Jump to content

^fmj

Medlemmer
 • Content Count

  7815
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

566 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31429 profile views
 1. Ikke kast den på havet! Feilsorterte batteri som eksploderer på søppelanlegg. Ta kontakt med lokal gjenvinningsstasjon.
 2. Litt festlig at de kaller det for ADSL på sitt bestillingsskjema. Her må du nok kontakte leverandøren og spørre hva du kan forvente.
 3. Har nylig oppgradert to PCer fra Windows 7 med Media Creation Tool, med valget behold ingen filer eller apper. Det fungerte helt fint og fikk aktivert Windows 10. Har også nylig oppgradert en PC med Windows 8.1, med valget behold filer og apper. Det fungerte også helt fint.
 4. ^fmj

  Gul pizza

  Hollandaise på stekt pizza fungerer sikkert helt ypperlig i kombinasjon med rett topping.
 5. Posten har såkalt tollagerkostnad som beleilig nok er identiske med gebyret for forenklet fortolling. Tollagerkostnad
 6. Strim som driftes av RiksTV vil jeg anta fungerer like godt som RiksTV sitt eget nett-TV-tilbud. Ser de har skrudd opp prisen litt, men det er likevel et brukbart tilbud sammenlignet med mye annet.
 7. Hva er vitsen med varer som ikke er tilgjengelig på nett og som ikke kan kjøpes med klikk og hent?
 8. Jeg kjøpte et nytt batteri til en Samsung Tab 4, lurte på om loddepunktene ser ok ut (sikkerhetsmessig)? Syns det ser litt amatørmessig ut i forhold til det batteriet som stod montert (nederste bilde). Holder på med testing nå og foreløpig fungerer nettbrettet normalt.
 9. Kan det ha sammenheng med: Bruk vil være avgrenset til installasjonsadressen, og tjenesten vil ikke fungere andre steder enn der du bor.
 10. Norwegian for bruk i utlandet. Det vil være meget synd og irriterende. Takk for info.
 11. https://batterionline.no/batteri-til-bl-a-cat-s60-kompatibelt Noe slikt er kanskje tryggere.
 12. Hvilket kredittkort er det beste å betale ferieturen med? Kjære kunde. Rabattprogrammet med valgfrie rabatter avvikles fra og med 01. desember 2019. VIP credit card, typisk, er vel ikke lenge før YX Visa også legger ned.
×
×
 • Create New...