Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Wii viste oss at antall solgte konsoller er langt mindre interessant (spesielt for involverte tredjeparter) enn antall solgte spill per antall solgte konsoll, og der har vel Wii U enn så lenge gjort det forholdsvis dårlig. Ellers er det vel ikke nytenking som kritiseres så mye som alle de høyst reelle problemene med operativsystemet, DRM og generell online-funksjonalitet. Dette er jo i aller høyeste grad gammeltenking. Jeg ønsker Nintendo lykke til med nyåret. Har ennå ikke kjøpt en selv, men tenker jeg handler en når de ordner opp i disse sakene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva er poenget med muligheten for at konsollen slår seg av når nedlastingen er ferdig, når den ikke gjør dette? Og at den attpåtil ikke installerer spillet selv. Dette går kanskje å stillle inn selv? Installering tar forøvrig helt forbanna lang tid, som med alt annet rund denne konsollen heve.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Slenger meg på spill som er på topp i 2012:

 

For spill som er lansert i år:

 

1. Borderlands 2

2. Diablo 3 - for et bra enkeltstående spill, ikke som en oppfølger.

3. SSX

4. Counter Strike: GO

5. Final Fantasy 13-2

6. ZombiU

 

Andre gode spillopplevelser dette året:

 

1. Dead Space 1 og 2

2. Darksiders

3. RAGE

4. Enslaved

5. Uncharted 3

Lenke til kommentar

Interessant. Selv er jeg ikke så ukritisk tilhenger av alle Nintendos innovasjoner. Men at Wii U har blitt utsatt for en heksejakt av de sjeldne er det ingen tvil om. Journalistene gjør det jo for å få klikk,mmen tror ikke jeg har sett en eneste positivt vinklet artikkel om Wii U ...

Sant dette og det samme gjelder Sony. Makan til hat fra gamere og media har jeg ikke sett før. Virker som at østlige spillgiganter skal ikke eksistere, bare Apple pods og Microsoft som skal lage spill og maskiner

 

Back to GOTY 2012

Personlige GOTY 2012. Har kun 3 spill som jeg har elsket og det er disse:

 

1. Persona 4 Golden (PS Vita): Et kanonbra spill. Historien er helt fantastisk samtidig veldig forstyrrende på en herlig måte.

2. Guild Wars 2 (PC): Lekkert MMO som jeg aldri kommer til å gå lei av.

3. Journey (PS3). Beste minispillet jeg har spilt denne generasjonen

 

Men i dette året sin helhet har vært noe kjedelig for meg som sitter med alt. I fjor var myyyye bedre!

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Sett sikkert ti videoer.

MEN!

 

1. Spiller spillet på emulator, siden det ser utrolig mye bedre ut slik, så jeg fant ut at bluetooth adapteren min mest sansynlig ikke er god nok for motion+, så jeg overførte saven til Wii U, og prøvde der. Klarte det på ti minutter.

2. Jeg gjorde visst minigamet for rundt et år siden, og glemte det helt.

 

Så da er det bare å fortsette å lete etter den siste hjertebiten før jeg går løs på siste boss.

Lenke til kommentar

DENNE MINIGAMEN

 

 

Holdt på i nesten tre timer før kontrollen var nære ved å gå i veggen. Får det faen ikke til. Siste hjertebiten i spillet som jeg mangler.

Åh herregud, den slet jeg med også. Ble glad da jeg greide den, for uansett hvor mye jeg fulgte rytmen, så gikk det ikke.

Noe jeg skal huske på til neste år er å skrive ned spillene jeg har spilt, for når jeg kommer til slutten av året så husker jeg ikke hvilke spill jeg har spilt. Vanskelig for meg å bestemme hvilket spill som er det beste jeg har spilt i år som er Nintendo, annet enn Skyward sword. :s

Lenke til kommentar

Nå syns jeg det begynner å bli mye idioti fra Nintendo sin side. Region lås på en kontroller ?

 

Det er sånne ting som gjør at jeg er på vippen til å bare kutte ut moderne gaming og fokusere på retro. Jeg gidder ikke gi penger til firmaer som ser på kundene som fienden. Nintendo har vært kjipe med dette både med Wii, 3DS og de senere DS-modellene (jeg har en av de gamle sonefrie).

 

Her har Sony vært flinkere, men de har også noen svin på skogen. Forferdelig unødvendig at jeg trenger å ha 2 PS2er stående i hylla for å få spilt alle spillene mine.

Lenke til kommentar

Jeg spiller mye på PC, men den plattformen har sitt eget kapittel med unødvendige, produsentskapte problemer. Jeg tenker spesielt på hvordan alle tiltakene mot piratvirksomhet paradoksalt nok har gjort det så piratene får et bedre produkt enn forbrukerne, som må tekkes både DRM og minst 2-3 forskjellige internettkliente avhengig av hvem de kjøper spill fra. Nei, også her er retro å foretrekke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...