Jump to content

Zork

Medlemmer
 • Content Count

  3104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Zork last won the day on March 15 2019

Zork had the most liked content!

Community Reputation

4314 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19300 profile views
 1. Vet ikke med Nintendo, en en moviebox fikk en leie uten depositum - mener den kostet 40 kroner døgnet i leie.
 2. Ser ikke helt poenget med å poste denne her..? To republikanske Trump-fanboys som småprater seg i mellom? Koselig for dem, men spesielt stor verdi for noen andre har det vel ikke?
 3. Amerikanere er, absurd nok, indoktrinert til å støtte opp om presidenten under krisesituasjoner - det er derfor presidenter starter (eller blir beskyldt for å forsøke å starte) kriger når det nærmer seg valg. De får dermed som regel mer støtte under kriser, uansett hvor elendig jobb de faktisk gjør under dem.
 4. Jeg tror Sverige har valgt en dårlig plan her, men den er likefullt verdifull fordi den vil gi oss kunnskap som kan benyttes i fremtidige scenarioer. Ingen har fasiten i denne situasjonen og det å forsøke ulike ting nå vil gi oss verdifulle data til senere utrbrudd. Jeg skjønner overhodet ikke hva Sverige tenker på og hvordan det å overbelaste helsesystemet (ikke bare med koronasyke men med alle andre som også trenger hjelp for andre sykdommer/skader) på en gang skal være en god plan, men det er mulig vi skal være glade for at noen forsøker seg på det som virker som en helt vill plan i forskningens navn. Jeg klarer allikevel ikke å prise Sverige for at de "tar en for laget" ved å kjøre et så høyt spill i en sånn situasjon. Uansett er en vesentlig forskjell mellom det Sverige gjør og det Trump holder på med er at Sverige forholder seg til en gruppe fagfolk (hvor mye en enn måtte stille spørsmål ved deres logikk) og ikke baserer seg på magefølelsen til en enkelt, totalt ukvalifisert, "Store Leder" som i egne øyne mener å være et gudegitt geni som har svar på alt uansett hva spørsmålet måtte være.
 5. Trump har naturligvis ikke bruk for noen 'playbooks' - han er et stabilt geni som er ekspert på alle mulige situasjoner som kan oppstå og vet instinktivt hva som er den korrekte handlingen og når den skal foretas.
 6. Hvorfor må de huske det? Ville et seriøst firma som ga ut en mobil på nivå med en førstegenerasjons iphone i dag blitt unnskyldt med "man må huske hvor dårlig iphone var de første årene"? Finnes ingen unnskyldning for en så stor aktør som Epic når det gjelder dette - det er ikke som om de trenger gå gjennom alt Steam gikk gjennom med prøving, feiling, nytenking og 15+ år gammel teknologi - dette har tiden, Steam og andre lagt helt greit til rette for. Det går kun på viljen.
 7. De siste ukers hendelser har fått meg til å reflektere over hva som virkelig betyr noe her i verden. Jeg mener ikke å trivialisere korona og de konsekvenser den får for de som er direkte berørt og samfunnet som helhet, men jeg føler det allerede nå er viktig å legge en slagplan om den dagen skulle komme da samfunnet og sivilisasjonen står foran noe som truer dens eksistens. Om den dagen kommer, så vil jeg oppfordre alle til å flokke til Isle of Islay og gjøre det de kan for at Laphroaig kan fortsette å produsere så nært optimalt som mulig. I en slik situasjon så tror jeg vi alle kan være enige om at noe av det viktigste vil være å bevare det ypperste av hva menneskeheten har klart å frembringe gjennom sin historie.
 8. Om man noensinne stemte på Trump så setter man naturtligvis ikke pris på kompetanse. Stemte man Trump så havner man i én av to kategorier - de som ikke har noen anelse om hva "kompetanse" faktisk betyr og ser ut som (og var man så begrenset da, så har man neppe endret seg/skjønt mye mer i løpet av de siste 4 år) og de som stemte Trump til tross for at de skjønte han er en komplett idiot, men vurderte det slik at hans idioti ville fylle på bankkontoen deres og som gir f*** i alt annet enn denne bankkontoen. Man kan si mye om Trump, men han har i det minste aldri lagt skjul på hva han er og/eller hva han står for. Selv om han lyver 24/7 så er han faktisk helt ærlig i den forstand at alle bør skjønne hva han faktisk er og står for. De som stemte på Trump i 2016 har ingen unnskyldning. De hadde tilgang til all den informasjon de kunne få om hvem de stemte på. De siste 3+ år, inkludert Korona, har ikke endret på noe når det gjelder Trump.
 9. Velgerene skal være rimelig idiotiske om de regner det at verden, på et eller annet vis, nå kommer seg gjennom krisen som en seier for Trump. Han tilbrakte store deler av tiden, da det var tydelig for ethvert intelligent menneske at dette burde tas på alvor, med å forsøke å latterliggjøre og bagatellisere det. Tiden etterpå har han brukt på å forklare at han hele tiden skjønte dette ville bli alvorlig og at han er omtrent verdens ledende ekspert på dette viruset. Jeg tror nok verden kommer seg gjennom dette rimelig greit, men intet intelligent menneske vil gir Trump noe av æren for det. Nå gjelder jo uansett ikke slike ting for Trumps fans som villt heier på ham uansett hvor inkompentent han fremstår, så for hans del vil det neppe bety så mye. Demokratene spiller jo også på Trumps lag ved å nok en gang stille en fullstendig håpløs kandidat mot ham, så tipper dette går veien for 4 nye år for Trump.
 10. Dukker nå også opp rapporter om flere senatorer som panikk-solgte aksjer for millioner (og tydeligvis rådet ektefeller/venner til å gjøre det samme) mens de offentlig hevdet alt var greit og at ingen hadde noe å bekymre seg for (sannsynligvis for å holde kursen oppe til de selv fikk solgt det de hadde). https://www.nytimes.com/2020/03/19/us/politics/richard-burr-stocks-sold-coronavirus.html
 11. Stor komikk som vanlig fra kommentatorene på Trumps favorittkanal. For en snau uke siden falt de over hverandre for å fordømme "demokratenes skitne opphausing av korona for å skade Trump". Nå har det muligens trengt inn at det, for en gangs skyld, ikke er demokratene som er hovedproblemet... En fin "then and now"-sammenligning:
 12. Tenkte jeg skulle få med meg noen HBO-serier når jeg nå likevel sitter her stort sett inne (som de fleste andre) så jeg registrerte meg i går kveld og startet med Avenue 5. Skjønte ikke hvorfor kvaliteten var så dårlig på en så ny serie - rotet rundt etter settings for å øke kvalitet men til slutt ga jeg opp og så noen episoder før jeg tok kvelden. I dag konsulterte jeg google for å finne ut hva som var feil, og fant da, blant annet, denne tråden og er rimelig sjokkert over at det ser ut som det rett og slett er slik kvalitet de tilbyr... Det blir neppe fornyelse når den gratis 2-ukersperioden min er over - greit de har en del gode serier, men nokså uaktuelt å betale for å sitte her og føle jeg trenger nye briller hver gang jeg slår på en av deres serier.
 13. Han forfatter vel uansett selv en ny "healthiest president ever with extraordinary strength and stamina"-helseattest og får legen sin til å underskrive det, slik han pleier.
×
×
 • Create New...