Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Omnia vincit amor skrev (14 timer siden):

Ser at denne ligger ute på Netflix nå. Jeg ble litt overrasket. Hvorfor lage en remake av den serien? Jeg forstår det seriøst ikke 😅

Spoiler

20221228_231720.jpg

 

Det er vel ganske åpenbart for å trekkes et stort marked i Sør-Korea og Asia forøvrig.

Remakes og nyinnspillinger blir laget støtt og stadig. For eksempel kom Full Dekning, den norske versjonen av Perfekte Fremmede tidligere i år. Den er blitt laget i 22 forskjellige land siden 2016. Siden jeg er norsk synes jeg den norske filmen er den morsomste, da handlingen finner sted i en norsk kontekst.

Dubious skrev (13 timer siden):

Hvorfor finne opp noe selv, når en bare kan kopiere det andre har laget?

Jeg ville ikke kalt det en "kopi", det er rettighetseier Netflix som har utviklet Alex Pina sitt konsept på et nytt språk.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
20 hours ago, Omnia vincit amor said:

Så første episode av Manifest og jeg ble bare meeh. Dette var så mediacore som det er mulig.. Tror jeg hopper glatt over denne. 

Ble ferdig med Alice in borderland. Ble kjapp ferdig med den serien 😅 litt kjipt at de ble ferdig med serien etter to sesonger men fy faen om det var to gode sesonger så da slipper vi ihvertfall at det taper seg etter tid da begge sesongene var helt perfekt. Håper folkene bak den serien lager noe nytt. Hadde faktisk vært dødskult om de lagde en serie basert på Batle Royal. Vi har jo filmene men synes i grunnen bare den første er verd å se.

Ble akkurat ferdig med Alice in borderland no eg og. Dette var en serie som sitter dypt i meg, og eg pleier automatisk gi slike serier/filmer en 10er, for det er akkurat det eg ønsker film og serier skal gi meg. Personlig, så likte eg denne bedre enn Squid Games, selv om den var veldig god den og.
Håper dette fortsetter, at vi får sånne godbiter fra asia.

Lenke til kommentar

 

On 12/28/2022 at 11:21 PM, Omnia vincit amor said:

Ser at denne ligger ute på Netflix nå. Jeg ble litt overrasket. Hvorfor lage en remake av den serien? Jeg forstår det seriøst ikke 😅

 

Er både en remake og en oppfølger av Money Heist - ergo, de kan spille videre på handlingene fra originalserien hvis de velger å gjøre det. 

Money Heist: Korea er veldig mye det samme, men er interesant nok likevel med sitt fokus på hvordan serien er satt flere år etter originale serien og under et forent Korea (med Nord og Sør nå sammen). Det er på en måte gode politiske tanker med i serien om hvordan det kapitaliske systemet i landet er dårlig for integrasjon og hvordan nord-koreanere får det dårligste ut av dealen med at Nord og Sør-Korea nå er et land sammen. 

Men er originalen mer din greie, så kommer det en spinoff rundt Berlin neste år. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
ProphetSe7en skrev (På 29.12.2022 den 19.30):

Synes Alice in Borderland var langt bedre enn Squid Games. Så ferdig begge sesongene nå i romjulen 🙂

Så da er det bare å finne noe nytt å starte opp på.

Jeg synes egentlig de begge var like gode jeg. Gleder meg til sesong 2 av Squid Games. Blir spennende hva de kommer opp med denne gangen :)

hatredFan911 skrev (På 29.12.2022 den 19.21):

Håper dette fortsetter, at vi får sånne godbiter fra asia.

Det er faktisk ganske mye bra liggende på Netflix om du tar en ekstra titt etter asiatiske filmer/serier. Jeg har ikke sett så mye enda men det ligger en god del spennende ting. Så faktisk at det lå en kinesisk serie som virket spennende som jeg skal få sett etterhvert. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
11 hours ago, Sjørøver said:

Er den dårligere en sesong 2?

Husker ikke hvordan sesong 2 var en gang..så lite inntrykk gjorde den. Mener jeg leste noen av bøkene i min ungdom, ikke at jeg husker noe særlig men det virker som det går inn i 80-90talls inntrykkene av spion-verdenen hvor alt skal være en twist på en måte.

Statsministern i Tsjekkia skal vase rundt på den måten der i S03? MEhhh...nei jeg vet ikke....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
b-real skrev (20 timer siden):

Jack Ryan S03 kan vel oppsummeres med denne gif'en:

Season 2 Episode 6 GIF by Tom Clancy’s Jack Ryan

Skjønner ikke hvordan de klarer til og med å få Wendell Pierce til å fremstå som kjedelig.

Jeg har kun sett et par episoder men ga meg etter det.. Føler så malplassert hele settingen. Synes de to andre sesongene var helt greie. Første sesong var utrolig god men de klarer å ødelegge det helt med denne sesongen. Og hele plottet i begynelsen av sesongen her er rett og slett teit. Skal ikke gå inn i spolilers her men om man ønsker å se noe som har et snev av realisme så kan man finne noe annet.

Serien har med andre ord blitt en generisk spionserie, ikke at det er noe galt med det men første sesong satt opp et univers som kunne blitt så mye mer. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
b-real skrev (6 timer siden):

Statsministern i Tsjekkia skal vase rundt på den måten der i S03? MEhhh...nei jeg vet ikke....

Synes det var så rart og.. Så snakker hun om at de bør ha et nærmere forhold til Russland når de er medlem av NATO.. What?

Lenke til kommentar

Netflix ass. Har hatt Netflix "for alltid", men har lagt merke til at det er mindre og mindre jeg liker der. Hadde tenkt å si opp etter Stranger Things S4 men lot det gå, nå blir det nok å  si opp. Var halvveis gjennom 1899, men nå lurer jeg på om jeg bare gir opp å se resten.

Noen som har sett alt som vet om S1 av 1899 kan stå for seg selv, eller om det bare bli ren uavsluttet greie?

Lenke til kommentar
Curuion skrev (54 minutter siden):

Skjønner ikke logikken, blir jo til at man ikke orker å se nye serier lenger.. Greit nok at business modellen går på å få inn nye kunder, men må jo miste flere enn de får inn når de holder på slik. 

De må jo øke kundemassen. Hjelper lite med folk som kommer innom et par måneder i året.

Er litt redd for at streaming selskapene har brukt for mye penger og at vi får oss en liten knekk nå fremover. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...