Jump to content

Zork

Medlemmer
 • Content Count

  3478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Zork last won the day on March 15 2019

Zork had the most liked content!

Community Reputation

5483 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21246 profile views
 1. https://www.nrk.no/norge/brak-i-parkene-i-oslo-_-over-2000-mennesker-pa-st.-hanshaugen-1.15534827 Det festes hemningsløst i Oslo og de fleste gir f i smittevern. Enda godt resten av landet, innkludert mange i risikosonen, har måttet avgi vaksiner slik at friske ungdommer i Oslo har fått sin dose og kan feste uten å bry seg om bagateller som Covid. Bare å stramme enda mer inn på vaksiner til resten av landet her slik at rubbel og bit av Oslo kan prioriteres - her skal det festes!
 2. Ja, det er jo en absurd situasjon å havne i, så en bør nok ha forståelse for at det ikke er så lett for de som styrer produksjonen heller - men satser på at de får på plass noen retningslinjer etter dette da.
 3. Ser heldigvis ut til å gå bra - selv om det var fryktelig å se på (og jeg var idiot nok til å spole tilbake i sendingen og se det igjen siden jeg ikke fikk det med meg med det samme), så kan det jo vise seg å være positivt at det skjedde der og da. Det var i det minste kvalifisert helsepersonell like ved siden av - om det er et hjerteproblem som ville dukket opp før eller siden uansett, så hadde det vært langt verre om det f.eks dukket opp mens han var på en joggetur alene i skogen. Antar (og håper) det blir et oppgjør når det gjelder hvor mye de viste av situasjonen - greit nok at de zoomer inn helt i starten, men det blir helt håpløst når de gjentatte ganger gjør det de kan for å komme tettest på etter at hjertekompresjon har startet og det er helt tydelig for alle at det er en svært alvorlig situasjon.
 4. Det var jo en vesentlig saksopplysning som kunne ha blitt gitt med det samme da... Bor du i Sverige så må du naturligvis for all del gå på butikk/pol og handle akkurat det du vil - håper du fikk all handelen unnagjort før desperate fullvaksinerte/allerede koronasmittede horder innvaderer i morgen
 5. En viss forståelse kunne jeg hatt om en i det minste plukket med seg en flaske kvalitetswhiskey, men 6 halvlitere...? Nei, nå syns æ møndighedan skulle gribe inn!
 6. Stormer man over grensen i samme time som det blir teknisk lov fordi man bare MÅ handle litt billigere brus, kjøtt og alkohol så trenger man ikke nødvendigvis være en tjukkas eller naver, men en viss stereotypi tilhører man unektelig...
 7. Folk som bare MÅ kjøre til Sverige for å shoppe så snart det er lovlig. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/41yOlo/lange-koeer-ved-svinesund-venter-handlerush-loerdag Tollvesen, politi og politikere har bedt folk om å vente og ta det rolig selv om det nå er lovlig - rådet er fremdeles å unngå unødvendige utenlandsreiser. Vi har hatt denne situasjonen i halvannet år snart, men samme fuckings timen som det er lov, så skal man altså storme grensen for å harryhandle. Er det for mye forlangt at man i det minste sprer det litt utover de neste ukene?
 8. At de (angivelig) har holdt på med det i 16 år betyr ikke at hun har vært klar over det i 16 år.
 9. Det vet vi vel egentlig ikke før de evt blir borte og det er rimelig risikabelt å eksperimentere med sånt. På 50/60-tallet fant Mao ut at spurven spiste for mye frø/korn og befalte en masseutryddelse av spurv for å redde avlingene. Hele Kina ble beordret til å gjøre det de kunne for å drepe og/eller drive vekk spurver. De lykkes men noen år senere viste det seg at uten spurver til å spise opp innsekter så ble hele avlingene (som de mente spurvene ødela) spist opp av gresshopper og andre innsekter og de gikk fra å miste en rimelig ubetydelig del av avlingen til å miste nesten hele. Det var en av faktorene som førte til den store sultkatastrofen i Kina og kostet mange millioner mennesker livet - og drev mange til kanibalisme for å forsøke å overleve. Så... don't fuck with nature.
 10. Nedgang i fødselsraten pr kvinne betyr kun nedgang i fødselsraten dersom antall kvinner var konstant. Når man får stadig får flere kvinner, så får man likefullt en oppgang i antall fødsler.
 11. De prognoser vi (FN) har anslår at vi i 2050 vil ha 9.8 milliarder mennesker og 11.2 milliarder i 2100. Jeg vet ikke hvor du tar tallene for en nedadgående trend i globale fødselsrater fra?
 12. Tusen takk - fungerte strålende det!
 13. En tråd et sted på nettet om vuggesanger minte meg på Trollmors Vuggevise som jeg, og nok veldig mange andre, hørte i sin barndom. Søkte den dermed opp på youtube og fant en fin versjon av Helene Bøksle: Forsøkte så å legge den til i favorittlisten min og får da beskjed om at "This action is turned off for content that is made for children", med en link til https://support.google.com/youtube/answer/9632097?nohelpkit=1&hl=en-GB. Hva i ****** ******* er poenget med det? Skal det beskytte barn at man ikke får legge sanger til i sin favorittliste?
×
×
 • Create New...