Jump to content

^fmj

Medlemmer
 • Content Count

  7806
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

563 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31325 profile views
 1. Norwegian for bruk i utlandet. Det vil være meget synd og irriterende. Takk for info.
 2. https://batterionline.no/batteri-til-bl-a-cat-s60-kompatibelt Noe slikt er kanskje tryggere.
 3. Hvilket kredittkort er det beste å betale ferieturen med? Kjære kunde. Rabattprogrammet med valgfrie rabatter avvikles fra og med 01. desember 2019. VIP credit card, typisk, er vel ikke lenge før YX Visa også legger ned.
 4. Er dette riktig abonnement? Bestiller dere på nettsiden eller må man bestille en annen plass for å få det sendt til Norge? Bestillingsside, ingen valg for land.
 5. Er nå på Onecall prøvekjøp og det fungerer helt fint. Vært morsomt å vite hva som er så spesielt med SIM-kortene fra Happybytes.
 6. Huawei P20 Pro Elkjøp 3 333 kroner, uslåelig?
 7. Om noen er på utkikk etter billige TWS ørepropper, jeg har nå bedrevet research i noen timer og har landet på Tronsmart Spunky Beat. De er i alle fall et bra kjøp, om det er det BESTE kjøpet? Det tør jeg ikke garantere, men i mylderet av TWSer på Aliexpress er de en av de bedre. Anbefalt offical store til Tronsmart på Aliexpress, nyeste versjon med volumstyring ++. Litt billigere hos Geekbuying, men vet ikke om de har volumstyring. Link
 8. Svosj Kan spare noen kroner og få litt økt fleksibiltet med Svosj.
 9. Noen som vet hvor man kan få kjøpt dette med norsk bankkort? Jeg ser at det er tilbydere på Ebay, men hadde i første omgang lyst til å kjøpe fra en offisiell kanal. Ønsker et kort på 10USD, laveste Amazon har er 25USD, Best Buy kansellerte bestillingen min, andre steder får jeg ikke gjennomført kjøpet på grunn av geografisk plassering.
 10. ^fmj

  D-vitamin (eller tran?)

  Gulrot er ingen kilde til D-vitamin. Par år siden (?) ble det mulig å kjøpe D-vitamin-tabletter reseptfritt med en styrke som ikke er helt latterlig lav. Nå er grensen 80mcg, dette tilsvarer 3200 IU. Kostnadsmessig får du mye mer D-vitamin per krone om du kjøper tabletter, enda mer om du bestiller fra utlandet.
 11. Har gitt opp, fått testet SIM fra Onecall og det fungerte, blir bytte til annen operatør.
 12. Min tante har en eldre Sony Ericsson W995. Byttet til Happybytes fra ice, men når det nye SIM-kortet er montert booter ikke telefonen, på skjermen dukker det opp lysglimt med jevne mellomrom. Jeg får Sony Ericcson-logoen i begynnelsen, men etterpå er det stopp. Alt fungerer normalt med SIM-kortet fra ice. Happybytes har ingen løsning, SIM-kortet fra Happybytes er testet i en Doro-telefon som er av eldre årgang og der fungerer det.
×
×
 • Create New...