Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Det som irriterer meg har jeg funnet ut er de gangene jeg søker på ting innenfor elektronikk på Youtube hvor man til slutt kommer over en video som ser interresant med tanke på thumbnail og tittel etc. 

Irritasjonen blir stor når man finner ut at man har feilaktig truffet på en av disse random videoene med indisk aksent hvor noen prøver og forklare deg hvordan en spesifikk krets fungerer mens man hører mopeder og høner som kakler bakgrunnen. 

De fleste videoene med disse indierne er ikke akkurat veldig troverdige....

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gaea skrev (4 minutter siden):

Twin Flames Universe

Aldri hørt om. Hvordan kom du borti det her? 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Twin_Flames_Universe

@Bjerknez Kan jeg legge til videoer der noen har brukt tekst til tale-funksjon, i stedet for å snakke selv? Jeg tar mye heller en med tykk aksent enn å høre på en robotstemme. Det krøller seg inni meg når jeg kommer over sånne videoer. 

Lenke til kommentar
:utakt skrev (13 minutter siden):

Aldri hørt om. Hvordan kom du borti det her? 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Twin_Flames_Universe

Det var faktisk Dixi-veilederen min som snakket om dokumentaren "Escaping Twin Flames" som handler Twin Flames Universe (TFU) Dokumentaren er mildt sagt syk og veldig spennende, men du sitter samtidig og blir veldig provosert over folk blir utsatt for tankekontroll, manipulasjon og mishandling i slike kulter. 

(Dixi-veilederen min nevnte det i forbindelse med dette om å havne i forhold hvor man blir utsatt for mishandling, at det er så lett å havne inn i sånt fordi ting skjer så usynlig og gradvis, og når du først innser hvor galt ting er, så er det sinnsykt tøft å komme seg ut)

Jeg har heldigvis ingen erfaring selv med internettkulter.

Lenke til kommentar

Som Star Wars-fan er jeg enig.

Jeg syns Ep7 er forholdsvis bra med unntak av noen få ting, men Ep8 suger og Ep9 er bare brukbar.
De er mye bedre visuelt sett enn de originale filmene, men handlingen og karakterbyggingen er i beste fall brukbar, i verste fall dårlig og ingen lyd og visuelle effekter, uansett hvor bra, kan gjøre dårlige manus, karakterutvikling og logiske feil til bra filmer.

Seriene har heldigvis vist seg brukbare og markant bedre enn Disney-trilogien.

Jeg vil dóg påpeke at jeg ikke automatisk syns "Disney SW = bad", men sequel-trilogien ble rett og slett ikke bra til tross for en (etter min mening) greit bra start.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Jeg likte starten av episode 7, når hun jenta (er ikke akkurat ekspert, nei) som holdt til i en eller annen utkant begynte å vikles inn i plottet, litt sånn "historien gjentar seg", i mytisk-positiv forstand, og så var det så bra musikk også i den sekvensen. Episode 8 husker jeg som skamløs og "klisjéfiserende" gjenbruk av de beste plott-elementene fra tidligere episoder - og episode 9 har jeg ikke sett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal på ferie om par timer og selvsagt elsker Universet å lage krøll og problemer når jeg minst venter det. Telefonen leser ikke SIM-kortet plutselig (ikke noe galt med SIM-kortet) og backup-telefonen har ikke vært brukt på lenge og et hav med oppdatering venter på tur, pluss oppsett av apper som må gjøres. Får noe å gjøre på flyplassen mens venter på flyet da..

Lenke til kommentar

Personlig ser jeg ikke på slike eventyrfilmer som Star Wars. Sikkert fordi jeg ikke er et barn lenger. 

Jeg husker jeg så en del på dette i mine yngre dager. Mest fordi det var den gangen hvor det gikk en serie på TV som het Next Generation med Piccard ett eller annet. Jeg så vel mest på det fordi det ikke var så mye annet å velge i. Dette var da 1985-1990. 

Men i voksen alder kan jeg vel ikke si at disse eventyrfilmene gir meg mye. 

Lenke til kommentar
1 hour ago, Bjerknez said:

Men i voksen alder kan jeg vel ikke si at disse eventyrfilmene gir meg mye. 

De ga meg aldri noe, heller ikke i yngre år - ok, var 25 da det begynte. De få scenene som jeg husker er bare barnslige imho. Små vite prinsesser, rare, nytteløser roboter, lyssabler, helten som kjører high-speed med en Ford Mustang eller hva det var gjennom støvet ørkenen for å rekke starten til romskipet. Nei takk.

Bare grenseløs irriterende å bruke tid på sånt.

Endret av trikola
Lenke til kommentar

Om en setter pris (eller ikke) på sci-fi og fantasy har ikke så mye med alder å gjøre - det er ikke slik at en slutter å verdsette god historiefortelling og gode opplevelser så snart en bikker 20.

Det er naturligvis helt individuelt hva man finner underholdende og ingen kan si at hva en liker er feil eller riktig, men om en avskriver Star Wars, Star Trek, Lord of the Rings etc kun fordi en "er for voksen for eventyr" så gjør en bare seg selv en bjørnetjeneste.

  • Liker 6
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...