Gå til innhold

hatredFan911

Medlemmer
  • Innlegg

    473
  • Ble med

Alt skrevet av hatredFan911

  1. Hvorfor demonstreres det for å forhandle med terrorister vedr. gislene de holder? Trodde man hadde en null toleranse for å forhandle med terrorister.
  2. Støpejern for alt det er verdt. At noen ikke klarer å steke egg på dem betyr bare at de ikke vet hvordan de bruker den, man kan ikke bruke samme fremgangsmåte som på teflonpiss. Smør i pannen, god nok varme slik at det blir brunt, og egg oppå så det bobler, etter kort tid skrur du ned tempen betraktelig. Min støpejernpanne er sinnsykt lett å vaske, og den ser ut til å tåle selv min kones behandling.
  3. Death's Game, sør koreansk serie som eg tror nylig er sluppet. Noen som har sett den? Eg har sett 5 episoder, og eg liker det foreløpig, men såklart, serien kan stupe nedover så lover ingen garantier. Litt om hva serien er om, uten at eg røper mer enn hva som skjer 15-20min i første episode: Aner ikke hvor den går, kanskje netflix har den, eg har uansett gitt opp streaming.
  4. Dette var også nyttig info for TS, hjelper å være bevisst på hvordan en føler og få alle kortene på bordet. Men kan forstå TS om denne faren logrer og hopper hver gang ekskonen sier noe, og kan bruke barna for å fortsatt ha litt makt over han, eller det bare kan virke sånn. Det beste er som vanlig kommunikasjon, bare fortell alt. Partnere som ikke takler å snakke om litt vonde utrivelige ting, og er avstøtende når enkelte tema kommer opp er rett og slett ikke verdt å ta vare på (voldtekt og ekstreme traumer utelatt). Å sitte helt stille i båten for husfred er ikke noe eg er fan av.
  5. Min mor hadde et par kjærester, men de var aldri en byrde, og eg husker de egentlig bare som en glede. Hun var sjef i våres liv, og det var ikke noen stefedre som prøvde å leke autoritetsfigur ovenfor oss. Eg mener å lese i senere alder at det går bra så lenge ste-foreldre holder seg godt unna det å være en autoritet i livet til barna, men holder seg på sidelinjen, og lar far og mor til barna ta seg av alt som heter oppdragelse som grensesetting. Per i dag lever stemor enda med far, og hun tror eg som 10åring har gjort henne blodig urettferdighet 🤣 Eg ble kastet ut enda engang da hun spurte om eg ikke kunne be henne om unnskyldning for alt det fæle eg har gjort mot henne. Dette er den samme stemoren som stormet inn og dro til meg med en våt klut fordi eg lo og lekte med min bror når eg var rundt 10, så hun er nok ikke representativ for de fleste stemødre. Men stakkars dame, hun må ha vært forferdelig såret at eg avviste henne som lekemamma.. Men eg har de egentlig litt unnskyldt, de visste mye mindre om sånne ting for 20-30 år siden, men i dag er dette ingen unnskyldning lenger for kommende ste-foreldre. Viser forskning noe om at det er spesielt fedre som lar stemødre bli sånn helt for jævlig? At de bøyer seg lettere enn mødre?
  6. Hvorfor er det så jævla viktig for deg å treffe hans barn? Føler du deg utenfor at din kjæreste har et liv der du ikke er inkludert? Eg har veldig dårlig erfaring med stemor, og det er den holdningen om at hun skulle presse seg inn i livet vårt, og leke mor nr 2 som gjorde at alt gikk gale, og siden eg var født med bein i nesen smalt det før eg var 10 år (hun skulle bestemme, ikke pappa = tekstbokoppskrift på at det smeller). Det var ingen husfred, og en dag når eg var ca 16 fikk eg 15minutter på å komme meg ut av huset, hvor far kjørte meg til en slektning eg måtte bos hos. Eg skylder selvsagt alt på pappa, svak jævel som han er. Har faktisk respekt for din kjæreste her, som ikke vil blande deg inn. Kan du ikke la kjæresten din få ha sin familie i fred, og nøye deg med å være kjæresten hans? Så har du din familie på din side, og ønsker du å vise frem kjæresten din i ditt familiebesøk, og alle er ok med at han kommer, så gjør det, men ikke forvent at alt skal gå likt andre veien. Spesielt ikke når det er barn med i bildet.
  7. En av de få eg gidd lese alt som blir skrevet, og det er ytterst få på forumet så skriver så mye og likevel får meg til å lese alt. Husker en tråd om maskulin usikkerhet, der var det mye fjas gitt, så eg har definitivt brent meg på å gidde lese store tråder. Jk22 er et kvalitetsstempel her inne.
  8. skal fungere og faktisk fungere ser ikke ut til å være tilfellet. Kanskje det er work in progress, men eg foretrekker å møte eldre biler any day. Det er den blinkingen av lysene som irriterer, du ser den forsøker å tilpasse lyset, men det kommer litt lys på deg likevel for den klarer ikke reagere fort nok når det er svingete og smalt slik som det er her i distriktet.
  9. Funker det skitet der på norske riksveier, for slike veier har vi omtrent ikke her eg bor. Her er det stigning og mye svinger. Ofte møter eg nye biler som ser ut som de blinker på meg når eg møter dem. Har aldri problemer med eldre biler eg møter der man manuelt tar av langlys, selv i den mørkeste regntiden november hvor alt er svart.
  10. Hvor foregår denne bølgen? I kommentarfeltene på facebook og document? Eg har ingen reell erfaring med folk i det virkelige liv utenfor nettet som sitter med sånne tanker, ingen. Og nettet har en tendens til å gå mot det ekstreme. Kanskje er det en nettkultur, hvor alle egentlig bare skriker etter likes/oppmerksomhet, slik som alle nettaviser oppfører seg med clickbaits. Enig at ingen seire er vunnet for alltid.
  11. Eg er enig med absolutt alt. Dette med helse, kan sikkert virke som eg er en helsefreak her, men eg gidd faktisk ikke telle eller måle, eller analysere noen av mine økter. Eg kan faktisk ikke fordra det, og kunne ikke tenkt meg noen pulsklokke. Selv når eg går i sauna, så er det veldig mange som teller minutter, for de har hørt noe om 19 minutter er det magiske tallet på en finsk undersøkelse. De kan omtrent ikke gjøre noen ting uten at det må måles. Hvordan har de det på slutten av dagen? Teller de opp alt som ble gjort, og dømmer dagen basert på det? Må jo være fryktelig slitsomt neste dag om du ikke er like flink da. Angående preferansene, så hadde eg en partner før som var veldig ivring på rollespill. Eg kom med alle ideene, og hun sa når hun tente på noe. Der var det akkurat som du sa, av og til ville hun være liten, og motsatt (og samme med meg). Det var hvertfall ingenting som var perverst oss i mellom. Men ikke alle forhold er sånn, og det er no greit. Du mister mye info på Tinder, så de må bare gå etter det de tror er best gitt den beskjedne infoen de får om en person der. Er jo litt skummet å møte noen fra Tinder mtp. forventninger, hva vet eg. Eg takler ikke sånt, eg må ha førsteinntrykket mitt utlevert offline. Det er litt som presanger, eg liker det ikke. Er redd eg må være falsk og overlykkelig for pakken. Eg takler ikke være falsk.
  12. Helt enig, og eg trodde denne tankegangen om høyde, muskler, store bryster osv. var noe en vokste av seg. Selvsagt er det attraktivt med sunne friske mennesker som har livet på stell, men eg tror det er personen som gløder av glede som er attraktivt, og at han er fit og sterk er et biprodukt. De som gløder av slik glede finner seg noen uansett hvor liten de måtte være, men trening er godt for den psykiske helsen. Kanskje mange begynner å trene i tidlig alder for å se sterk og digg ut, men de som fortsetter, er de som har funnet ut hvor godt det gjør å være aktiv, hvor mye lettere hverdagen blir.
  13. Eg tenkte etter eg skrev det at eg burde nevnt det og, menn som liker å være høyere enn kvinnen for å føle at de har erorbret noe, og å føle seg stor og sterk, en som skal forsvare og sikkert også forsørge. Det er jo like jævla primitivt spør du meg. Trodde man vokste sånt av seg på videregående, den biten du uthevet. Eg observerer mange par, hvor mannen er litt lavere enn dama, og så finnes det sikkert de som fortsatt mener høydeforskjell mellom kjønnene må være sånn og sånn, du vet, firkantete holdninger som egentlig bare er et hinder for en selv. Lave menn med mindreverdighetskompleks er selvsagt like ræva for alle som omgås en sånn person, ingen liker sånt, selv ikke vennene.
  14. Mye primitiv tankegang rundt høyde her. Beskyttelse? Hadde kvinner ønsket beskyttelse hadde de gått etter folk som drev med kampsport, de kan lett skambanke en høyere mann. Finnes det en hake på tinder der du kan krysse av for dette, og alle damer kommer ramlende inn hadde sentrene vært fullt opp og det hadde vært oppslag overalt. Dette med høyde er ene og alene en primitiv følelse i biologien av å kunne være liten og søt i armene på en sterk mann som tar vare på deg. Og hvorfor er det feil om en kvinne på 150 dater en på 190? Og det å ikke låse døren fordi sønnene er hjemme, og du kan skyve de foran som cannon fodder er egentlig en stygg tanke å ha. Eg hadde låst uansett om eg var redd for sånt. Litt av noen holdninger som kommer fra gammalt av.
  15. du mener vel religiøst motivert hat? Hva har rasisme med dette å gjøre når det er koranen som brennes?
  16. Så lenge muslimene oppfører seg som ville aper som hopper på politibiler når SIAN spyr ut gallen sin, så kan SIAN fortsette for min del. Greit å vite hvor mange i samfunnet som går bananas når man brenner en religiøs bok. Venn det andre kinn til, og gi faen, det vil bli en befrielse for alle muslimer når det skjer, for da går ikke folk rundt å er suspekte ovenfor dem på samme måte. Personlig synes eg det burde blitt satt mer fokus på disse voldelige muslimene, sånn at man kan se at det ikke nødvendigvis er religionen som styrer dette (selv om står gammalt skvip i boken), men mer hvor de kommer fra. Finnes det en imam som har gått ut offentlig og vist sin avsky ovenfor den voldelige mobben mot SIAN? Eller tør dem rett og slett ikke?
  17. Eg er helt enig, derfor bør vi stoppe innvandringen til dette er på plass, for det er åpenbart at dette ikke er en prioritet per i dag. Har vi ikke kapasitet til å ta oss av tikkende bomber (krigstraumer, evt. voldskultur), så kan vi ikke ta imot de. For det skader hele omdømme til en gruppe om disse ikke klarer å fungere. Mitt forslag er å hive mer penger på innvandring, ikke mindre, men ta ikke i mot flere enn man klarer å hjelpe. Og berøringsangsten må vekk. Mange er livredd for å si noe kritisk om innvandring for å ikke hjelpe yTrE hØyrE eller bli assosisert med gjengen fra document.
  18. Sex er individuelt også, det blir nesten bare subjektive meninger. Og hva en tenner på forandrer seg nesten som en dagsform. Men det kan tenkes om eg var 20 år, og skulle ha meg med en 40 åring, så hadde det ikke vært i tvil at det var eg som var den som har noe å lære, og ikke hadde vært noen form for eplekjekk. Og så husker eg selv fra når eg var 20, det var voldsomt fokus på det å prestere godt nok. Dette har vi vel lest endel om i NRK også, unge menn som går på viagra pga. presasjonspress, i tillegg til porno lett tilgjengelig på alle brett. Utforsking, forsiktighet og samtale? Kan det tenkes at de unge har fått servert hvordan sex er på internett, og hopper over noe av dette? Det kan selvsagt ha skjedd før og, men man er langt mer eksponert for det i dag. Eg har aldri opplevd rumpeklasking eller slibrige kommentarer på noen som helst måte på min arbeidsplass heller. Men i familiebesøk, der alle mulige folk deltar, så har eg opplevd folk som er skråsikre på klimabløffen osv, og de har vært minst 50 år. Men da er det greit med en med doktorgrad som tålmodig prøver å snakke litt fornuft. På internett så blir det skyttergraver rundt sånne tema.
  19. Eg lurte ikke på hvorfor det er så dyrt, eg skjønner ikke vitsen, det koster laaangt mer enn det smaker. Eg håper inderlig det går an å kjøpe noe elementært som ikke koster så mye også i fremtiden. F.eks speil med all slags elektronikk i? 15k for ett speilskifte er jo helt høl i hodet
  20. Hva er vitsen med så dyre lykter? Neste bil, om eg har valget, vil eg velge minst mulig high-end dill-dall på bilen om nødvendig. Speil? Det billigste, ikke noe mer enn kun et speil, samme med lykter og blinklys etc. Håper det fortsatt er mulig å kjøpe en bil om noen år som ikke har så svindyre elementer på seg. F.eks hva er vitsen med LED på noe så usselt som et blinklys? Det reklameres ofte at LED skal holde en evighet, men disse lysene har en driver, og den holder ikke så lenge, og ofte er LED og driver i samme boks, så alt må skiftes. Viss lykten til 45k ryker, går det ikke an å kjøpe noe som passer som ikke er i nærheten av den prisen, en del som ikke er original?
  21. eg tror du ser spøkelser om du tror folk furter i denne tråden. Stort sett alle svar diskuterer et tema.
  22. Fullstendig motsatt her, men kanskje dette stemmer for lavt-utdannede yrker, eller folk med fagbrev, eller med livets harde skole etc. I min jobb, er det alltid de yngre som er skråsikre, og det er en grunn til at man med en bachelor tror man vet alt, så kommer gradene og erfaring, og man forstår hvor lite man forstår og blir ydmyk og nysgjerrig, og sier ting som "eg vet ikke, kanskje sånn og sånn?". Så har du tenåringen som vet alt. Men vi vanker kanskje i helt forskjellige miljø. Er bare å se på kommentarfeltet på fb, og document aviser (selv om det er vanskelig å anta alder online, er det ikke litt eldre folk som ofte leser de avisene?), så har de endel "selvsagt er det WEF/shadow-government bla bla som gjør ditt og datt".
  23. Eg klarte faktisk ikke fortsette å se Reacher sesong 2 ferdig. Eg er nok for gammel, for eg har sett dette før. Karakterene er for kjente og firkantete til at eg orker å se mer av dette engang til. Har derimot begynt å se The Expanse om igjen. Damn så eg koser meg. Den er så bra fordi det nettopp ikke er så firkantet med good guys vs bad guys. Alle sitter på hver sin side og forsøker å gjøre det rette. Man får, spesielt i starten, sympati med terroristene. Pleier ikke nevne så mye om diversity, men i denne serien er det mesterlig fremført.
  24. Eg kan ikke hjelpe for at eg lider av en form for skadefryd nå. Gjør det meg til et ondt menneske? Altså eg håper på tårer og grimnaser når hun går av.
  25. I dette tilfellet synes eg tvilen kommer godt til gode. Vi vet hvor perverst det er med søksmål i USA. Og eg kan faktisk ikke fordra durek, og er vel derfor eg tar hans forsvar nå, så det blir tydelig hvorfor denne fyren er ufordragelig, og ikke bare ender opp som skittkasting basert på clickbaits, sånn at folk etterhvert sitter med et inntrykk av at han er utsatt for skittkasting.
×
×
  • Opprett ny...