Jump to content

Zork

Medlemmer
 • Content Count

  3552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Zork last won the day on March 15 2019

Zork had the most liked content!

Community Reputation

5720 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22470 profile views
 1. NRK legger inn den boksen på alle miljøsakene sine uavhengig om de går direkte på global oppvarming - det er nok basert på hva saken er tagget under for du finner den på eldre saker som er skrevet før den først dukket opp også. Uansett ikke noe journalisten(e) i saken har direkte ansvar for.
 2. Her har du fulgt dårlig med - streiken handler ikke om lønn. Pilotene har til og med tilbudt seg å gå ned i lønn.
 3. Elbilprisene er vel nokså greie? Bruktmarkedet er vel kanskje litt høyt på enkelte modeller, men med en ny bil får man jo mye for pengene om man ser på alt man "sparer" i avgifter og moms i forhold til fossilt. Og legger man til alt man sparer i etterkant på service/reperasjon, drivstoff og avgifter så blir jo regnestykket enda bedre.
 4. Dette er en fullstendig meningsløs påpeking. Det finnes ingen oppegående mennsker som vil si at man ikke går ned i vekt om man forbruker mer kalorier enn man tar inn. Det er naturligvis helt korrekt, og likefullt fullstendig irrelevant for enhver vekt/slanke-debatt. Det er "problemløsing" på linje med å løse samfunnets rusproblemer ved å si "det er jo bare å ikke bruke rusmidler". Teknisk sett helt korrekt, og samtidig fullstendig ubrukelig for enhver applikasjon i den virkelige verden.
 5. Nå er vel ikke veldedighet et tema i denne saken, så den analogien holder ikke helt - men om vi likevel skal følge den, så er det en forskjell på å bare gi 500 kroner til veldedighet og det å gi 500 kroner til veldedighet og samtidig løpe til pressen for at de skal skrive om hvor gavmild og snill du er.
 6. Hva? Nei, det må ingenlunde være lov å kalle dette "ansvarlig og riktig". Det er kun en fullstendig meningsløs symbolhandling fra en kødd som allerede har tjent så mye penger at "avkallet" her betyr null og niks for ham. Hoppet du over delen hvor han fremdeles casher ut 6.5 mill + aksjeutbytte i år? Og da trenger vi ikke engang nevne at han allerede har tjent mer penger enn han, og hans familie, klarer å bruke opp i deres levetid. Dette er ingen person som fortjener at du faller på kne og roper "we're not worthy!".
 7. Dæven for en helt. Inspirert av dette, så sverger jeg å være villig til å gå ned med opptil en 50-lapp i lønn (pr år) om og når bedriften jeg jobber i havner i vanskelige tider.
 8. Usa. Hva feiler det det landet? De har så mye som er ufattelig bra - det er et land jeg elsker på mange vis - og likevel så er de så fullstendig tilbakestående på så mange områder. Det finnes for all del verre land, men det finnes ingen land her i verden som har så gode forutsetninger for å være fantastiske som likevel er så totalt tilbakestående som USA. Jeg klarer bare ikke skjønne hvordan et land som på mange vis leder an når det gjelder utvikling, samtidig er et av de som henger så mye igjen i steinalderen.
 9. Måker er altså ikke overnaturlige vesener. Deres oppførsel er helt naturlig gitt de forutsetningene vi mennesker har gitt dem. Desverre helt i menneskers natur å ikke makte å se sin egen skyld og kjeft og hate på alt og alle andre enn seg selv for ting vi selv har forårsaket også.
 10. Det trenger jo ikke sendes til nettsiden for å holde innholdet. Jeg vil tro/håpe diskusjon.no kun lagrer det lokalt på brukerens maskin inntil en trykker 'submit'.
 11. For all del en stor fan av nostalgi, men med tanke på at man i dag kan få et enormt filmbiliotek for en månedlig betaling av mindre enn hva en måtte betale for å leie 2-3 filmer i ett døgn før i tiden, så ser jeg ikke dette som noe irritasjonsmoment.
 12. Så hva holder Cloud Imperium på med for tiden, kan man spørre seg... og det gjør man jo ofte med tanke på at "spillet" fremdeles er årevis, selv med de mest optimistiske estimater, fra en lansering. Nå holder de på å implementere 'laken-fysikk'... Altså for å sikre at laken og dyner ser ut som de har blitt sovet i etter at spilleren har brukt en seng... https://www.pcgamer.com/uk/star-citizen-is-doing-bedsheet-deformation-physics-now-because-of-course-it-is/ Ja, nei hva skjer i en slik dramatisk situasjon? Jeg kan knapt vente på å få svaret på det og det er betryggende å se at de har fokus på de viktige tingene når de nå jobber seg frem mot release.
 13. Kriseoppslag i media fordi man har funnet et problem med en eller annen dagligvare - toppsak (FANT DETTE I PRIM) på dinside.no akkurat nå: https://dinside.dagbladet.no/bolig/fant-fullt-av-mugg-i-primen/75959138 Vi opplever alle iblant at ting har gått galt med matvarer vi kjøper - men de fleste av oss løper heldigvis ikke til avisene for å påpeke noe så trivielt. Enten så kaster vi det og finner noe annet å spise, eller så tar vi det med tilbake til butikken neste gang vi handler hvor de som regel både beklager og erstatter produktet uten problemer. Så går vi videre med livene våre siden oppegående mennesker naturligvis innser at vi ikke lever i eventyrland hvor alt er perfekt hele tiden og vi forholder oss til det. Jeg vet ikke hva som irriterer mest - om det er drama-queens som løper til aviser/nettsteder for å få slikt slått opp eller om det er aviser/nettsteder som faktisk slår det opp, men f*** så irriterende er det uansett.
 14. Det er jo nettopp poenget - strandsonen blir ikke for oss alle dersom alle får lov å bygge der det skulle passe dem. Da blir strandsonen for de få som har råd til å kjøpe/bygge i de fineste strand/kyst-partiene. Første bildet i saken du selv linker til burde vel hamre hjem hovedpoenget her? Hvor mange "alle" tror du slipper inn der?
 15. Dette ligger på Game Pass for PC som du kan få for 10 kr første måneden (om du ikke har abonnert på det før). Skulle holde i massevis til å spille gjennom dette og mister du interessen før, så er det ikke mye penger tapt.
×
×
 • Create New...