Jump to content

^fmj

Medlemmer
 • Content Count

  8198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

760 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32869 profile views
 1. Har du forsøkt å oppdatere via denne siden? Alltid lurt med backup. Du kan også forsøke sfc /scannow i ledetekst med adminrettigheter. Og DISM
 2. Ja, eldre flatskjerm med HDMI, antar at de har brukt både SCART og HDMI. For å være 100% sikker må jeg spørre.
 3. Ja, på en mye eldre TV (flatskjerm). Vet den har vært brukt med SCART, antar at de også har brukt HDMI, må spørre for å være sikker.
 4. Ja, satte dekoderen tilbake til fabrikkinnstillinger. Jeg fant ikke noen enchanced mode, men en HDMI-innstilling som stod på auto der man kunne sette den til HDMI 2.0, lurer på om det kan være samme?
 5. Takk for svar. Sparsomt med lydinnstillinger på dekoderen.
 6. Nei, arc på HDMI1, source på HDMI2 og ingenting på HDMI3.
 7. Var hos noen bekjente som midlertidig må bruke en svært gammel dekoder fra Canal Digital. HD 106-S Denne har vært brukt på et gammelt TV med scart uten problemer. Men tilkoblet deres nyinnkjøpte TV fra TCL med HDMI fikk vi kun bilde og ingen lyd. TCL Jeg har ikke kjempegod greie på lyd, men forsøkte å endre på de innstillingene som var tilgjengelig uten hell. Kan det være aldersforskjellen på utstyret som ikke harmonerer, i så fall hva? Det hadde vært interessant å vite. Video - lydinnstillinger TV TVen fungerer uten problemer med en nyere dekoder (OnePlace).
 8. Selg Pogba, gjør ingenting med en spiller som ikke er tilstede 100%. Tror vi blir bedre uten han.
 9. Spør kommunen om å få satt opp en egen dunk.
 10. Det er ikke greit, ingen garanti for at den posen ikke sprekker eller er delvis tilgriset. Har man hund må man da klare å ta hånd om bæsjen uten å ta seg til rette på annen persons eiendom.
 11. Sucharit Bhakdi (สุจริต ภักดี [sut̚˨˩.t͡ɕa˨˩.rit̚˨˩ pʰak̚˦˥.diː˧]; born Sucharit Punyaratabandhu, สุจริต บุณยรัตพันธุ์, 1 November 1946, in Washington, D.C.) is a retired Thai-German microbiologist.[1] In 2020 and 2021 Bhakdi became a prominent source of misinformation about the COVID-19 pandemic, claiming that the pandemic was "fake" and that COVID-19 vaccines were going to decimate the world's population. Wiki Flere av påstandene til den belgiske virologen Geert Vanden Bossche henger ikke på greip, ifølge vaksineforskere. Faktisk.no
 12. Helsenorge Du er fullvaksinert når du har: fått 2 vaksinedoser, og det har gått over 1 uke siden du fikk den siste dosen. har fått vaksine med éndose-vaksine, med virkning fra 3 uker etter vaksinasjonen. gjennomgått covid-19 og har fått 1 dose med koronavaksine for over en uke siden. Du kan ikke få vaksinedosen før 3 uker etter du tok testen som var positiv. fått 1 vaksinedose og etter 3 uker tester positivt på en koronatest. Du er da fullvaksinert når du er ferdig med isoleringen. Syns Helsenorge er bedre enn FHI og det som står på Helsenorge skal være det som gjelder selv om det står noe annet hos FHI.
 13. ^fmj

  Skremmende nabo

  Det er jo ingen restriksjoner slik som det er med hund, hvordan de herjer er kommet godt frem i denne tråden. Om man gjør noen søk finner man fort mange innlegg av personer som er svært plaget. I første rekke dreier dette seg om ødeleggelser i blomsterbed, grønnsakshage, bæsjing og urinering etc.
×
×
 • Create New...