Jump to content

PÃ¥inter

Medlemmer
  • Content Count

    2427
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

504 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

8519 profile views
  1. The Nintendo Direct mini will take place on September 17 at 7 AM PT / 10 AM ET / 3 PM BST. https://www.gamespot.com/articles/nintendo-direct-mini-announced-will-showcase-upcoming-switch-games-from-partners/1100-6482231/
  2. Nintendo Switch Online is adding 4 new games including Donkey Kong Country 2 https://www.videogameschronicle.com/news/nintendo-switch-online-is-adding-4-new-games-including-donkey-kong-country-2/
  3. Get Jump Rope Challenge before it jumps off Nintendo eShop https://www.nintendo.com/whatsnew/detail/2020/free-download-get-jump-rope-challenge-before-it-jumps-off-nintendo-eshop/
  4. Klart det, men fortsatt la være å kjøp, man støtter vel ikke noe men ikke liker? ps. Også er det forskjell på remake og Remaster! Nintendo relanserer med noen justeringer
  5. Selvmotsigende, men bra du engasjerer deg🙂
  6. Send Nintendo en Mail og fortell de hvordan de best tjener penger og holder firmaet sitt flytende i nedgangstider, de tar sikkert imot all hjelp med glede!
  7. Lov å være uenig, har du en` N64 liggende på rommet ditt?
  8. Som sagt, originalen er poenget. All sjarm forsvinner når man forandrer det essensielle!
  9. Tror dere bommer litt på hva denne utgivelsen dreier seg om, man leverer ikke en overhypet utgave når originalen var så bra som den var. SM64 revolusjonerte 3D spilling all mass.
×
×
  • Create New...