Jump to content

hatredFan911

Medlemmer
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 :)

Recent Profile Visitors

1201 profile views
 1. Straks du har prøvd et tastatur delt på midten går du aldri aldri tilbake, er så vanvittig mye bedre for skuldrene/nakken/håndledd og du får akkurat den plasseringen din kropp trenger. Begge disse er i 3000 kroners klassen. UHK: https://ultimatehackingkeyboard.com/ Dygma: https://dygma.com/pages/ergonomic-split-keyboard Men disse er ofte uten F-taster, som endel spill kan dra nytte av som saved camera location i Dota/Starcraft2.
 2. Kjøpte nier automata, og måtte bare refunde hele greien. Klarte bare ikke å like kampsystemet, det var helt grusomt. Veldig synd, for eg likte alt annet. Og det samme med witcher 3, elendig følelse når eg brukte kampsystemet. Kommer fra cs/starcraft/dota, så eg er kanskje litt kresen når det gjelder presisjon og kamerastyring.
 3. Bra det ikke var noe så teit som hardware oppkjøpet Tek.no er så latterlig dårlig, en gjeng med femiklatter fra Oslo som tester vaffeljern.. Fy fader så dårlig det oppkjøpet var for oss som fulgte hardware
 4. Synes sesong 2 av nesten hver netflix serie starter å suge. Eg er hvertfall ekstremt optimist, og vil ikke engang avse litt håp engang. Sesong 1 var helt ok, så kanskje det ikke kan gå så langt ned.
 5. USA... "A great civilisation is not conquered from without until it has destroyed itself from within" - Will Durant Selv om eg ikke kan fordra den kinesiske regjering, så går det an å skille mellom kinesere og styret. I USA klarer de ikke skille mellom asiater og kina engang
 6. Folk som er negative her viser bare hvor vanvittig lettlurte dem ble, de lot seg lokke av hypetrainet, beit rett på. Eg kommer garantert til å teste dette spillet, men eg visste at et slikt ambisiøst spill trenger faktisk noen ÅR med polering. De har ikke råd til å bare ruge og ruge, de trenger å få spillet ut, få masse respons. Veldig glad at Project RED tør å satse stort og gale, så håper eg de fortsetter å patche dette i flere år.
 7. Laksemilliardærene i Norge minner veldig om Kotick, så vi har problemer her hjemme også. Bøndene våres går jo konkurs om de ikke får drive med å charterfly hardtarbeidende utenlandskraft de kan drive å underbetale. Vanlige nordmenn kan de ikke piske så hardt, de kan jo ta til motmæle.
 8. Nei takk, forsøker støtte nåtidens hitler-regime minst mulig.
 9. Elsket L4D 1 og 2, så håper dette blir bra og at visse sjefer ikke ødelegger alt med en dårlig prismodell som skremmer vekk alle
 10. Husk det er Netflix som skal lage dette, ikke akkurat noe eg assosierer med kvalitet lenger. Expect the worst, hope for the best, men det er dårlige odds
 11. Kina, verste styre som finnes i verden, og vi sleiker ping bakfra for å selge noen laks.. Håper dette landet går dunken, men tviler, penger rår, og vestens griskhet har skapt dette monsteret
 12. Har spilt online games siden cs kom ut og eg var skitunge. Tar man skade for stygg ordbruk er du allerede temmelig skadet fra før og trenger profesjonell hjelp. Bare utstyr spillet med skikkelig ignore funksjon så er det nok for alle, samt oppdra ungene dine til å tåle litt. Men i dag så er det ingen foreldre som oppdrar ungene, de sender de til barnehagen fra 08-1630 hver dag og blir oppdratt av profesjonelle curling ansatte.
 13. sjw og woke agenda er så drepen at man spyr bare man ser noe som ligner. Eg er stor fan av quoten "morgendagens fascister vil være anti-fascister". Blir nok å prøve og forhåpentligvis bli, etter noen måneder når patchingen har fått gjort sitt. Alle store ambisiøse spill bør ha en del åpne sår som må leges, og folk som blir pga. det er noe som er verdt å vente på.
 14. Tror du vil få veldig forskjellig anmeldelse, i forhold til hvilken spiller du er i WoW. Er anmelder en som ikke er i mythic raid eller gjør keys? Uansett så synes eg historien er 2/10. Kun maldraxxus eg likte, selv om sonene i seg selv ikke er så gale, så minner storien om dårlig barnetv (spesielt ardenwald). Er enig at Torghast var kjedelig de 2 første layers, det er bare grind slik som i diablo for å få høyere keys. Er ganske gøy å jakte på anima powers og se hvordan gameplayet forandrer seg. Eg hadde 264% runspeed på druiden, og når man kan caste på farten er det veldig morsomt å være caster. Dungeons var morsom, siste boss i Theater of Pain gjorde at eg måtte sette mine egne sound clues på siste fase (eg spilte med folk som gjorde 1.3kdps.. det føltes som tyrannical, spesielt når 1-2 alltid dauet)
×
×
 • Create New...