etablerte merkene, hvor skal du da kjøpe blader og hvilken app skal du bruke? Den har ikke noe spesielt med funksjoner utover andre merker til samme pris. Grensekabelen er dog universell. Jeg elsker ideen, jeg synes produktet og premissene absolutt er der...og jeg håper denne kan etablere seg og forbli på markedet. Men likevel skeptisk når de ikke har et stort selskap i ryggen. Her snakker vi et aksjeselskap med 30k i innskudd og knapt nok omsetning å vise til. De er under middels på 2 av 3 kapitalgrafer. Jeg er likevel fristet ?
 7. Den virker interessant, men likevel er det mange ubesvarte spørsmål. Service, hvor kan man kjøpe ekstra blader, hvordan fungerer den egentlig (den er jo ikke testet), liker den ikke å klippe i regn siden den har regnsensor, den har edge cut men hvordan det virker er usikkert (spesielt i all den tid den har 4 cm mindre klippebredde enn konkurrentene). Husqvarna sin testvinner kan jeg kjøpe for tilsvarende sum hos en lokal forhandler som også tar service, vinterlagring og har ekstra deler og blader i all mass. Dersom min forhandler likevel kan ta service på denne og produktet er så bra som de påstår så er den svært interessant. Men akkurat nå savner jeg tester, en manual å lese, litt mer info etc. Har samtidig sett slike oppstartsfirmaer gå rett i dass kort tid etter produksjon og mye frustrasjon for kjøpere i ettertid.
 8. Takk for svar Jeg har nå sagt ja til dette...får bare håpe nok naboer henger seg på, så kan vi også få fiber her jeg bor fremfor hybridløsningen til Telenor.
 9. Den nye T-We appen er fullstendig søppel ja, men det gjelder primært sett utseende og navigering i den. Funksjonene er jo der
 10. Hellu! Viken Fiber/Altibox er veldig på banen her med muligheter for fibertilkobling etterhvert. I dag har vi hybridfiber fra Telenor. Selv er jeg uhyre interessert i ordentlig fiber, men litt småskeptisk til andre ting. Har derfor litt spørsmål til folk her som kanskje har TV og Internett fra Altiboks, sammen med Apple TV: 1. Hvordan er appen til Apple TV? Ukesarkiv, start forfra etc? Sammenlignet med f.eks. T-We. 2. Kundeservicen til Altibox? Den kan jo være "ræva" for min del så lenge internett og er TV er stabilt og jeg slipper å kontakte de Har fryktelig lyst på skikkelig fiber, så vurderer å hoppe på. Alternativet er å gå for fiberen, men f.eks benytte Strim som "tv-tilbyder".
 11. Det beste man kan gjøre er å bli kriminell.
 12. Takk for svar. Er ganske sikker på at lyden blir sendt dit den skal
 13. Hei! Har forsøkt å forske meg frem til dette på nettet, men mange svevende svar gjør det vanskelig å konkludere med noe. Jeg opplever alt for ofte at det er relativt lav lyd på dialogen i f.eks en film, mens øvrige lyder blir ekstremt høye. Fryktelig irriterende når man skrur opp for å høre "hva de sier", men så fort det kommer musikk eller lignende, så vekker man jo alle barna i huset Oppsettet mitt: Yamaha 7.1 forsterker (Atmos etc, rimelig bra sak, har ikke navnet her på jobb). Fullt høyttaleroppsett fra Dali Ikon MK2 (6), med sub. Hele oppsettet er justert både automatisk og litt justering i etterkant, blant annet ved å øke volumet på centerhøyttaleren, samt å øke dialogvolumet (en ekstra justering på forsterkeren). Iblant er det perfekt lyd både på dialog og øvrig, men alt for ofte må jeg skru opp lyden ganske godt for å få tilfredsstillende dialoglyd, men da blir jo alt annet ALT for høyt. Jeg har egentlig innfunnet meg med at "slik er det", lydsporet på filmen eller serien er laget slik, at det ikke er noe mer jeg kan gjøre. Iblant antageligvis verre når filmen er dubbet over på norsk (barnefilmer). Et godt eksempel forøvrig er Rutete Ninja leid på Apple TV. Her er det ekstremt forskjell på dialoglyden og øvrig. Til film og serier med et godt lydspor kjører jeg alltid "straight" på forsterkeren forøvrig. Er det noen som har tanker om dette? Eventuelt gjort noe lurt for å "omgå" problemet?
×
×
 • Create New...