Jump to content

Dinsdale

Medlemmer
 • Content Count

  4051
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

484 :)

About Dinsdale

 • Birthday 07/01/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8796 profile views
 1. Absolutt. Samtidig har jeg sett folk fått 200k mer i lønn et annet sted, og gått på dagen. De jobber ikke der lenger for å si det sånn. Å lokke med høy lønn er helt klassisk og man kan gjøre lurt i å tenke seg om. Det hjelper ikke å ha velfylt bankkonto om du mistrives på jobben, altså et sted man skal være i minimum 8 timer hver hverdag i mange år fremover. Da blir man et trist menneske. Nå er dette staten, så det litt kanskje sikrere. Samtidig er det en myte at om man får jobb i staten, ja da er man "set for life". Man er bare et "lønnsnummer" der også, og arbeidsmiljøloven er lik i privat og offentlig næringsliv.
 2. Jeg kjenner ikke din situasjon godt nok. Vi kan si at lojalitet i utgangspunktet er bra i noen bransjer, spesielt der det et gode ledere. Hvilke forhold har du til din nåværende arbeidsgiver? Trives du og er det muligheter der? Å gå etter pengene er selvsagt fristende, men hva om du ikke trives der du kommer? Mange blir i jobber de ikke liker da de er redd for forandringer, og det er heller ikke bra. Men det virker som om du trives der du er. Penger er ikke alt, selv om det er viktig, og man vet hva man har, men ikke hva man har. Samtidig skal ikke frykten for å tape være større enn viljen til å vinne. Da stagnerer man. Glem pengene en liten stund, og funder på om du virkelig trives der du er og hvilke muligheter du har der. Å brenne broer er ikke lurt, spesielt om det i samme bransje man brenner broene.
 3. Nja. Har kost meg gjennom flere AC og Naughty Dog-spill. Samtidig ser jeg helt klart poenget ditt. Å holde motet oppe i 40 timer er hardt, og derfor mener jeg at SP-spill ikke trenger å være så lange.
 4. Alt dette har jeg gjort mange ganger før, og gjør forsåvidt idag også i flere spill. Verden så litt kjedelig ut, og mye løping. Mulig noe er slått av for å ikke spoile for mye. Er det en god historie? Slike singleplayers er avhengig av det (ref AC). Grafikk og fighting alene kan ikke holde meg i stolen i 40 timer. Når var ikke grafikken her noe utenom det vanlige, samtidig er ikke den en dealbreaker. Mer om det blir kjedelig. Husker når LA Noir kom. Der var det mye nytt og spennende og god grafikk. Problemet var at det var kjedelig.
 5. "Det gjør at navigasjonen ikke tar hensyn til trafikksituasjonen ved beregning av trasé og kjøretid." Ikke helt riktig. Den tar hensyn til trafikk og beregner utifra det, men man ser ikke visualiseringen (røde og oransje markerte veier). Så man kan ikke se hvor det er kø på kartet.
 6. Tesla har blindspots, det er jeg overbevist om. Kjenner andre som har opplevd ligende. Ryget i vegger etc uten at systemet har sagt ifra. Man blir jo litt lat. Mulig bilen ser det, men den vet kanskje ikke hva den skal gjøre alltid, og da gjør den....ingenting.
 7. Herlighet for en forutinntatthet. "Mann som er litt kjent for lov å bekrefte fordommene til mange fordi han hadde en dårlig erfaring" Hva med at jeg ble ranet av en person som var mørk i huden en gang. Han stjal mobilen ut av lomma. "Alle de som er mørke i huden er tyver! Jeg hater dem" Å generalisere skaper mer bias og fordommer. Nå sitter det folk rundt omkring "var det jeg visste! Dette har jeg sagt hele tiden! De som er mørke i huden er idioter og tyver"
 8. Model 3 standard range plus med ca 50 kWh går mellom 40 og 41. Da burde man ble klare å dytte mer ut av 93 kWh.
 9. Litt beta er det jo. Det koster litt frustrasjon å være med på et slikt prosjekt som Tesla. Selv har jeg sluppet unna mye av fjaset, men ser at mange andre ikke gjør det.
 10. Fra Tesla: Merk: en tilkoblet telefonnøkkel bruker Bluetooth-frekvenser i stedet for en nettverkstilkobling til å kommunisere med din Model 3. Dette betyr at hvis du er parkert i en underjordisk garasje foruten signaldekning på telefonen eller bilen, kan du fortsatt låse opp og starte bilen uten problemer Det betyr at appen ikke trenger å være online. Så rart at de ble låst ute....
 11. På S, som ikke bruker Bluetooth for å kjøre nøkkelløst, må man ha nettilgang. Men må man det på Model 3? Den bruker jo Bluetooth til å kommunisere med bilen.
 12. Jeg trenger ikke penn. Vil den overgår neste Mate? Kamerahullet er irriterende ved video. Nå er det liksom midt i syningen.
 13. Da er det lenge siden. Selv bruker jeg Xbox One X som blueray-spiller over PS4 Pro. X er er heeeelt stille.
 14. For Trumps følgere er studier og forskning uinteressant. Om man ved enhver anledning kan frikjenne våpen, så gjør man det. Trump har startet valgkampen, og han bli gjenvalgt. Derfor sier han det han må. Om han rører våpen, blir han kastet. At Trumps egne ord og oppfordringer til vold mot meksikanere, blir ikke lagt vekt på. De var gale, alle som en. Nei, de var ikke det. De var på en mission. Republikanere vil tilbake til det glade patriarkalske 50-tall der alle var glade...vel ..utad hvertfall.
 15. Jeg har 1 Tesla og venter på nummer to. Har bestilt RWD og Standard Range Plus fordi jeg trenger ikke mer. I denne er ikke Spotify og nettradio tilgjengelig, men vet at man skal kunne abonnere på det, for det skal jeg ha. Trodde du hadde hørt noe om det. For det er ikke lansert ennå.
×
×
 • Create New...