Jump to content

phewBAR

Medlemmer
 • Content Count

  1230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

118 :)
 1. Fra power.no Unntak fra tilbudet: • iPad • iPhone, Samsung og Huawei telefoner kan kun kjøpes med et privat abonnement fra dagens porteføljer: · Telenor: Videreføring eller nytegning. · Telia: 12 mnd. avtaletid eller nytegning. · Ice: 12 mnd. avtaletid og abonnement fra 3 GB og opp.
 2. Fikk 9.1.0.124 nå 👍 Edit; kan forresten legge til at batteriet på denne telefon er helt latterlig bra. I går var første ordentlige dag med den, våknet 6:30 med 100% i løpet av dagen hadde jeg over 9 timer med SOT. La telefon på ladeplata kl 01 med 22% igjen.
 3. Mente som står der hvor man oppdaterer. Jeg er på 9.1.0.109 Skal ha kommet en for noen dager siden som lar tredjepart apper få tilgang lockscreen notifikasjon er.
 4. Hvilken software versjon er folk på her?
 5. Kunne de gjort med engang, er jo ikke som front kamera kunne blitt noe særlig dårligere enn det allerede er på S10+
 6. OTA. Se på det som telefon din, innimellom får du beskjed om at det er kommet en ny oppdatering og om/når du vil installere denne. Samme om du eier en Tesla da disse har SIM-kort med LTE.
 7. Her er greia folk som ikke har hatt elbil ennå sliter med å forstå. Feks gamlinga mine hjemme har bestilt en e-Niro de skal få i 2020. Tesla sitt superlading nettverk over så totalt overlegent alt annet at det begynner å bli flaut, men det er ingen som helt skjønner det før de har opplevd begge sider av Elbil Norge på tur. Vil stoppe og lade eller vil du stoppe og stå i kø på de 2 offentlige grønne Fortum kontaktene hvor det står en eldre Leaf og drar 30kw i en times tid ut av ene pluggen og på den andre står Farfar å styrer med SMS på smarttelefonen sin for å prøve å få strøm i den andre pluggen til nye Hyundai'n sin. Men for all del, fin bil e-Niro også. Og en potensiell ekstra Tesla lader ledig til meg.
 8. Tenkte vel mer i de baner at man faktisk ikke kan fjerne diverse IOS apper, de må da gjemmes i en mappe så langt til høyre du kommer.
 9. La meg sette opp homescreen slik jeg vil, la meg slette apper jeg ikke vil ha, la meg bruke de default apps som jeg vil bruke. Når de lar meg få litt mer kontroll over min telefon skal jeg vurdere enn iPhone da de unektelig har rå hardware og byggekvalitet.
 10. Har byttet til Storebrand Bank. Hadde med glede tatt DNB sin app, kan umulig være dårlige enn det skvipet jeg bruker nå. Forandre forfallsdato? Nope. Ikke dekning på konto til faktura, oh well... faktura blir bare borte. Vent på purring i Posten.
 11. 25GB er ca 10GB for lite til at jeg kan bruke telefonen komfortabelt til det jeg ønsker. 499 er en hundrings for mye. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre her. Første som kommer med 50GB til 349,- vinner kundene.
 12. Bestilte meg en P3XL på Multicom nå. Lei av å ha telefoner som får en oppdatering så glemmes de så fort produsenten slipper en ny enhet. Vurderte Mate 20 Pro pga fantastisk hardware helt til jeg gikk å testet en på butikken. EMUI vil ikke fungere lenge for meg. Minnet meg om gamle Samsung som jeg lovet meg selv å aldri kjøpe igjen. Nei, betaler jeg heller noen lapper ekstra å lever med en Notch og får Android slik det skal være. OnePlus vurderte jeg igjen også, men fortsatt en speaker og vibrasjon motoren er så dårlig at man må skru den av for å få opp kvalitetsfølelsen. De også glemmer software oppdateringer så fort de slipper en ny modell. Jeg er dog litt skeptisk til lys styrken på P3XL som ikke er all verden fra det jeg har lest, og batteriet som kanskje er litt for lite. Kan alltids bruke angreretten om den ikke faller i smak, men da er det ikke så mye andre valg igjen.
×
×
 • Create New...