Jump to content

Matsemann

Medlemmer
 • Content Count

  12503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Matsemann last won the day on May 6 2011

Matsemann had the most liked content!

Community Reputation

4250 :)

About Matsemann

 • Birthday 08/01/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33529 profile views
 1. Siden treningsrommet er blitt omgjort til hjemmekontor er det trangt for tiden uansett. Så håper på kupp, ja 😎
 2. Generelt føler jeg at for utholdenhetstrening at 8-12 minutter er det verste. 😬 1-2 min er maks effort, i det det begynner å svi er man nesten ferdig, og i det man er ferdig kommer det seg fort. 3-7 min er godt over terskel og vondt mot slutten, men kort nok til at man holder ut. 8-12 min er ikke så mye over terskel, men nok til at syra kommer sakte men sikkert, og når den først er der er det leeeenge igjen 12+ ofte på terskel eller under, tungt det også, men mer fordi man blir sliten enn at det svir De verste øktene jeg har på sykkel er over-unders. 2 min over terskel (typ 105%) der man drar på seg syre, 1 min *akkurat* under terskel (typ 95%) så litt melkesyre forsvinner, så 2 min over igjen osv. i 12 minutter. Så 4x det. Sinnsykt tungt, men veldig effektivt når det kommer til å pushe hvor grensa ligger.
 3. Blandet med en solid dose survivorship bias, vil jeg nok tro...
 4. Du som hamstra alle kettlebellene og dopapiret, ja. 😂 Jeg var innom XXL fredagen etter jobb, men da hadde de visst stengt tidlig. Dro dit igjen lørdag morgen og aaaalt av hjemmetreningsutstyr var borte. Fikk endelig vår nå for noen dager siden, sånn to uker etter vi bestilte og noen avbestillinger fra leverandører. Ble en dyr en til slutt, burde kanskje be om dekningskjøp, x-life ga oss tross alt ordrebekreftelse og drøyde leeenge før de sa de var utsolgt, dårlig stil.
 5. Nice, barezell. Må bruke det man har, hehe. Kan jo vippe rundt på dekkene ala mini-strongman. 😅 Jeg hadde slynge (redcord) i taket der jeg bodde før. Den har jeg ikke hatt bruk for nå som jeg flyttet og fått treningsenter nærme. Men nå er den montert opp igjen. Og pull-up bar i dørkarmen, yogamatte, sykkelrulle og strikker gjør jeg får til en del. Prøvde å bestille noe kettlebells forrige helg, men fikk melding denne uka om at alt var utsolgt og ikke fikk i stedet. Så bestilt en annen plass, håper den kommer snart.
 6. Drar opp igjen denne nå, i etterpåklokskapens navn. Gikk ikke en måned en gang. Folk mister jobbene sine eller blir permittert. Uten buffer må man selge på bunn, akkurat det man ønsker å unngå... Duke hadde helt rett.
 7. Har triatlon mot slutten av juni som er avlyst allerede. Snart ryker vel Ironman i juli også hmm. Men kanskje likegreit, svømmingen og alle fellesøkter er jo avlyst.
 8. Som sagt, ingen som var villige til å selge for prisen som var i går ettermiddag. Selv om kursen var 11kr i går, var første handel når børsen åpnet i dag på 14,3. Så den var aldri innom noe annet på veien opp.
 9. Du kjøper og selger jo egentlig aldri til en kurs, det må være noen andre som er villige til din pris på andre siden. Så selv om du legger inn en kjøpsordre på kurs på en aksje, kan det skje ting før markedet åpner som gjør at ingen er villige til å selge for den prisen.
 10. Du antar her at det er et "naturlig" forhold mellom USD/NOK som kursen bare svinger litt rundt. Hva om dagens kurs er den nye normale?
 11. Men da er tallet ubetydelig.
 12. At noen har spådd en korreksjon er ingen nyhet. De spås hele tiden. Om de kommer et par år "for sent" hadde man strengt tatt ikke rett i sin spådom.
 13. Er vel nettopp fordi alle har tenkt det samme som deg at markedet allerede har falt til det nivået det er på nå.
 14. ... gambling begge veier. Klarer nok ikke time oppgangen heller.
×
×
 • Create New...