Jump to content

Dinsdale

Medlemmer
 • Content Count

  4049
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

484 :)

About Dinsdale

 • Birthday 07/01/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. "Det gjør at navigasjonen ikke tar hensyn til trafikksituasjonen ved beregning av trasé og kjøretid." Ikke helt riktig. Den tar hensyn til trafikk og beregner utifra det, men man ser ikke visualiseringen (røde og oransje markerte veier). Så man kan ikke se hvor det er kø på kartet.
 2. Tesla har blindspots, det er jeg overbevist om. Kjenner andre som har opplevd ligende. Ryget i vegger etc uten at systemet har sagt ifra. Man blir jo litt lat. Mulig bilen ser det, men den vet kanskje ikke hva den skal gjøre alltid, og da gjør den....ingenting.
 3. Herlighet for en forutinntatthet. "Mann som er litt kjent for lov å bekrefte fordommene til mange fordi han hadde en dårlig erfaring" Hva med at jeg ble ranet av en person som var mørk i huden en gang. Han stjal mobilen ut av lomma. "Alle de som er mørke i huden er tyver! Jeg hater dem" Å generalisere skaper mer bias og fordommer. Nå sitter det folk rundt omkring "var det jeg visste! Dette har jeg sagt hele tiden! De som er mørke i huden er idioter og tyver"
 4. Model 3 standard range plus med ca 50 kWh går mellom 40 og 41. Da burde man ble klare å dytte mer ut av 93 kWh.
 5. Litt beta er det jo. Det koster litt frustrasjon å være med på et slikt prosjekt som Tesla. Selv har jeg sluppet unna mye av fjaset, men ser at mange andre ikke gjør det.
 6. Fra Tesla: Merk: en tilkoblet telefonnøkkel bruker Bluetooth-frekvenser i stedet for en nettverkstilkobling til å kommunisere med din Model 3. Dette betyr at hvis du er parkert i en underjordisk garasje foruten signaldekning på telefonen eller bilen, kan du fortsatt låse opp og starte bilen uten problemer Det betyr at appen ikke trenger å være online. Så rart at de ble låst ute....
 7. På S, som ikke bruker Bluetooth for å kjøre nøkkelløst, må man ha nettilgang. Men må man det på Model 3? Den bruker jo Bluetooth til å kommunisere med bilen.
 8. Jeg trenger ikke penn. Vil den overgår neste Mate? Kamerahullet er irriterende ved video. Nå er det liksom midt i syningen.
 9. Da er det lenge siden. Selv bruker jeg Xbox One X som blueray-spiller over PS4 Pro. X er er heeeelt stille.
 10. For Trumps følgere er studier og forskning uinteressant. Om man ved enhver anledning kan frikjenne våpen, så gjør man det. Trump har startet valgkampen, og han bli gjenvalgt. Derfor sier han det han må. Om han rører våpen, blir han kastet. At Trumps egne ord og oppfordringer til vold mot meksikanere, blir ikke lagt vekt på. De var gale, alle som en. Nei, de var ikke det. De var på en mission. Republikanere vil tilbake til det glade patriarkalske 50-tall der alle var glade...vel ..utad hvertfall.
 11. Jeg har 1 Tesla og venter på nummer to. Har bestilt RWD og Standard Range Plus fordi jeg trenger ikke mer. I denne er ikke Spotify og nettradio tilgjengelig, men vet at man skal kunne abonnere på det, for det skal jeg ha. Trodde du hadde hørt noe om det. For det er ikke lansert ennå.
 12. Er det noen som ser på disse pressekonferansene lenger? De siste årene har de jo bare lansert ting andre allerede har lansert..
 13. "Leketøybilene" har dekket mitt behov 100% siden 2012. Og steike, jeg har spart mye penger og lokalt miljø. Men hver sin smak.
 14. Slutt på den tiden da Apple innoverte. Nå kommer de etter med det som allerede finnes.
×
×
 • Create New...