Jump to content

hatredFan911

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

Community Reputation

139 :)

Recent Profile Visitors

1359 profile views
 1. viss halve befolkningen hadde stemt ABB? Må være det dummeste lavmålet av en stråmann eg har sett på lenge. Hva med å diskutere saklig?
 2. Hva med å nyansere det til å si at man skal fokusere på kvalitetstid / læring foran skjerm samt begrensning? Verden går i retning av mer skjerm, og vi gjør barna våre en bjørnetjeneste om vi med vilje hindrer dem pga. gamle tankesett. Bruk skjermen til å lære noe nytt og som bonus har du da også lært dem litt om fokus og at skjerm ikke kun er ment for å konsumere dårlig innhold - det er et verktøy. Idealet er å bruke skjermen effektivt og nyttig. Men det at verden går i retning av mer skjerm, er LANGT fra ett godt argument for å bruke den mer. Det er også en ekstremt unyansert uttalelse som er umulig å debattere med mindre man øker detaljnivået. Det aller meste av tiden en bruker på "fjas" framfor skjermen er veldig unyttig. Såvidt jeg vet har man forsket på overførbarhet på handlinger fremfor skjerm. Den er forsvinnende liten. Oppgavene som skal utføres er ofte komplekse og spesialiserte. En må lære hver enkelt oppgave. I tillegg kommer utvikling av evnen til konsentrasjon og mental utholdenhet. Viljestyrke er også forsket på, og det ser ut til å være en mer eller mindre "numerisk" størrelse. En kan se for seg ett "batteri" med viljestyrke som går tomt utover dagen. Det brukes viljestyrke HVER gang hjernen må velge å gjøre noe den ikke er interessert i. Ta ett eksempel med en skolebok fremfor en chromebook (jeg jobber som lærer). Dersom en åpner boken, har en få (om noen) distraksjoner. Det er lettere å konsentrere seg om arbeidet, og en må bruke mindre viljestyrke og mental energi på å gjøre det en skal. Dersom en skal gjennom samme stoffet på en chromebook, må en åpne chromebooken, og så mentalt si nei til; youtube, spillnettsider, bare google....etc. Dette er utmattende mentalt, og det er før en i det hele tatt har kommet i gang med læringen. Dernest kan en se på sosial trening. Det å tolke ansikter er noe av det viktigste vi kan lære oss. Det må som alt annet øves på. En greier ikke det gjennom en skjerm. De fleste voksne er mer eller mindre avhengige av sosiale media, når ikke voksne mennesker greier seg i møte med dataverdenen, hvordan skal da barn greie seg? Riktig bruk er viktig å lære seg, men en må lære seg å utsette belønning først. Ellers vil en aldri klare det, og noen vil kanskje aldri klare det uansett. Edit: Paragrafer, gamer spiste opp formateringen min 😕 Skulle ønske det fantes en teknologisk måte å hindre at eg gikk på youtube, aviser etc, uten så altfor mye viljestyrke. Har sett det er noen addons som "hindrer" deg å gå på utvalgte sider, men viljestyrken må fortsatt være der for det er så svimlende lett å unngå. Eg skulle ønske at når eg var på jobb, så var det blokkert for meg å gå på aviser og slikt bullshit. De dagene eg klarer å unngå å lese aviser og slikt, er en velsignelse eg ønsker flere får oppleve.
 3. gjort mange studier på folk som må rette på andres grammatikk, og det er ikke så veldig oppmuntrende lesning, hvertfall ikke for deg.
 4. Hva er dårligere? knotete kontroller, helt forferdelig ergonomi. Kiropraktorer og fysioterapauter har skreket varsel om hvor dårlig holdning dette medfører på svært unge personer ned i 14 års alderen, som sliter med nakke og skulder problemer som folk vanligvis får når de er 30-40. Eg liker ikke engang lese noe på en mobil. Når eg sitter 10timer foran pcen, så går det helt greit, men 30min på en mobil, og eg føler meg ødelagt. Verdens dårligste platform for omtrent alt utenom at det er bra å ha i bil som musikk og at du kan snakke til den for å utføre oppgaver mens du kjører. Du får dårlig nakke av å ha laptop på fanget, men den klarer du å heise i riktig høyde med litt støtte og diverse, og du kan slappe av med armene og ikke holde den.
 5. Nei, det er alt for få ally spillere, og flere og flere inkludert meg endte opp med horde selv om eg ønsket å være ally. Langt mer grupper på hordesiden. Endelig kan eg gå tilbake til ally når denne patchen hitter uten å føle tørke på visse tidspunkt når eg starter gruppe.
 6. Håper de får fullfører wc3, og lager struktur så wow kan bli bedre. Det skal ikke så veldig mye til. Lavthengende frukt.
 7. For meg var Forza 5 en gedigen skuffelse. Tror det har med at det var satt til Mexico, et utrolig kjedelig sted i forhold til englands landskap og sesonger. Grafikken var så vanvittig mye deiligere i England, alt føltes så kjedelig i 5eren. Smak og behag
 8. Er amnesia: Rebirt verdt å spille? Eg digget dark descent, eg husker eg kvapp så inn i helvete at eg hadde fysisk vondt i muskulaturen :D
 9. Er det verdt å spille bioshock 1 og 2 om du ikke allerede har gjort det i dag? Eller blir det grafisk helt forferdelig?
 10. Hvorfor ha et testteam, når man kan bruke kundene som testkaniner og melde inn feil? Folk betaler jo for prerelease alpha bullshit. Personlig pleier eg å vente en uke til en måned før eg fyrer løs på et spill, men antar eg er en pitteliten minoritet.
 11. Hvilken difficulty settings synes folk er morsomst å kjøre med? I selve introen var det default, då følte eg bilene bare lå klisteret til veien hele tiden. Då gikk morroa bort for min del. Liker heller ikke ha noen brake-assist, veldig morsomt å komme riktig inn i svingen og bremse et par ganger i stedet for å holde bremsen inne. Noen anbefalinger som gir mest morro?
 12. Eg ble seriøst fartsblind av å spille forza 4. Gikk så skrekkelig tregt når eg gikk for å kjøre til butikken. Spillet er rett og slett fantastisk, så denne regn måneden blir helt knall
 13. Blizzard fjernet en rekke vitser og achievements som var for hårsåre. De har hatt et ekkelt arbeidsmiljø, og skubber mye av konsekvensene av det over på spillerene, i et håp om å sette seg i et null-torelanse syn? Minner meg om gamle tider, der de hårsåre var prester. Forstår folk som tar avstand til blizzard grunnet dette. Blizzard: Ja vi gjorde noe galt, men dere er ikke så mye bedre selv, spillere! Derfor pruner vi alt av vitser, slik som normale folk bare ler av uhøytidelig
×
×
 • Create New...