Gå til innhold

ProphetSe7en

Medlemmer
  • Innlegg

    7 224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

ProphetSe7en vant dagen sist 26. november 2016

ProphetSe7en hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

16 539 profilvisninger

ProphetSe7en sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alle fond, men nå sist Nordnet teknologi index og Nordnet global index
  2. Er det veldig dyrt å handle fond hos Nordnet? Ender til stadighet med at beløpet jeg har overført til fast sparing i fond ikke blir gjennomført kjøp fordi beløpet er for lavt. Så ser at det trekkes platformavgift og diverse. Jeg kan overføre 10 000, men så er det kanskje bare 9800 tilgjengelig for handel Så jeg begynner å lure på om Nordnet kanskje ikke er det beste valget. Kan ikke huske at jeg ble belastet noe slikt hos feks Sbanken
  3. Like denne https://x.com/ManUtd/status/1807745970777489462
  4. Jeg hadde tatt isopor beregnet til utvendig bruk, kappet og tilpasset hullet og skummet det fast. Enkelt og greit og ferdig isolert. Kan dekkes med litt murpuss
  5. Kan du ikke bare støpe igjen da? Må være mye billigere og enklere. Er vindu av den størrelsen kan vel heller ikke koste så mye, så hvorfor ikke bare bytte det fremfor alt det andre du tenker å handle inn?
  6. Da lurer jeg veldig på hvilken airfryer du har som tar 10 sekunder å rengjøre 😅
  7. Bruker min mye Kyllingfilet, vinger og lår blir fantastisk Skiver med egg og bacon er populært her i hus. Legg bacon i en ring langs skorpen, egg i midten, litt krydder og i airfryer Som nevnt flere ganger så er oppvarming av pizza helt suverent. Hjemmelaget pizza er bedre dagen etter med 4 minutter i airfryer på reheat. Biff er helt greit, men foretrekker stekepannen på denne. Med to skuffer på airfryer så kan en fint tilberede større mengder, eller ulike ting på ulik temperatur og det blir ferdig samtidig. Halvstekte/frosne rundstykker blir alltid tilberedt i Airfryer, samme med sjokolade fondant som er ungenes favoritt.
  8. Samme gjelder Esso. En får ikke Trumf om en bruker Trumf visa.
  9. Min datter strøk i real102, finnes det fortsatt håp om å studere høsten 24 eller må en vente ett år på å ta faget opp igjen?
  10. Han har vel festet røret i skapet i toppen ser alle de andre kommer inn i skapet? Det er vel bare å se om et av de er tom?
  11. Hvorfor skal det være noe problem å trekke nettverk i et rør som ligger bak ett sikringsskap? Skapet er vel like trygt på baksiden som det er på døren? Han skal jo ikke inn i skapet i jobbe, men utføre arbeid på ett trekkrør som ikke har noe med sikringsskapet å gjøre.
  12. https://www.diskusjon.no/topic/1858289-ny-kontorstol-eller-gamingstol/
  13. Da hadde jeg byttet til flat terskel så den hadde kommet inn i alle rom.
×
×
  • Opprett ny...