Jump to content

ProphetSe7en

Medlemmer
 • Content Count

  5205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ProphetSe7en last won the day on November 26 2016

ProphetSe7en had the most liked content!

Community Reputation

805 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10757 profile views
 1. Om en vet en skal ha sumo kan en kjøpe ett år nå før prisene stiger der også.
 2. Tror ikke det blir spesielt billigere av at noen andre får rettighetene
 3. TV2 premium øker med 200 kr i mnd, 699 er ny pris.
 4. Vi har vært desperat etter en høyreving i flere år nå. Hvor vanskelig kan det være å finne en som er bedre enn James? Jeg skjønner seriøst ikke hva problemet er. Store svakheter i troppen som burde være enkelt å løse. En må ikke på død og liv kjøpe den dyreste spilleren i hver posisjon for å få et bra lag og forsterke stallen. Kjøp smart og bygg lag, ikke kjøp en drøss med individualister til absurde summer.
 5. Tja, er da handlet for vanvittige summer under forgjengerne til OGS vel? Og en trenger ikke bruke 2-3 milliarder for å forsterke dagens stall, så god er den ikke. Flere overganger som er gjort i sommer som hadde forsterket oss om vi hadde hentet de.
 6. Så sykt lei hele klubben og hvordan de snubler seg inn i overgangsmarkedet år etter år. Om de vet de trenger tre spillere hvorfor ikke ha de klar før sesongen starter. Skal en gå til 5 oktober med store mangler i laget er det potensielt mange poeng tapt, så skal de tilpasse seg osv og er gjerne ikke fult klar før 3-5 mnd etter overgangen er gjennomført. Få det gjennomført og få spillere på plass
 7. Har vi virkelig null sjanser på en omgang hjemme mot palace?
 8. Er ikke dette en gjenganger? Enig med spiller men bruker 3 mnd på å få lagt inn bud. I mellomtiden blir spiller klar for en annen klubb eller selgende klubb var for "grisk" og overgangen døde ut
 9. Du kan vel bare endre kort i ettertid?
 10. Da ble det en Diamante fra Wonderland på oss. Prøvde mye forskjellig og tilsvarende modeller hos de andre kjedene men landet altså på denne til slutt. @Labelle Vet du ca leveringstid på disse nå i disse dager? Tenker planlegge litt med salg av nåværende seng i tillegg til oppgradering av soverommet i tiden vi eventuelt står uten seng etter salg av den gamle.
 11. Delt overmadrass blir det nok ikke. Kjerringen ligger stort sett i midten eller halvveis over til meg. Av alle jeg har prøvd til nå har jeg så langt falt litt for Wonderland Diamante med latex overmadrass, og den kom i fløyel som min samboer falt for og som jeg ikke bryr meg om 😅 litt over budsjetter med superior overmadrass, og like over med premium overmadrass. Mye penger for en seng når en nærmere seg 25-30 000, men så skal den gjerne bare de neste 20 årene og opp mot 90 000 timer totalt for oss begge
 12. Svane, Wonderland og Jensen har tilsynelatende samme senger under ulike navn. Skeidar, Møbelringen, Fagmøbler og Bohus får egne modeller av sengene, samt det kommer modeller som er beregnet til "frie forhandlere". De ulike butikkene opererer med prisgaranti på disse sengene, men det er jo totalt bortkastet den tid de er eneste som kan føre modellen de gir prisgaranti på. Hadde vært greit om noen hadde kontroll på hva tilsvarende modeller heter hos de ulike kjedene slik at det er mulig å gjøre en skikkelig sammenligning på pris.
 13. Ser jeg har Sultan madrass med Tussøy overmadrass på nåværende seng. Mulig ny overmadrass hadde løst alt, men siden sengen er 160 så risikerer jeg et bomkjøp og unødvendig bruk av penger på en madrass jeg ikke får brukt igjen senere.
 14. Grunnen til at jeg ikke er så begeistret for å prøve ligge masse madrasser er fordi en får kun inntrykk av hvordan det er å legge seg i de, aldri hvordan det er å våkne i de. Og er jo først etter en hel natt en vet hvordan sengen passer til meg. Overmadrassen jeg har nå er knallhard når jeg legger meg i den, spesielt om rommet er kaldt. Er madrass fra Ikea, som da skal tilpasse seg kroppen når den varmes opp. Er godt mulig det er denne som er skyld i at jeg nå har vondt i ryggen. Jeg sover fint på sofaen uten å ha vondt i ryggen, samme med luftmadrasser, sengene på hytten der hvert rom har ulik seng og overmadrass. Er egentlig bare sengen jeg har selv nå jeg får vondt av. Gjorde ikke det tidligere, er først nå det siste året. Sengen er sikkert 10-12 år gammen og dermed klar for å byttes ut. Overmadrass er skiftet flere ganger, men nå ønsker jeg altså ny seng som jeg ser for meg å ha de neste 15 årene ved å kun bytte overmadrass en gang innimellom. Så ønsker myk seng, men ikke for myk. Ønsker ikke at en føler at en synker for langt ned eller får søkk i sengen etter en stund. Må heller ikke være for hard så jeg får ubehag i skuldre. Ligger 95% på siden, 5% på mage. Svane Zoul virker jo å være bra tilbud på, men er nok en del villedende priser ute å går på senger. Ser at de ulike kjedene har samme senger, men med ulike navn. Så vanskelig å sammenligne priser rundt om.
×
×
 • Create New...