Gå til innhold

hatredFan911

Medlemmer
 • Innlegg

  392
 • Ble med

Nylige profilbesøk

1 622 profilvisninger

hatredFan911 sine prestasjoner

273

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kanskje, eller så var det ingen av chadsene som ville ha noe langt forhold, og hun måtte gå ned for å velge. Så kommer savnet etter noen måneder/år osv. Kan vel heller si hun måtte ta til takke med meg, men tinder er bare et tastetrykk unna når savnet kommer. Menn kan også ha slike tanker, om en ung vakker en, men det er forferdelig vanskelig for de fleste vil eg tro. En kjapp tur for å få blåst ut litt steam er mye lettere for kvinnfolk om mannen i det langvarige ikke strekker til. Kanskje kvinner har større trang til et mer langvarig forhold med tidne, et savn, de har jo også en biologisk klokke. Chads har kanskje ikke dette, faktisk blir vel de "bedre" med alderen. Då kan menn føle seg litt "hun tok til takke med meg". Personlig erfaring, så er langvarig forhold overlegent alle disse korte ons'ene. Det er ganske hardt de første årene, men så kommer man ut på andre siden, forvandlet til det bedre. Eg tror mange går glipp av mye når de bare går for korte stays. Man har ikke definert hva som menes med "faktisk har sex i dagens samfunn". Betyr det at om du bare har sex 1 gang i måneden, så tells ikke det?
 2. Tror eg kommer til å kjøpe her. Leser eg riktig, 3 euro for en win11 nøkkel?? Får du nøkkelen på epost med engang? Eg har ikke noe i mot at det er "shady", for alternativet mitt er... langt mer shady
 3. Må innrømme, eg tror ikke eg hadde klart å være med en kvinne som har hatt 100 partnere, med mindre det var en ONS. Hvorfor eg tenker slik, lurer eg og på, men tenker kanskje at disse 100vis av partnere hun har hatt, har vært chads utenfor min liga, så kommer eg, den gjennomsnittlige "taperen". Er det bare et spørsmål om tid før hun savner disse chadsene hun har vært med? Uansett, ikke en problemstilling for meg da eg er gift.
 4. Lurer på, hva er egentlig forskjellen på skjermkortet eg linket over, dual fan, kontra dette med 3 vifter og litt mer lengde: https://www.komplett.no/product/1244009/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/msi-geforce-rtx-4070-ventus-3x-oc?q=msi geforce rtx 4070 Eg har rikelig med plass i det store kabinettet viss det er kun pga plassmangel.
 5. Har et ca budsjett på ca 12-14k, eg tenker egentlig mest mulig stabil fps for pengene. Eg har kabinett og strømforsyning (650w). Utkastet: komplett upgrade 5 - Intel i5-12600KF, B660, 16GB RAM DDR4 ASUS Dual GeForce RTX 4070 Eg har ikke noen særlig god skjerm, så det blir neste investering, så penger eg kan spare går til dette. Eg er også åpen for radeon og amd, men noen av testene eg har sett for blant annet av 6950xt er at low fps 0.1% av tiden, er helt nede i 1fps, mens nvidia dykker bare ned til f.eks 50. Er åpen for det meste, må ikke være upgrade pakke fra komplett (eller komplett), og eg vil ikke bruke "tilpass" funksjonen til komplett, den har eg hørt mye rart om (priser ting helt feil i deres favør). PS: Eg vil helst ikke ha noe coil whine og sånt piss fra skjermkortet, og hovedkortet bør være bra på lyd, og ikke overpriset med tanke på overklokking (dette gidd eg ikke).
 6. Egentlig litt hårreisende at det ikke er noe tog og store opptøyer om dette. Godtar folk sånn oppførsel både fra politimennene og spesialenheten? Tydeligvis. Dette er bare en sak som fort er glemt etter et par runder i avisene. Lurer på om det foregår "opptøyer" på tiktok om dette? Er vel der mange er i dag
 7. Veldig bra skrevet, og eg kjenner meg veldig igjen i eksempelet ditt, men det er eg, mannen, som setter på klær og alt det husarbeidet siden eg har lavere terskel. Eg gjør vel ca 85% av husarbeidet, mens hun står for det eg opplever er 80% av rotet. Men heldigvis er eg en mann, som ikke lar sånt media piss gå meg i hodet, at eg på en måte har blitt urettferdig behandlet av partneren min, at det er et slags undertrykkende patriarkat og vondt kultur som ligger bak. Men dette gjelder ikke bare kvinner og menn. Hvem har ikke bodd med en romkamerat en stund og hatt visse ergelser, at du drar litt mer av husarbeidet enn den andre. Men kvinner kvakler så mye om hverandre og mannen sin (mitt inntrykk), eg snakker så og si aldri om min dame til venner, uten at det betyr at eg tar hun for gitt, ikke er glad i hun osv. Damer bare tyter så mye om de sosiale tingene i livet, vi menn har helt andre samtaleemner.
 8. Finnes det sommerdekk som er mer egnet for kjøring i distrikt (fylkesveier) kontra by? Eller har det nesten ingenting å si? Veldig usikker på hva eg skal se etter i sommerdekk.
 9. Spørsmål: Noen som har erfaring med insektsnett som plasseres foran hoveddør/altandør og som ikke blåses vekk ved det minste gjennomtrekk? Bakgrunn: Sommeren kommer, og med det fluene. Siste årene har det kommet betraktelig mye her, aner ikke hvorfor, men eg trenger gjennomtrekk siden eg bor i en ny leilighet som fungerer som et jævla drivhus. Åpner eg for gjennomtrekk, så har eg 20+ fluer inne selv om det er strøkent, og det ser ut til å være et problem lokalt da det er mye natur her.
 10. Dette med å spre frykt er det som selger, og var en av de store baksidens medaljer med å få avisene på nett. Husker papiravisene før, dagbladets førsteside var latterlige, og i dag er det flust med slike latterelige clickbaits som skal skremme og provosere deg. Beste er om man splitter folket, skaper furore og "debatt". Eg har gitt opp ALLE de store avisene
 11. Hadde vært greit å opplyse hva yrket ditt er. Som utvikler er eg ikke redd for dette, eg synes det gjør utrolig mye bra og er endel av min arbeidsflyt. Man må uansett ha kompetanse innenfor feltet sitt, slik at det ikke ender med "Garbage in, Garbage out".
 12. Tror nok Statnett har en fulltreffer her dessverre. Norges befolkning gir faen, og de leser neppe hele innlegget til Statnett.
 13. LAN har fortsatt en sterk sjarm, men selv synes eg ikke det var så fett å være på the gathering, da var mindre LAN med 3-6 hjemme artigere. Er ofte mellom spilløktene at man får LAN stemningen, når man tyter i lag og man gjør det ansikt til ansikt. Man klarer komme i bedre stemning.
 14. Enkelte ting er bare så barnslig at de lett kan avskrives som umodenhet og "galskap". Eg tviler ikke på at det du opplever føles ekte, men eg påstår at dette er noe du vokser av deg. De tankene du har er så forstyrrende at du neppe kommer til å godta å ha sånt svirrende rundt i lang tid. Med alder kommer perspektiv og erfaring, og av og til er denne gull verdt. Når du har valgt å tenke at kvinner belønner menn med sex for god og lydig oppførsel, er det veldig lett å se denne "realiteten" overalt.
×
×
 • Opprett ny...