Jump to content

ProphetSe7en

Medlemmer
 • Content Count

  5106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ProphetSe7en last won the day on November 26 2016

ProphetSe7en had the most liked content!

Community Reputation

798 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10536 profile views
 1. Gjør som de vil i denne omgangen. Fin flyt for tiden, kjekt å se på dette laget nå etter Bruno kom inn. For en forskjell han har gjort.
 2. Hmm. Ser ryddig ut. Hva står alle disse "u`ene" for? 18U, 12U osv i beskrivelsen på skapene.
 3. Siden jeg nå straks starter å bygge opp teknisk rom og jeg skal plassere modem, router, switch osv her så trenger jeg en ok måte å organisere alt på så det blir litt orden i alt sammen. Noen gode tips her? Egnet skap til alle disse boksene, en måte å organisere alt av nettverkskabler som kommer her fra de forskjellige rommene i huset og fra AP? Vil helst ha det hele litt ryddig om mulig.
 4. Drar opp igjen denne jeg i fortvilelse av alle "smarte" enheter som samler seg i hus. Brukervennlighet er første prioritet! Jeg har et ganske rotete oppsett her hjemme nå med en blanding av alt mulig rart der knapt noe kan samles og styres fra et sted for å få inn en form for automasjon i ting. Jeg ønsker å endre på dette, og er sånn sett ute etter et sted å samle, kontrollere og automatisere mest mulig. Det jeg ønsker å få kontroll på er: - Nest Protect - Nest Hello - Flexit S4 boligaggregat - Philips Hue - Ikea trådfri - Ikea Symfonisk - Xiaomi Roborock - Millheat wifi - Varmefolie og varmekabler - kaiteki 6600 - Hard Head Garasjeport åpner - Yale Doorman - zwave dimmer - Airthings Wave Jeg er egentlig ute etter å få samlet alle enheter på en plass og ikke bruke en drøss med ulike apper. Kunne legge inn feriemodus/nattsenking på oppvarming, utelys som tilpasser seg sol opp/ned, garasjeport som åpner seg når jeg nærmer meg og lukker seg når jeg drar, boligaggregat som justere seg ut i fra luftkvalitet i boligen. Av med ovn om vindu åpnes osv. Flere enheter blir det jo fortløpende, men nå som alt er et stort så er det mer tungvindt enn hjelpsomt at alt skal være "smart".
 5. Så bare å vente da på at de skal bli tilgjengelig.
 6. Jeg synes unRaid var ganske enkelt å sette seg inn i, mye takket være spaceinvader på yt. Alt jeg skulle ha gjort var det en video tilgjengelig på. Jeg brukte mye mer tid på ting når jeg kjørte alt under Windows, men nå på unRaid så bare virker det. Jeg har også R6, kjører to vifter i front og en i bunn. Alle blåser inn. Har fjernet alle deksler bak der ekspansjonskort skal stå, på den måten får jeg fin flyt igjennom kabinettet. Kabinettet er fult med disker + et 1080 kort og i5. Kjører et script i unraid som sjekker temp hvert 5 minutt på harddisker og justerer hastighet på viftene ut i fra det. Fungerer veldig bra.
 7. Får håpe de er tilbake på lager snart. Sender de til Norge uten astronomiske fraktkostnader?
 8. Jeg vurderte lenge en Joule, men var ikke direkte enkelt å få kjøpt den i Norge sist jeg sjekket. Har du funnet en måte å få den til Norge på med riktig støpsel og alt?
 9. Deilig kamp i dag, fin flyt. Imponert over Greenwood igjen. Hva tenker folk om å satse på ham fremfor å bruke opp alt av penger på Sancho?
 10. Kan en bruke disse mobilabb med router? Ingen begrensninger i henhold til bruk?
 11. Og sikkert dobbel pris av dagens? Men ja, ser det kan være greit å vente om det ikke er langt unna
 12. På tide å handle inn AP nå. Er AC Lite ok valg? Nano HD blir for dyrt for hva jeg ønsker å bruke på wifi
×
×
 • Create New...