Jump to content

TheMoonMan

Medlemmer
 • Content Count

  2324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by TheMoonMan

 1. Nei, selvsagt ikke. Alle primærfunksjoner kan selvsagt styres under kjøring. Det er et knippe justeringsmuligheter under innstillinger man må stoppe for å endre på.
 2. Det de mener er hvilken grad av rattmotstand man foretrekker. Selve høyde og lengdejusteringen er (dessverre) manuell
 3. Dere tar jo feil. Justering av speil, rattmotstand, sete etc. finnes jo allerede og er linket til brukerkonto i infotainment, samt kan linkes opp mot nøkkelen man uansett har i lomma. Det er veldig enkelt, den som har nøkkelen på seg og åpner døra (dvs. låser opp) angir kontoen som starter og dermed alle innstillingene dere "savner". Selvsagt enda "enklere" med mobilen man bare har med seg uansett, men tilsvarende funksjon er allerede der bare med nøkkelen.
 4. Forsendelsesmetode er valgt og dermed godtar man også vilkårene til Posten. Sender er alltid selv ansvarlig for å benytte rett tjeneste iht. verdien på produktet. Dessverre.
 5. Personlig tror jeg mer på tekniske eksperter, til tross for at de er fra Polestar, enn vitner. Om "flammene står opp av panseret" så hjelper det jo lite å dra ut en ladekabel, da brenner det! Og da skulle det jo ha vært slokking involvert, noe det ikke var. Folk ser også spøkelser, bare så det er sagt.
 6. De har egne blader til den, som kun de selger. De har en egen app (som ingen har sett enda). Sett at de er operative med salg og support i 2 år men går dukken fordi de ikke klarer å kjempe mot de etablerte merkene, hvor skal du da kjøpe blader og hvilken app skal du bruke? Den har ikke noe spesielt med funksjoner utover andre merker til samme pris. Grensekabelen er dog universell. Jeg elsker ideen, jeg synes produktet og premissene absolutt er der...og jeg håper denne kan etablere seg og forbli på markedet. Men likevel skeptisk når de ikke har et stort selskap i ryggen. Her snakker vi et aksjeselskap med 30k i innskudd og knapt nok omsetning å vise til. De er under middels på 2 av 3 kapitalgrafer. Jeg er likevel fristet ?
 7. Den virker interessant, men likevel er det mange ubesvarte spørsmål. Service, hvor kan man kjøpe ekstra blader, hvordan fungerer den egentlig (den er jo ikke testet), liker den ikke å klippe i regn siden den har regnsensor, den har edge cut men hvordan det virker er usikkert (spesielt i all den tid den har 4 cm mindre klippebredde enn konkurrentene). Husqvarna sin testvinner kan jeg kjøpe for tilsvarende sum hos en lokal forhandler som også tar service, vinterlagring og har ekstra deler og blader i all mass. Dersom min forhandler likevel kan ta service på denne og produktet er så bra som de påstår så er den svært interessant. Men akkurat nå savner jeg tester, en manual å lese, litt mer info etc. Har samtidig sett slike oppstartsfirmaer gå rett i dass kort tid etter produksjon og mye frustrasjon for kjøpere i ettertid.
 8. Takk for svar Jeg har nå sagt ja til dette...får bare håpe nok naboer henger seg på, så kan vi også få fiber her jeg bor fremfor hybridløsningen til Telenor.
 9. Den nye T-We appen er fullstendig søppel ja, men det gjelder primært sett utseende og navigering i den. Funksjonene er jo der
 10. Hellu! Viken Fiber/Altibox er veldig på banen her med muligheter for fibertilkobling etterhvert. I dag har vi hybridfiber fra Telenor. Selv er jeg uhyre interessert i ordentlig fiber, men litt småskeptisk til andre ting. Har derfor litt spørsmål til folk her som kanskje har TV og Internett fra Altiboks, sammen med Apple TV: 1. Hvordan er appen til Apple TV? Ukesarkiv, start forfra etc? Sammenlignet med f.eks. T-We. 2. Kundeservicen til Altibox? Den kan jo være "ræva" for min del så lenge internett og er TV er stabilt og jeg slipper å kontakte de Har fryktelig lyst på skikkelig fiber, så vurderer å hoppe på. Alternativet er å gå for fiberen, men f.eks benytte Strim som "tv-tilbyder".
 11. Det beste man kan gjøre er å bli kriminell.
 12. Takk for svar. Er ganske sikker på at lyden blir sendt dit den skal
 13. Hei! Har forsøkt å forske meg frem til dette på nettet, men mange svevende svar gjør det vanskelig å konkludere med noe. Jeg opplever alt for ofte at det er relativt lav lyd på dialogen i f.eks en film, mens øvrige lyder blir ekstremt høye. Fryktelig irriterende når man skrur opp for å høre "hva de sier", men så fort det kommer musikk eller lignende, så vekker man jo alle barna i huset Oppsettet mitt: Yamaha 7.1 forsterker (Atmos etc, rimelig bra sak, har ikke navnet her på jobb). Fullt høyttaleroppsett fra Dali Ikon MK2 (6), med sub. Hele oppsettet er justert både automatisk og litt justering i etterkant, blant annet ved å øke volumet på centerhøyttaleren, samt å øke dialogvolumet (en ekstra justering på forsterkeren). Iblant er det perfekt lyd både på dialog og øvrig, men alt for ofte må jeg skru opp lyden ganske godt for å få tilfredsstillende dialoglyd, men da blir jo alt annet ALT for høyt. Jeg har egentlig innfunnet meg med at "slik er det", lydsporet på filmen eller serien er laget slik, at det ikke er noe mer jeg kan gjøre. Iblant antageligvis verre når filmen er dubbet over på norsk (barnefilmer). Et godt eksempel forøvrig er Rutete Ninja leid på Apple TV. Her er det ekstremt forskjell på dialoglyden og øvrig. Til film og serier med et godt lydspor kjører jeg alltid "straight" på forsterkeren forøvrig. Er det noen som har tanker om dette? Eventuelt gjort noe lurt for å "omgå" problemet?
 14. Tesla er nok kommet for å bli. Litt mer fokus på kvalitetskontroll og lakkering, så skal jeg vurdere en.
 15. 109 kr for piksler, en helt ufattelig dårlig app og latterlig lyd. Morna HBOooooooo!
 16. Det som er spennende er at folk opplever bugs jeg overhodet aldri har hatt. Så her er det store forskjeller.
 17. Gruer meg virkelig til å gå fra 3D touch til haptic touch....spesielt navigering i teksten med tastaturet slik jeg gjør på Xs. Bruker primært Swiftkey frem til Apple støtter tilsvarende sveip på Norsk tastatur, men har vel forstått at denne navigeringen forsvinner også i Swiftkey når man ikke har 3D touch. Hvordan har dere, spesielt dere som har benyttet denne funksjonen slik som meg, taklet overgangen fra 3D touch til haptic touch?
 18. Endelig mørk modus i Instagram, men likevel: denne har de ikke jobbet lenge med. Kontrasten mellom den sorte bakgrunnen og den kritthvite skriften er horribel og fryktelig lite behagelig for øynene. Her har de vel primært sett bare byttet ut bakgrunnen uten å gjøre noen andre tilpasninger underveis. Se på Microsoft sine mørkemodus i To-Do eller Outlook, eventuelt Apollo sin Reddit-app....der har de gjort ordentlig arbeid og det synes. Så dette var mørk modus med en bismak.
 19. Delvis uenig. Jeg valgte 64GB rett og slett fordi differansen opp til neste lagring på 11 Pro er ALT for kostbar. Har dog klart meg helt knirkefritt med 64GB på Xs, selv med hyppig video av familien, i god kvalitet, samt haugevis av bilder. Men, jeg har rett og slett ikke haugevis av spill på mobilen. Mulig det er årsaken til at det fungerer helt fint med 64GB. Det, og at jeg bruker Onedrive som backup. Blir det krise sletter jeg de gamleste bildene og videoene på telefonen, men har de alltid lagret og kategorisert på Onedrive. Det handler vel rett og slett om at man må tilpasse seg litt. At Apple i det hele tatt fortsatt selger 64GB er gjennomført kjipt, så her bør Apple gjøre et løft neste gang. 128 bør være minimum. Men det sa vi vel også før årets slipp.
 20. Nå har vel hjemskjermen og appene fungert slik i årevis, så forstår ikke helt «sjokket» over at det er slik ?
 21. Tja, jeg bare sier hva som rapporteres av diverse teknologiske nettsider. Forstår ikke helt hvorfor man skal være pessimister umiddelbart.
 22. Hvafforno regler er det du snakker om? Om mulig det teiteste spørsmålet jeg har sett.
 23. Den bruker kun det nå for prototypene. Regn med at den har siste skrik ved lansering.
×
×
 • Create New...