Jump to content

hatredFan911

Medlemmer
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)
 1. Går jo ikke an å game csgo på valve sine servere, det er helt jævlig drit. At riot forsøker å gjøre det som man må betale månedspris for i csgo, standard i valorant, er jo lovende. Men hva som var så gale igjen med anticheaten, var den intrusive eller bare ræva? Høres ut som det siste
 2. Kan du utdype? Eg har ikke helt fått med meg hva som er så grusom med den. CSGO har sin egen som er ganske intrusive, snakker ikke om valve sin, men Faceit og ESEA osv. Å spille cs på valve sine servere er jo elendig.
 3. Eg og, kjøpte det, har prøvd 3 ganger å starte å like det, men hver gang eg kommer til gryphon monsteret helt i starten, opplever eg combat så klønete og elendig at eg bare går ut og "aldri mer igjen". Eg elsket å gå rundt og lese om monsteret eg jakter, som en etterforsker for å finne styrker og svakheter, og lage potions for det.
 4. Problemet mitt er at eg klarer ikke bruke et vanlig keyboard lengre etter å ha brukt UHK keyboardet som er delt i to. Eg savner av og til F knappene, og kjøpte det til jobb først, men fordelen med at det er splittet er så stor at eg bruker det overalt no. Håper dette er noe steelseries og co og kommer med om noen år.
 5. Eg har et spørsmål til denne typen mus, med huller i stedet for glatt overflate. Hvordan rengjør du en slik etter 2 års bruk? Det må da komme mye lodotter i alle de navlene der vel? Eller kan hele overflaten demonteres lett uten en kinesisk youtube video med lim og crowbar?
 6. Dette så bare dårlig ut. De prøver seg på realisme, men det klarer de ikke levere. Grafikken ser ut som en blanding av fantasi og virkelighet, og fysikken så elendig ut. Det nye trackmania så mye bedre ut som bilspill.
 7. Håper dette spillet blir gøy med gode servere. Har aldri klart å spille noe annet FPS enn csgo, så kanskje denne gangen. Eg liker hvertfall den grafiske stilen veldig godt. Verste eg vet er ultra realistisk grafikk, det blir bare rot i mine øyne.
 8. Dette er den beste esport eventen som finnes, eg som knapt spiller Dota sitter klistret til skjermen. Ingen andre events kommer i nærheten.
 9. PIN koder er 4-6 siffre, kid nummer scannes med mobilen osv. Det er også svært lett å venne seg til å bruke begge hendene til å bruke tallene over bokstavene. Eg har skrevet inn mange KID på denne måten. Det som gjør et keyboard godt til arbeid, er å benytte flere lag, og da foretrekker eg et keyboard som lar seg dele på midten, det er mye bedre for skuldrene mine. Noe ala https://ultimatehackingkeyboard.com/ Eg bruker pcen til programmering og gaming, og less is more.
 10. Er det nå mulig å bruke mikrofonen og ha god lydkvalitet samtidig nå på windows over wireless? Tidligere har windows automatisk skiftet til handsfree profil med engang den detekterte at en mic var i bruk, og da falt lydkvaliteten betraktelig. Uten at micen er i bruk benyttes A2DP profilen, som gir god lydkvalitet
 11. Bedre enn wow II er en solid expansion. Legion var solid, BFA er så dårlig og laggy takket være proc og rng galore.
 12. En på laget du misliker? En utpekt syndebukk som ikke gjorde akkurat som du ville? Fantastisk, nå kan du straffe han med å rapportere han for verbal trakasering og på den måten gjøre livet surt for han i framtidige kamper! Blir så sykt misbrukt dette.
 13. Før kunne man stole på at det Blizzard lagde kom når det var ferdig og hadde solid kvalitet, og ble polert og balansert i åresvis. Nå kan eg aldri tenke meg å investere tid og krefter i et Blizzard spill. Eg velger et spill som en hobby eg liker å bli bedre i, derfor betyr tilliten til spillselskapet veldig mye. Alt Blizzard tar i for tiden blir til søppel
 14. Har kun hørt om Apex og Fortnite, begge ser helt for jævlig ut grafisk. Er det en BR tittel som har samme grafisk stil om PUBG, men som funker?
×
×
 • Create New...