Jump to content

^fmj

Medlemmer
 • Content Count

  7902
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

591 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31799 profile views
 1. Wilfa Den lager skrapelyder under drift, har åpnet den og mekanismen som spinner og driver vispene er såvidt borti noe. Jeg er usikker på hva, tror det er tape som ligger rundt en spole. Spolen ligger EKSTREMT tett på mekanismen som spinner. Mikseren fungerer helt fint og lyden kommer og går, jeg har ikke tatt sjansen på å demontere den helt da jeg ikke er helt komfortabel med det. Noen som vet om det er komponenter som er potensielt farlige i en håndmikser når den ikke er tilkoblet strøm?
 2. Installasjonskostnader antar jeg kan variere mye, men et engangsbeløp som er noen få tusen er overkommelig for mange. Jeg fikk gratis oppkobling, det går begge veier. Mobilt kan helt sikkert være et bedre alternativ for enkelte på samme vis som at fiber vil være et bedre alternativ for andre.
 3. Nå kan det hende at dette har vært poengtert tidligere, men pris er ikke et godt argument. Kan trådstarter dokumentere at det blir dobbelt så dyrt med fiber, det kan jeg ikke forstå. Telenor 20 koster 499 per måned + 150 kroner i linjeleie, prisøkning på 20 kroner fra 1. juli, altså 669 kroner per måned. Det er 10 kroner mindre enn det jeg betaler for fiber i dag (100/100). Billigste fiberabonnement hos Telenor koster 639 / 659 kroner, altså 10 kroner billigere. De andre leverandørene av ADSL / VDSL jeg sjekket kostet nesten det samme. Om du ikke har behov for høy hastighet må et mobilabonnement med ubegrenset data og ekstra SIM være midt i blinken.
 4. Jeg har en eldre PC, gammelt skjermkort, Ati Radeon 4850, alt har fungert fint lenge. Jeg har fått den siste Windows 10-oppdateringen 2004 + noen mindre oppdateringer etter det. Alt fungerte fint, jeg var ute en tur og PCen gikk i hvilemodus. Etter å ha vekket den var teksten uklar og jeg får opp "autojustering låst" på skjermen, PCen brukte veldig lang tid på å våkne. Film på TV2 Sumo er helt normal, clearType er aktivert, kantutjevning og slikt er slått på. Har forsøkt å koble fra strøm, fikk etter mye om og men lagt inn Catalyst 13.1 Legacy uten at det hjalp, har kjørt med driveren som Windows finner automatisk. Windows utforsker hengte seg også opp, men virker å være stabil nå. Thumbnails på bilder og slikt ble ikke lastet inn, "denne PCen" klarte ikke å laste inn listen med harddiskene.
 5. Jeg ville kalt det for en skjærende lyd, ville blitt meget irriterende i lengden. Ikke ulikt coil whine så kanskje, men tror ikke det.
 6. Om noen andre skulle komme over denne tråden. Maskin mottatt og den går i retur, viften laget en meget irriterende lyd i tillegg til normal viftestøy.
 7. Før 1. april, men har fått annet bestilt etter 1. april også. Riktignok ikke fra Aliexpress, men det burde ikke være relevant.
 8. Fikk to pakker i dag, ingen gebyrer eller moms. Småting fra Aliexpress.
 9. Takk for svar alle. Da er den bestilt. Jeg syns jo at det virker som mye for pengene, spent på hvor solid den er.
 10. Det er justert litt, de har overfakturert.
 11. HP Pavilion 14-ce0807no Har lest testen til tek. Budsjettet er maks 3000-3500 kroner. Innser at valgmulighetene er svært begrenset. Alternativ Lenovo Ideapad 530s
 12. Takk. Da er det noe feil. 11,2 øre i strømpris på de siste to regningene, som er det samme som energileddet.
 13. Tror det er feil IGJEN, noen som kan oppgi sin spotpris for mai? Jeg stusser litt på mottatt regning, kjekt med en sammenligning. Tenker på spotpris uten påslag.
×
×
 • Create New...