Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil si at det er en god film, men mer som en kritikk av USAs rolle i Vietnam enn som en komedie. Basically: Ubekymret komiker kommer til Vietnam for å være radiovert, tuller med alt og alle og spiller den nyeste rockemusikken, noe som ikke harmonerer så godt med en del av befalet, og han kommer i tillegg veldig godt ut av det med lokalbefolkningen og bruker den humoristiske sansen sin for å bryte ned de kulturelle barrierene, men til syvende og sist så befinner de seg i en krig og selv komediens kraft har sine begrensninger. Slik vil jeg oppsummere filmen hvis jeg skal gjøre det uten å avsløre noe av handlingen.

Lenke til kommentar

Folk som lager årets-lister før året er over, altså. Er fortsatt en del filmer som ikke har hatt premiere enda.

 

Men nå har folk som David Erlich nettopp sett alt som har premiere ut året, gjerne lenge før via filmfestivaler også. Silence har ikke premiere i USA før romjulen. 

 

Eneste filmen han ikke har sett er så og si Rogue One, og lista igjen er personlig. Har tvil om at Rogue One er nettopp noe han ville tatt på topp 30 og.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Noen film- OG musikkinteresserte her som kan svare på hvordan Tubular Bells ble så populær etter The Exorcist? Så den for første gang her forleden dag (skikkelig ekkel film, egentlig) og ble litt overraska over hvor lite vi hørte av musikken i filmen. Var nesten så jeg lurte på om jeg så en alternativ versjon eller noe. Hadde forventa at den skulle ha litt mer tilstedeværelse, slik som temaet i Halloween f.eks.

Lenke til kommentar

Nå må du ikke glemme hvor stor suksess The Exorcist hadde da den kom på kino. Den er vel topp 15 på høyest box office gjennom historien.

 

Og det var vel ikke Tubular Bells som Exorcist-tema som be veldig populær, heller Mike Oldfield-sangen (selv om det var garantert filmen som gjorde den populær). Filmen bruker jo bare den første delen av sangen, hvis jeg husker riktig. Mike Oldfield-låta ble ihvertfall en topp 10-singel i USA.

Endret av Coffey
Lenke til kommentar

Ja, det er jo åpningstemaet fra Tubular Bells som kan høres i The Exorcist. Hele plata er bare et spor, det er ikke flere "låter" i grunn. Det var bare det at jeg hadde lest på forhånd at den ble populær som en følge av å ha blitt brukt i filmen, men den ble jo spilt så lite at folk får det jo knapt med seg.

 

Ser at Mike Oldfield ikke synes den ble brukt på en god måte heller, og det må jeg si meg enig i.

Lenke til kommentar

Første postern for Dunkirk. Spent på en krigsfilm som igjen endelig tar for seg unge soldater som også gikk ut i krig, ikke bare de eldre. Har hatt noen miniserier de siste årene som fokusert litt på livet til unge soldater i tidligere verdenskriger som The Passing Bells og Gallipoli. Spent uansett på denne.

 

ip1lqr.jpg

Lenke til kommentar

En del delte meninger om Hacksaw Ridge, men personlig likte jeg den. Andrew Garfield gikk fra å være en ok skuespiller til å bli en av de mest interessante skuespillerne i Hollywood. 

Så forresten også Nocturnal Animals nylig. Bra nok Amy Adams, selv om hun var soleklart sterkere i Arrival (duh), men Aaron Taylor-Johnson var overraskende god i den.

 

Neste film blir Star Wars: Rogue One, så mulig Toni Erdman hvis jeg orker en kino i romjula.

Lenke til kommentar

Den ser jeg veldig,veldig frem til.

 

Så, noen som har sett Mel Gibsons siste voldsorgie satt til WW2?

Skeptisk!

 

1. Det er Mel Gibson. 

2. Handler om en mormoner, så ser for meg masse religiøs propaganda (pluss igjen det er Mel Gibson)

3. Jeg har ikke sett hele traileren, men det så ut som masse bensin  bomber som  går av.   Noe som ser teit ut.

Lenke til kommentar

 

Den ser jeg veldig,veldig frem til.

 

Så, noen som har sett Mel Gibsons siste voldsorgie satt til WW2?

Skeptisk!

 

1. Det er Mel Gibson.

2. Handler om en mormoner, så ser for meg masse religiøs propaganda (pluss igjen det er Mel Gibson)

3. Jeg har ikke sett hele traileren, men det så ut som masse bensin bomber som går av. Noe som ser teit ut.

Lol x3.

 

Se den, døm etterpå. Nok en meget bra film fra Gibson.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...