Jump to content

^fmj

Medlemmer
 • Content Count

  7953
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

612 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31957 profile views
 1. Det korte svaret er ja. Både manuelt og automatisk. Jeg sa vel ikke i klartekst at de er mine.
 2. Testet på to ulike telefoner. Samsung S20+ og Huawei Honor 6. Jeg forsøker å legge til en online.no-konto i Outlook-appen, får feilmelding om at pålogging til SMTP-mislykkes og at jeg må sjekke innstillingene. Det snodige: Har to online.no-kontoer, den ene fungerer helt fint i Outlook, innstillingene er naturlig nok de samme. Jeg har snakket med Telenor, flere stykker og de skjønte heller ikke noe. Online.no-kontoen som ikke fungerer i Outlook fungerer fint i Gmail-appen og på PCen. Jeg kan selvsagt bruke en annen app, men irriterende å ikke finne ut hvorfor det ikke fungerer.
 3. En bekjent bruker Onedrive, han har lastet opp noen eldre .doc filer, ved første åpning blir den aktuelle filen konvertert til docx (ooxml). Det gjør ingenting, men etter konvertering er det ikke lenger mulig å åpne filen. Dette gjelder både på PC og mobil. PCen kjører Windows 10 og ellers oppdatert, mobil er Samsung S20 Plus. Jeg har testet samme fil hos meg og har ingen problemer etter konvertering.
 4. Vær obs på at en PSU er farlig selv om den ikke er tilkoblet med støpsel og påslått.
 5. Ekstremt billig den første straffen, burde vel ikke vært gitt?
 6. Bil A har skylden, Gjensidige NAF: Bil A har skylden. Vegdirektoratet: Feil, bil B har skylden
 7. Vært en del styr rundt PIA, ansettelse av Mark Karpelès og oppkjøp av Kape Technologies som ikke akkurat har et plettfritt rykte. Malwaretips, Kape Technologies
 8. Noe slikt kanskje, avløpsrenser. Hvor mye er mye? Vakuumpumpe / sugekopp. En god dæsj med Zalo, dette må stå en stund. Zalo er svært effektivt på mindre forstoppelser.
 9. Lage et image av disken med Macrium Reflect, under mount huker du av for tilgang til alle filer. Du kan også ta eierskap selv gjennom menyer i Windows, kan være at det er litt forvirrende om man ikke har gjort det tidligere. Finner mange guider om man søker. Annen løsning, legger til valg om eierskap i menyen man får om man høyreklikker på en mappe eller fil.
 10. Prøv her. Det står for øvrig: Nå kan noen kunder ha problemer med betaling og håndtering av pakker. Vi undersøker.
 11. Fått anledning til å sende den inn, men kommer selvsagt opplysninger om diverse gebyrer om reklamasjonen blir avslått. Noen som har erfaring med en lignende sak?
 12. Kan man reklamere på burn-in? Det er alle ikonene som vises som rosa i bakgrunnen på for eksempel hvit bakgrunn i nettleseren.
 13. Banan får mye kjeft av Birger Svihus, det er greit at den inneholder mye sukker og man bør selvsagt ikke overdrive inntaket og tro at det er sunt. Men om man har et usunt kosthold i utgangspunktet vil jeg tro at det ikke er den ene bananen man skal kutte først. Kan jo slå et slag for havregrøt med variert frukt, husk at all tørket frukt er sukkerbomber. Müsli ville jeg ikke karakterisert som slankekost på grunn av kaloriinnholdet, sunt er det selvsagt om man velger rett type.
 14. Du latterliggjorde påstanden om 2500 liter olje og det er da naturlig å ta ditt utsagn om at 0,1-20 liter hydraulikkolje som et eksempel på noe som er mer innenfor normalen. Jeg ser at tallet 2500 liter er et tall som går igjen som du sier og at det er lite nyansert fordi ulike turbiner har ulike spesifikasjoner. Men totalt etter hva jeg kan se er alle turbiner av cirka "Fosen-størrelse" avhengig av en betydelig mengde med olje (ulike typer, mengder, i toppen etc.). Det ser ut som at for Fosen sin del er cirka 2500 liter ikke et dårlig anslag. Nå vet jeg ikke om alle turbinene i dette prosjektet er identiske? Eksakte tall bør være mulig å få ved henvendelse skulle jeg tro. Kom tilfeldigvis over to ulykker, en i Ersträsk utenfor Piteå og en i Thailand. Oljeaspektet er interessant, spesielt i forhold til fornybarhetsargumentet. Eldre data om oljebehov. "It is projected that Castrol will deliver in excess of 1.5 million liters a year under this deal. The agreement follows the full product approval for global use, which came after a three-year trial." Og det er bare for Vestas Wind Systems, i dag må det tallet være markant høyere.
 15. Du må gjerne svare på spørsmålet mitt, hvordan er disse turbinene med 0,1 liter hydraulikkolje sammenlignbare med de som er satt opp på Fosen? Nå var det vel ikke din påstand om 0,1-20 liter hydraulikkolje jeg siktet til med tanke på bruken av fake news. Hvis det hadde vært fake news ville jeg blitt svært bekymret for arbeidsplassen din.
×
×
 • Create New...