Jump to content

Slai

Medlemmer
 • Content Count

  8741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Slai last won the day on November 17 2014

Slai had the most liked content!

Community Reputation

1544 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. MisteRolf; kjører du via game launcher kan du prøve performance mode og se om der hjelper.
 2. Egner seg til all visning som ikke er videoavspilling? Det er da ikke svært lite, vel? Størrelsen på telefonen kan bety begrenset lommeplass avhengig av hvilke lommer man bruker, ift feks en s8. Pga høyden. Men samme størrelse i 16:9 blir igjen problem med bredden, så da er man like langt egentlig. Jeg er mer spent på hvorvidt denne blir umulig å ta med på fly pga begrensninger i størrelsen på telefoner jeg har hørt litt om at blir mer og mer vanlig.
 3. Lov å håpe ja.. Med Note 8 må du nok belage deg på å strekke hånda opp i taket for å dra ned status baren med den lange skjermen. Neppe, da de sannsynligvis har en enhånds funksjon på den som er bedre enn den på s8+. Som for øvrig også går fint å bruke med en hånd. Dubious; det er nok samme format. Jeg liker formatet ganske så greit selv, så for meg er det kjempegreit. Hvorfor liker du ikke formatet?
 4. Jeg har ingen problemer med WiFi tale, og jeg har også dårlig dekning inne hos meg, noe som er et ikkeproblem nå med s8+.
 5. Jeg har nettopp kjørt rundt med mobilen i tidvis 35 grader nedover i Europa og den har aldri laget kvalm. Drar mye batteri når jeg bruker den til navigering, men ingenting om overoppheting her.
 6. Er det noen grunn til å ikke gjøre det?
 7. Hvordan er lese- og skrivehastighetene på de?
 8. Det kommer litt an på hvordan type deksel du vil ha, om du trenger noe robust håndtverker type greier eller bare noe for at grepet ikke blir så glatt på baksiden. Jeg har neo hybrid fra spigen, og bruker den ikke fordi telefonen ser ut som en iphone plus modell pga kantene blir så mye tykkere. Jeg bruker en gjennomsiktig relativt tynn case med ganske sticky bakside i hånda, som jeg kjøpte på Telenorbutikken for et par hundre. Den er alltid på, og gjør det jeg trenger. Hørt mye dårlig om skjermbeskyttere her i tråden, men er ikke noe jeg selv ønsker, siden skjermen er såpass slitesterk at det blir unødvendig for meg. Det var en her som fant en skjermbeskytter som angivelig fungerte bra, men den kom i kombinasjon med et deksel fra en eller annen nettside, uten at jeg husker helt hvordan side det var. Kan egentlig bare anbefale neo hybrid selv om jeg ikke bruker den, hvis du syntes det går greit at telefonen blir litt feitere og styggere =) . Føles solid i hånden og ser bra ut til tykt deksel å være.
 9. Native oppløsning og automatisk justering av lysstyrke.... som vel er det normale. Ane ikke helt hva slags "mode" for spill du refererer til eller hvor man setter det. Spill mode greia er vel bare om man bruker Samsung sin "Game Launcher" app for å kjøre spill. Jeg gjør det, og glemte at det er såklart et valg. Prøv å bruk den i strømsparingsmodus kanskje?
 10. Kjører du full oppløsning og maks lysstyrke da? Hvilken mode på spill? Edit; sjekket eget bruk kjapt nå, og de siste fem timer siden jeg tok den av lading har jeg brukt skjermen i 2 timer, til Netflix lagret på mobilen, og har 75% batteri igjen.
 11. Neeeeii; jeg trodde jeg aldri kom til å bruke fingeravtrykk på min s8+, men det er alt jeg bruker nå. Jeg er så fornøyd med telefonen at jeg neppe blir å kjøpe note 8 engang, og heller vente til note 9. For meg er det en ganske absurd ting å si, men her er vi. Anbefaler den sterkt, jeg.
 12. Jeg er like blank. Hvor sitter denne lampa? Oppe ved proximity sensoren. Se manualen =) .
 13. Det bør absolutt gå å surfe mens man er i tlf. Jack Bauer har gjort det i årevis.
×
×
 • Create New...