Jump to content

ProphetSe7en

Medlemmer
 • Content Count

  5799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ProphetSe7en last won the day on November 26 2016

ProphetSe7en had the most liked content!

Community Reputation

909 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11777 profile views
 1. Vi er alle ulike. For meg er det uaktuelt å måtte trikse slik frem og tilbake og konstant måtte overvåke at en er på riktig nett til en hver tid. Den dagen en ikke trenger å ta hensyn til disse tingene lenger kan ice være ett godt alternativ for meg også 🙂
 2. Virker jo litt knot når en leser her. Vet ikke hvilket nett og kvote som benyttes, må starte telefonen på nytt om den tar av feil kvote osv. Hvem gidder slikt da?
 3. Jeg vil heller si det er spesielt å si at Verane er verdensklasse. Lenge siden han presterte stabilt og på høyt nivå. Om hva han viste sist sesong i Real er hva vi har i vente så kan en like gjerne bruke de stopperen vi har. Jeg har mer tro på Sancho, men han skal jo finne seg til rette i ny klubb han også.
 4. Kan jo være tastaturet er defekt og ikke dongle med tanke på at du kan koble til mus men ikke tastatur
 5. Hvorfor skulle han ellers gå dit? 😅 Neida, har bare ikke lest noen andre rykter rundt ham. Mulig det er mange som er etter ham.
 6. Rart hvordan "hele verden" ville ha ham når han var i godset, men nå noen år senere er det tilsynelatende kun Arsenal som har interesse for ham. Hvordan klarte han seg for Arsenal sist sesong?
 7. Veldig fornøyd med de to signeringene, så får en bare håpe se slår til. Men den signeringen jeg ønsker meg mest er en DM. Håper vi får inn en gigant i denne posisjonen.
 8. De gode spillerne vil vi jo gjerne beholde. Er jo de overflødige spillerne vi er elendig på å blir kvitt. Fremfor å la kontrakten få ut så fornyer vi med gigantiske lønninger. Antar det er for at de ønsker å få penger igjen zod spillerne, men det eneste som skjer er jo at ingen vil kjøpe pga de får 2-3x lønn av å bli værende. Dermed har vi spillere som Jones, Rojo, Pereira, Lindgard osv som har altfor høye lønninger, ingen har råd/ønsker å overta slike lønninger og vi gir de lønn i 4 år ekstra fordi vi ikke kunne la dem gå gratis når kontrakten gikk ut. Håper de nå heller bare frigir spillere fremfor å øse på med høye lønninger på spillere som helt klart ikke er god nok. Jeg tipper James blir neste. Nytt år uten å bevise noe som helst, la oss doble lønnen hans for å være sikker. Håper en DM er på vei inn i det skjulte, og jeg håper at stadion og treningsfeltet står foran en enorm oppgradering.
 9. Bare dumt vi se udugelig på salg og få bort spillere. Håper det snart endrer seg. Tull å gikk absurde lønninger til spillere som helt klart ikke er i planene til klubben, bare fordi de ikke ønsker å la de gå gratis. Må være mye bedre å la spillere gå gratis enn slik de holder på nå.
 10. Da fornyer de vel den igjen slik som sist 😅
 11. Det høres jo kjempe tungvint ut å benytte ice. Aldri om det kommer til å være noe alternativ for meg med så mye knot
 12. Er det i det hele tatt lovlig å bytte lås på en leilighet en leier?
 13. Forøvrig så er vel både Shaw og Telles skadet. Williams er vel ikke ment noen plass i dette laget uansett
 14. Selg James og gi minuttene James får til Elanga
×
×
 • Create New...