Jump to content

^fmj

Medlemmer
 • Content Count

  8520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1007 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

40767 profile views
 1. Somrene i nord blir dårligere og dårligere.
 2. 0 i strøm forrige måned, ikke medregnet nettleie da.
 3. Sikker på at dette ikke er deres versjon av Les Miserables? Der lever Ole, Dole og Doffen som gategutter etc. Det er Donald Pocket nummer 104, Lysestakmysteriet. Donald Pocket 104 That Missing Candelabra
 4. Om du bruker kortet i en butikk og en minibank og begge transaksjonene blir prosessert samme dag vil det vel bli likt? Jeg vet ikke om VISA endrer kursen flere ganger om dagen. VISA setter sin egen vekslingskurs, ikke velg kursen til butikken. Valutapåslaget får du uansett, det kan også være et gebyr knyttet til selve minibanken, vær obs på det. Det beste vil nå jeg si er å dra kortet, å gå rundt med mye kontanter kan være uheldig. Ha alltid med et ekstra kort.
 5. YX Visa gir deg 100 rabatt på strømming per måned.
 6. Sett opp en liste med argumetner for / mot. Tenk også worst case scenario.
 7. Det vil variere. Norwegian tar ingen gebyrer ved minibankuttak i utlandet i lokal valuta, det er heller ikke renter fra uttaksdato. Men ikke ta ut penger i Norge, da blir det både gebyr og renter fra uttaksdato. Norwegian er sånn sett gunstig, enda gunstigere er Revolut da kommer du deg unna valutapåslaget. Send meg gjerne PM om du vil vite mer om Revolut.
 8. Jeg hadde nylig en sak med posten, de slettet kravet da jeg sendte dem kvittering med VOEC-nummer. De kunne ikke godta kun VOEC-nummer, det måtte være en kvittering med varens verdi etc. Denne kvitteringen finner man hos Ebay om man går inn på sin bruker, antar Aliexpress også tilbyr dette, men jeg har ikke hatt problemer der foreløpig. Virker som du ikke har fått korrekt hjelp i dette tilfellet.
 9. Selger må merke riktig, du skriver du betalte moms, men betalte du også tollsatsen? Du skal ikke betale dobbelt, om du kontakter posten fikser de dette, men de trenger kvittering med VOEC-nummer. Importkalkulator
 10. Ingen tvinger deg til å bo i dette landet, kan jo flyttet til et land med billig røyk og dårlig helsevesen og se hvor bra det går.
 11. Dette varierer, med Prime fungerer det fint med norsk abonnement og VPN for å få US-innhold.
×
×
 • Create New...