Gå til innhold

Valmeth

Medlemmer
 • Innlegg

  45
 • Ble med

Nylige profilbesøk

1 175 profilvisninger

Valmeth sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kanskje blir det comeback for "lastebussene" som var vanlige ute på ubygda i gamle dager? Halve kjøretøyet bygd som buss, andre halvparten skap med lift.
 2. Galet hvor langt håret ble plutselig
 3. I fjor var jeg på jobb over 40 helger, juni - september fri 3. hver søndag med unntak av 14 dager ferie. Dersom jeg kan tjene mer på å kjøre buss enn jeg gjør nå, og "alle" bussjåfører sier opp tar jeg kjøretimer klasse D med en gang Og så turbuss, virker som en trivelig jobb
 4. Fortrinnsvis eldre bensinmotor uten turbo, egr og slikt. Men bensin foran diesel uansett hvis man ikke kjører mye eller drar tungt.
 5. Stilig. Hvor mange ganger kan batteriet lades med slik effekt før det er utslitt? 2-3?
 6. Er det noen andre "gamlinger" som kan hjelpe meg? Driver og skrur litt på nostalgi-PCen. Hvilken LGA775 prosessor var den sprekeste man fikk (som Intel 945P klarer av)? Vil en P4 3.8 være "bedre" enn en tokjernet med lavere frekvens? Og drar evt sistnevnte betydelig mer strøm? Er en mannsalder siden jeg holdt på med dette og sliter med å finne det jeg trenger på nett.
 7. Dette er jo slitedeler.. Diverse understellsdeler er helt normalt at man bytter ved hver kontroll om man ikke bare kjører i byen eller motorvei. At den ryker fælt kan være noe så enkelt som tett luftfilter EU-godkjent betyr bare at bilen for øyeblikket ikke er livsfarlig å kjøre med.
 8. Driver og skrur litt som hobby så kjøper litt batterier i blant. Biltema var i allefall veldig ustabilt før men synes de har blitt bedre. Har kjøpt batterier som ble dårlige etter svært kort tid, men de har jo god garanti så har alltid fått nytt. Hør med en hogger? Mange virker å kjøpe nytt batteri som det siste de gjør før de kaster bilen.. Jeg ga 300,- for et nesten nytt 74 amp Bosch batteri, virker bra nå 4 år senere.
 9. Hva skal diskuteres? Lei av å være aleine? Ut å treff folk.
 10. Niks. Men siden du nevner at girstanga virker løs holder jeg en knapp på at en splint eller noe i overføringa har løsnet. Nå vet ikke jeg hvordan overføringa ser ut på Vivaro eller hvor god/dårlig plass det er, men sannsynligvis ikke noen dyr reparasjon om så er tilfellet. Jeg opplevde dette selv på en Golf 3 en gang, fant noe ståltråd i døra jeg kunne bruke som splint og fiksa det langs vegen på <10 min
 11. Det er ikke ulovlig å trimme mopeder eller mopedbiler her i landet. Så lenge TS ikke har skrevet at bilen skal brukes på offentlig veg, er det bare en antagelse at vedkommende kommer til å bryte loven..
 12. Her var det mye OT... Dersom denne har reimdrift kan du jo se om den har denne berømte ringen / hylsa mellom reimskivene i variatoren og evt ta den bort. Utgjør derimot ingenting på akselerasjon. Mer hk i motor koster derimot. Er vel Z482 motor, bla brukt i plenklippere av modell større, og tviler på pumpa kan oppjusteres så mye. Ny større pumpe (om det er å oppdrive) og større dyser ++ Glem det.
 13. ... fordi du ikke henger på gymmen? Etter at jeg begynte å trene har jeg fått mange veltrente venner. Veltrente folk er faktisk veldig trivelige! Uansett hva du gjør på gymmen motiverer de deg, klarer du det ikke i dag, sier de at du klarer det neste gang
 14. Jeg er helt enig i det. Det som foregår nå skulle aldri skjedd. Men dersom strømsparing "plutselig" er så fryktelig viktig kunne dette vært fornuftig tidligere.
×
×
 • Opprett ny...