Gå til innhold

Valmeth

Medlemmer
  • Innlegg

    275
  • Ble med

Alt skrevet av Valmeth

  1. Slike nettsider altså.. Peak-internett er vel alt jeg har å si The Big Bob List
  2. Kjøpte mine på Kjell & co. Hellberg Xstream MP TS den butikken er på senteret, rett ved polet.
  3. Jeg har også surmult om dette tidligere. Jeg bruker for det meste Google, men det er egentlig i mangel på noe bedre (?), "det minst dårlige" kan man kalle det. For lenge siden kunne jeg søke på en halv setning jeg husket å ha lest på et eller annet obskurt forum, og selvsagt fikk jeg treff. Funker vel sånn halvvegs å søke på spesifikk side om man husker hvilken 😕 I dag er alt bare (enormt dårlig) reklame. Et søk etter "hvordan gjør man X" ender bare opp med fullt av hysteriske linker til KJØP X!!!!! SUPERBILLIG SISTESJANSEFÅPENGENEDINEELLERSTARVIMORADI!!!!! Kanskje bare meg, men jeg synes det er utrolig at folk biter på slik reklame. Kjøpe noe drit man ikke trenger fordi "det haster"?
  4. Hva slags "korrosivt miljø" er det snakk om? Jeg har de øreklokkene på bilde, anskaffet for en uke siden så har ikke prøvd dem ut så lenge ennå. Kjøpte dem både fordi jeg ikke har behov for dab og derfor ikke vil betale mer for det, og flere bekjente i støyende yrker har vist hva de er gode for når vi snakker i tlf Lydkvalitet er ikke det helt råeste men synes ikke de er dårligere enn Peltor sine, som koster over det dobbelte. Volum får man heller ikke farlig høyt opp synes jeg men de demper godt, så ingen problem med støy fra omgivelsene. Fungerer som nevnt godt å snakke i tlf mens det støyer, imponerende god demping og folk tror jeg aldri er på jobb lenger.. Batteritid oppgitt til 80 timer, veldig godt å bare måtte lade en gang i blant
  5. Bruktbil til salgs: Toyota HiAce - 2010 - Hvit - 117 Hk - Kasse | FINN.no Denne så jo veldig bra ut. Sjelden trøbbel med disse heller.
  6. Dette skjønte jeg ikke en millimeter av...
  7. Jeg høyner med Honda fra 80-tallet. Prisen på nye er ikke videre hyggelig, men kommer til å bli ny bensin-Honda hos meg når (om?) gamlingen takker av. Batteridrift er ikke noe særlig om det kan gå lang tid mellom hver slått og graset blir langt og tjukt. Elektrisk er sikkert sterke, driftssikre og greie men så er det denne ledningen som må være med rundt. Hondaen er ikke gal på forbruket selv om jeg av og til bruker den litt vel hardt. Starter på første drag etter å ha stått over vinteren med E10 på tanken. Velvillig og medgjørlig, skulle noe gå galt får man deler til den selv om den er ca 35 år gammel. Jeg er ikke sponset av Honda altså, men denne gamle røysa imponerer meg.
  8. Hun kjeder seg så du må holde henne opptatt med noe som er mer moro enn å følge med på naboen. Lek med hunden eller tren noe mens den blir distrahert av andre. Er den kontaktbar når naboen er ute? Gjem noe snop rundt i hagen som hunden skal finne. Snusing er blytungt for dem så kanskje naboen ikke er så interessant etter en god "treningsøkt". Kan også anbefale hver sin Kong til hundene og fyll med Vom-pølse f.eks. De må jobbe litt for å få ut alt av dem.
  9. I kveld f.eks; at både kyra og kalven dør, dersom jeg hadde tenkt "kl8, ferdig på jobb, ikke mitt problem!".
  10. For å slippe vakt 24/7 året rundt? Ja om det lar seg gjøre For min del er det selvvalgt så synes det er ok
  11. Hva er riktig om koniske hjullager? Slik jeg har lært, og gjort før, har jeg skrudd mutteren til for hånd pluss litt til så hjulet går tungt rundt og deretter løsnet til det går lett igjen. Aldri hatt noe problemer med det. På tilhengeren min byttet jeg nylig bremser og hadde da besøk av en kompis som er bilmekaniker. Han brukte latmannsarm og reiv til alt han greide, noe jeg reagerte på og var svært skeptisk til. Men han mente at sånn skulle det være, dra til alt du er kar for, så slipp opp til hjulet går lett. Jeg liker ikke å lære fagfolk å gjøre jobben sin så jeg tenkte at da stemmer vel dette. Så hadde jeg første tur med hengeren i går, 25 km hver vei uten ulyder og den virker å være grei. Når jeg parkerer hengeren kjenner jeg på navkoppene og de var gode og varme. Tar de av og "fett" kommer rennende... Noe står jo ikke rett til.
  12. Jeg vet ikke hvor skjøre Briggs er, men noen motorer sliter med hjemmelagd madrass-filter. Ser stålull er nevnt, jeg brukte en slik en gang som nødløsning. Ha på litt olje om det støver fælt.
  13. Litt følsomt tema, men jeg har også lurt på hva som er praksis når det legges ut selvmordstråder. Følger moderator opp brukeren på noe vis, prøver å få kontakt og snakke med vedkommende? For å bare legge ut en liste med tlf-nummer tviler jeg på har noen effekt. Ofte har de prøvd å ta kontakt med div hjelpeinstanser flere ganger uten at de føler de får noe hjelp. De som er så langt nede gidder ikke å ringe, de venter snarere på å bli ringt.
  14. Lol, er du selgeren 16gb DDR3, 6-kjerne prosessor og ssd var NASA-spec for 15 år siden så ro ned litt.. PCen min er kanskje ræva til tunge CAD programmer når man skal simulere tusenvis bevegelige deler, men til å surfe på nett holder den i noen år til håper jeg. Retro-maskiner er etter min definisjon ikke i stand til å kjøre Win10.
  15. Retro Gaming Beast | FINN torget "retro"???? Denne tror jeg er sprekere enn PCen jeg jeg skriver dette innlegget med... Som er ca 5 år gammel 🤷‍♂️ Hvor går grensa for "retro"? Skjerp deg.. Retro = beige farge, diskettstasjon og reset-knapp. Som et absolutt minimum.
  16. Amerikansk, helt sant! I tawk like i'm sængi'n 😃
  17. Nå er min også tatt fram og fått være ut i sola litt før det begynner å snø igjen For et mareritt å starte, hadde glemt helt vekk at det siste jeg gjorde før vinteren var å kjøre tom for bensin, og fikk på en skvett 95 den har stått med hele vinteren. Noe livstegn kom ikke på tale før jeg drenerte forgasserne, og det som kom ut så ikke ut som bensin en gang, så at den var vrang skjønner jeg godt. Neste høst skal jeg gjøre alvor av vinterlagringen og tanke opp med alkylat. Må ha en service på den før jeg kjører noe særlig. Aner ikke når verken olje eller plugger ble tatt sist.
  18. Angående P-brems på disse, bruk et 9v batteri med noen ledningsstubber rett på kontakten for å kjøre inn stemplene bak.
  19. Isopropanol selvfølgelig, hjertelig! Fikk pirket ut så mye jeg turte og blåste litt, så tok den lading. Høytaler og mikrofon har visst også klart seg så den slapp med skrekken.
  20. Kan det nytte? Da trenger jeg hvertfall hjelp for å unngå umiddelbart avslag. Den nærmer seg vel et år og fungerer ellers som vanlig. Ny tlf er egentlig noe av det verste jeg vet, så hadde håpt jeg kunne redde den
  21. Prøver her siden det ikke er verd en egen tråd. Jeg har greid å fylle både mik, høytaler og ladekontakten på min Iphone med maskinfett... Hvordan får jeg det vekk? Bremserens er nok ingen vinner her.
  22. Kan ikke huske om det holdt å bytte spenningsregulator, eller om man måtte ha ladespole også. Gjorde dette på en MT5 for å kunne bruke H4 pærer, tok deler fra MTX. Mulig det er samme ladespole og regulator på alle 80-talls Honda?
  23. For ikke å snakke om motoren. Normalt er vel ei "sløyfe" med kjøleribber på undersida av bakvogna? Mange vannavkjølte scootere har ikke radiator en gang.
  24. Gidder du å lese det jeg har skrevet tidligere i tråden? Kan evt forklare grundigere om det trengs..
×
×
  • Opprett ny...